12.10.2011 testujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.11 15:23
Emi.kk píše:
michaelas2010 píše:
to vypada nadejne :palec:
Emi.kk píše:
Holky, mě včera dost píchalo v podbřišku, hlavně vpravo, žaludek na vodě a bylo mi na :poblion: Ale jsem teprve 5 dní po ovu :nevim:
Uvidíme, dneska už je to v pohodě, bt 37.

A nemohlo to být třeba uhnízdění? Já to teda mívala vždycky až tak 8-10 den po ovu, ale ten 5 by to klidně být mohlo.

Anonymní M.

• Citovat
  • Upravit
2219
4.10.11 15:51
Anonymní píše:
Emi.kk píše:
michaelas2010 píše:
to vypada nadejne :palec:
Emi.kk píše:
Holky, mě včera dost píchalo v podbřišku, hlavně vpravo, žaludek na vodě a bylo mi na :poblion: Ale jsem teprve 5 dní po ovu :nevim:
Uvidíme, dneska už je to v pohodě, bt 37.

A nemohlo to být třeba uhnízdění? Já to teda mívala vždycky až tak 8-10 den po ovu, ale ten 5 by to klidně být mohlo.

Anonymní M.

To nevím, snažíme se o první, tak nemůžu porovnat. Nejdřív jsem se lekla, jestli se neozval slepák, ale na něj se mi to zdálo dost nízko. Tady je moje bt
 http://www.fertilityfriend.com/home/33d315

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.11 16:02

Ten pokles by možná nidaci odpovídal. Ale ručit za to nemůžu :-) .
 M.

• Citovat
  • Upravit
4.10.11 18:55

Tak holky jsem na tom stejně s těmi bolestmi taky píchání vaječníků a taky bolí podbřišek.Tak uvidíme jsem taky 5 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
4.10.11 18:59

me pichaji i dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
4.10.11 20:29
Anonymní píše:
Ten pokles by možná nidaci odpovídal. Ale ručit za to nemůžu :-) .
M.

Nezbývá než čekat :-) A co ty, budeš zkoušet další testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
5.10.11 09:20

dobre rano holky tak co nejake nove zpravy,anonim.to vypada dobre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
5.10.11 16:34

Ahoj :-) Tak u mě nového nic, jen mě od pondělka bolí břicho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.11 16:38

Ahoj děvčata,

tak dneska jsem byla u dr. kvůli krvi - mám zdr. potíže,na které beru silné léky a při těhu bych okamžitě musela vysadit. Krev mi vzali, výsledky budou v pátek (zítra mají volno :roll: ). Na utz byla nějaký dutinka (nebyl to žloutkový váček, byl to takový volný prostor v děloze, zkusím pohledat na netu). Tam by se prý eventuálně mohlo něco dít, ale vidět to bude až za 2-3 týdny. Dneska jsem, jestli dobře počítám, 30DC, takže v nejhorším by ms mohla ještě do pátku přijít, pokud se něco nezadařilo.

A jak to vypadá u vás? Nějaké nové těhotenské příznaky? :-D

M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.11 17:08

Tak asi takhle to vypadalo - http://rodina.cz/…um/photo.ASP?…

M.

• Citovat
  • Upravit
5.10.11 19:13

No já mám divné bolesti ale přijde i to brzo ale dnes mě píchaly dost bolestivě prsa ale na to se mi zdá jako brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
6.10.11 07:18

Anonymní, tak to vypadá hodně nadějně, držím palce ať ms nedojde a zítra je výsledek pozitivní:palec:
U mě dneska bt 37,1, od včerejška mě tlačí žaludek, jako bych tam měla šutry nebo co :mrgreen: , jinak sem tam píchne v podbřišku. Ach jo, kdyby to tak bylo těhu, bojím se, že si ty příznaky vsugerovávám :oops:

http://www.fertilityfriend.com/home/33d315

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
6.10.11 08:58
:lol: u tebe taky teplotka vypada dobre to ja ji mam vyzehlenou
Emi.kk píše:
Anonymní, tak to vypadá hodně nadějně, držím palce ať ms nedojde a zítra je výsledek pozitivní:palec:
U mě dneska bt 37,1, od včerejška mě tlačí žaludek, jako bych tam měla šutry nebo co :mrgreen: , jinak sem tam píchne v podbřišku. Ach jo, kdyby to tak bylo těhu, bojím se, že si ty příznaky vsugerovávám :oops:http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.10.11 09:36

tak to já bt neměřím, já s tím začala někdy na začátku snažení, ale pak jsem to vzdala, pokaždý stávám jinak a hlavně mě malá ráno budí taky v jinou dobu a musím s ní na záchod :-D . Ale emi ta tvoje teplota fakt vypadá nadějně, tak snad to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
6.10.11 09:38

ja ji mam vyzehlenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie