Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pavlínka1988 píše:
Ahoj holky,ráda bych se k Vám přidala… Poslední MS jsem měla od 14.9. a 29.-30. byla ovulace. Krásně jsme se trefili a 27. a 28. jsme se snažili. Hned od 1.10. mě bolí prsa a nepřestávají a v podbřišku mě popíchává a BT je kolem 37.
Mám za sebou potrat v 6.tt, tak se nechci nějak moc na nic těšit, uvidíme…
Michaela to je překvápko, a kdy zase zkusíš testík? Kolik dní jsi po ovu? Já jsem dneska 9 dpo, tak se ještě bojím testovat, trochu cítím prsa, snad to není příznak blížící se ms.
Anonymní M. a víš kolik dní jsi byla po ovu, když jsi šla na tu krev? Třeba je to opravdu moc brzo a hcg bylo ještě nízké. Budeš zkoušet těhu test?
Pavlinko taky držim palečky, ty příznaky vypadají dobře, mám to taky tak. Akorát jsem měla podobné i minulý měsíc a ms stejně přišla. Teď mě ještě od středy pobolívá žaludek, tak uvidíme.
Emi.kk píše:
Anonymní M. a víš kolik dní jsi byla po ovu, když jsi šla na tu krev? Třeba je to opravdu moc brzo a hcg bylo ještě nízké. Budeš zkoušet těhu test?
Pavlinko taky držim palečky, ty příznaky vypadají dobře, mám to taky tak. Akorát jsem měla podobné i minulý měsíc a ms stejně přišla. Teď mě ještě od středy pobolívá žaludek, tak uvidíme.
No já si právě myslím, že jsem ovu měla až dost dýl, než počítal doktor. Jinak si to neumím vysvětlit
. Dneska ráno jsem si dělala další test a už nemusím čárku hledat lupou
. Uvidím, jak v pondělí ráno (jestli to dostanu) a kdyžtak si skočím do laborky jako samoplátce. Nic lepšího mě nenapadá.
Ahoj holky
Teeda michaelas2010 tiše ti blahopřeju
U mě testování ani asi nezačne, protože už druhý den špiním… ![]()
tak to je krasny, ze se zacinaj objevovat dve carky, snad budou takove zpravy pribyvat, jak se bude blizit 12.10. Bojim se gratulovat, abych nezakrikla, ale moc to vsem preju!
Ahoj, já vůbec netuším o co jde, ale poslední MS 17.9.2011 a cyklus 26 dní, takže bych se asi mohla přidat ne?..jsem tady dneska poprvé ![]()
JennyD píše:
Ahoj, já vůbec netuším o co jde, ale poslední MS 17.9.2011 a cyklus 26 dní, takže bych se asi mohla přidat ne?..jsem tady dneska poprvé
Ahoj, no snažíme se od dubna, ale přítel pracuje na směny, takže ke „snažení“ není zase tolik příležitostí, navíc nejsem ve „standartním“ věku, tak nevím
…ale chtěli bychom moc, je to s námi takový zamotaný, tak by bylo fajn, mít trochu štěstí..:-)
Ahoj holky, testoval někdo dneska? Michaela zkoušela jsi další testík?
Holky já jsem dneska 11 dpo, co jsem se dívala na minulé grafy, tak jsem už vždycky aspoň špinila, teď zatím nic, cítím sice podbřišek a bolí mě v kříži jako vždycky, červená nikde, tak příštích pár dní bude kritických
Že bych zítra zkusila testík?
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
zkus testik,ja budu delat asi ve stredu to bych mela byt 11DPO
Já tomu nerozumím..
a mám strach, že to dostanu..testík mám doma a nevím kdy ho použiju..
Ahoj holky,tak já jsem dnes 7DPO a ¨šíleně mě tahají vaječníky a brnění v děloze ale na testík je asi brzy co?Ale jsem už nedočkavá.
karolon píše:
Ahoj holky,tak já jsem dnes 7DPO a ¨šíleně mě tahají vaječníky a brnění v děloze ale na testík je asi brzy co?Ale jsem už nedočkavá.