Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem o víkendu zůstala jeden den v posteli, bylo mi od všeho trochu - únava, bolest břicha, citlivá prsa (ale to je před každou ms) Teď je mi už o dost líp a malou indispozici přičítám spíš nastuzení než zahnizďování vajíčka… bohužel.
Ms očekávám právě dnes! +/- jeden dva dny ji dostávám pravidleně po 28 dnech.
Babetta píše:
Já jsem o víkendu zůstala jeden den v posteli, bylo mi od všeho trochu - únava, bolest břicha, citlivá prsa (ale to je před každou ms) Teď je mi už o dost líp a malou indispozici přičítám spíš nastuzení než zahnizďování vajíčka… bohužel.
Ms očekávám právě dnes! +/- jeden dva dny ji dostávám pravidleně po 28 dnech.
Tak to budu doufat, že ti to nedorazí…
![]()
Bylo by to skvělé. I když zrovna v tomto období by to bylo o krapet složitější, zrovna měním práci. Těhotnou by mě asi nevzali… ale zkoušeli jsme to i tak. Žádné přestávky. Dítě má přednost před čímkoliv.
Já se budu loučit. Musím běžet na školení. Zítra tedy testnu, ale myslím si, že to bude bez výsledku. Zatím papa ![]()
Ahoj holky,tak já si dnes dělala ovu test a 7 DPO mi vyšel pozitivní,je to možné? Ovulku jsem měla 4.10. to mi ukázal ovu test.Jedině že bych měla dvě ovulace ale to je asi blbost.
karolon píše:
Ahoj holky,tak já si dnes dělala ovu test a 7 DPO mi vyšel pozitivní,je to možné? Ovulku jsem měla 4.10. to mi ukázal ovu test.Jedině že bych měla dvě ovulace ale to je asi blbost.
Je jasně pozitivní nebo je jedna čárka slabší?
Ahoj holky, tak já se vzdávám zítřejšího testování protože MS dorazila už včera, ale jsem ráda že jen o jeden den dřív než s HA
Vám všem ostatním přeju štěstí ![]()
No skoro nastejno,možná jedna o malilinko slabší tak ti nevím,jestli je poz. nebo ne.
Holky tak dnes teda to je silná káva…jsem jak bez života a bez síly…unavená bolí mě prsa a pocit jako by mě celé tělo brnělo…má někdo podobné zkušenosti??Ovu byla 1.10. ted nevím co si myslet po tom roce jsem už jak blázen…včera z odpoledního testování dluh a dnes z ranního nic
SlunickoMamina píše:
Holky tak dnes teda to je silná káva…jsem jak bez života a bez síly…unavená bolí mě prsa a pocit jako by mě celé tělo brnělo…má někdo podobné zkušenosti??Ovu byla 1.10. ted nevím co si myslet po tom roce jsem už jak blázen…včera z odpoledního testování dluh a dnes z ranního nic
Ahojky
jsem na tom dost podobně i ovu mi vychází jako tobě..
a kdy zkusíš testík?
jinak holky ja asi ani nebudu testovat zitra uz se hlasi bricho ![]()
Míšo, mě taky a čím dál víc:-( Už si chystám prášek… bez ibalginu ms nezvládám.
Babetta píše:
Míšo, mě taky a čím dál víc:-( Už si chystám prášek… bez ibalginu ms nezvládám.