Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:Emi.kk píše:michaelas2010 píše:Uvidíme, dneska už je to v pohodě, bt 37.
to vypada nadejne
Emi.kk píše:
Holky, mě včera dost píchalo v podbřišku, hlavně vpravo, žaludek na vodě a bylo mi naAle jsem teprve 5 dní po ovu
A nemohlo to být třeba uhnízdění? Já to teda mívala vždycky až tak 8-10 den po ovu, ale ten 5 by to klidně být mohlo.
Anonymní M.
To nevím, snažíme se o první, tak nemůžu porovnat. Nejdřív jsem se lekla, jestli se neozval slepák, ale na něj se mi to zdálo dost nízko. Tady je moje bt
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
Ten pokles by možná nidaci odpovídal. Ale ručit za to nemůžu
.
M.
Tak holky jsem na tom stejně s těmi bolestmi taky píchání vaječníků a taky bolí podbřišek.Tak uvidíme jsem taky 5 DPO
Anonymní píše:
Ten pokles by možná nidaci odpovídal. Ale ručit za to nemůžu.
M.
Nezbývá než čekat
A co ty, budeš zkoušet další testík?
dobre rano holky tak co nejake nove zpravy,anonim.to vypada dobre ![]()
Ahoj děvčata,
tak dneska jsem byla u dr. kvůli krvi - mám zdr. potíže,na které beru silné léky a při těhu bych okamžitě musela vysadit. Krev mi vzali, výsledky budou v pátek (zítra mají volno
). Na utz byla nějaký dutinka (nebyl to žloutkový váček, byl to takový volný prostor v děloze, zkusím pohledat na netu). Tam by se prý eventuálně mohlo něco dít, ale vidět to bude až za 2-3 týdny. Dneska jsem, jestli dobře počítám, 30DC, takže v nejhorším by ms mohla ještě do pátku přijít, pokud se něco nezadařilo.
A jak to vypadá u vás? Nějaké nové těhotenské příznaky? ![]()
M.
No já mám divné bolesti ale přijde i to brzo ale dnes mě píchaly dost bolestivě prsa ale na to se mi zdá jako brzo
Anonymní, tak to vypadá hodně nadějně, držím palce ať ms nedojde a zítra je výsledek pozitivní:palec:
U mě dneska bt 37,1, od včerejška mě tlačí žaludek, jako bych tam měla šutry nebo co
, jinak sem tam píchne v podbřišku. Ach jo, kdyby to tak bylo těhu, bojím se, že si ty příznaky vsugerovávám ![]()
Emi.kk píše:
Anonymní, tak to vypadá hodně nadějně, držím palce ať ms nedojde a zítra je výsledek pozitivní:palec:
U mě dneska bt 37,1, od včerejška mě tlačí žaludek, jako bych tam měla šutry nebo co, jinak sem tam píchne v podbřišku. Ach jo, kdyby to tak bylo těhu, bojím se, že si ty příznaky vsugerovávám
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
tak to já bt neměřím, já s tím začala někdy na začátku snažení, ale pak jsem to vzdala, pokaždý stávám jinak a hlavně mě malá ráno budí taky v jinou dobu a musím s ní na záchod
. Ale emi ta tvoje teplota fakt vypadá nadějně, tak snad to vyjde ![]()
A nemohlo to být třeba uhnízdění? Já to teda mívala vždycky až tak 8-10 den po ovu, ale ten 5 by to klidně být mohlo.
Anonymní M.