Jsem nebo nejsem?

78
3.10.11 04:44

Jsem nebo nejsem?nevím......

Ahoj holky prosím o radu,dnes je to 43 dní od poslední menstruace, když to bylo 40 dělala jsem si mama test a ukázal se mi slabounce duch ale dnes 43 dní od poslední menstruace jsem si dělala ten rapid a neukázalo to vůbec nic tak vůbec nevím, je možné že jsem? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
3.10.11 05:34

Ahoj Leni, zpoždění máš už dost velké. Osobně bych si hned ráno koupila mamatest - nemusí to být 10. Pokud ho budeš mít negativní, tak bych zašla na gyne. Jestliže si mimi přeješ, tak Ti přeju, abys našla //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
3.10.11 08:04

jsi nebo nejsi?? hm, podívám se do křišťálové koule…
Nebo víš co? …zkus doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
3.10.11 08:21

Někdy ten Rapid zlobí. Zkus si koupit ještě jeden Mamatest a uvidíš. Přeju ti ať do dopadne podle tvých představ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
3.10.11 08:21

Když jsem otěhotněla s první dcerou, tak jeden test mi vyšel pozitivní, další negativní. Páč jsem si dítě přála, negativní jsem vyhodila a mazlila se s tím pozitivním. :mrgreen:

Pokud nechceš hned letět k dr., kup si více testů, klidně ve více lékárnách, ať nevypadáš jako tydýt :mrgreen: a testuj. Ale podle doby vynechání MS a jednoho pozitního testu si myslím, že jsi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
3.10.11 16:53

Děkuji, mimi si moc přejeme, testy mám nakoupené a na gyn jdu v pondělí tak uvidím, je to moc otázek já vím, že s tím tady třeba někoho otravuju ale každej je v tom poprvé a tak na spoustu věcí se musí poptat tady a tady jsem ráda že jsou moc fajn lidi, kteří poradí :) díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.10.11 15:57
leninka108 píše:
Děkuji, mimi si moc přejeme, testy mám nakoupené a na gyn jdu v pondělí tak uvidím, je to moc otázek já vím, že s tím tady třeba někoho otravuju ale každej je v tom poprvé a tak na spoustu věcí se musí poptat tady a tady jsem ráda že jsou moc fajn lidi, kteří poradí :) díky :-)

Ahojky, chápu Tě.. taky jsem měla spousty otázek :-) ale určitě se ptej.. holky tady poradí :wink:
Co testík? už jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzlounek
4.10.11 16:50

Ahoj, já si taky dělala papírkový test (Dr. Max) a nebyla jsem z něho vůbec moudrá - // se objevily, ale ta druhá slabounce…myslím, že se v tomto případě nemá šetřit - koupila jsem si dnes digi test Clearblue za 200 Kč a hned je jasno!

• Citovat
  • Upravit
4986
4.10.11 18:48

Slabé čárky jsou normální. Až se zvyšující se hladinou hcg jsou čárky silnější. Takže pokud jsi testovala v době, kdy jsi byla těhotná „pár“ dní, tak test byl ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.10.11 19:45

ahohj tak jsem mama test dělala teď a nevidím tam vůbec nic :-( Zkusím ještě zítra ráno a pak už si další dělat nebudu a počkám do pondělí,protože si myslím že už by to muselo jít vidět kdybych byla,nebo já nevim…ale mrzí mě to :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
5.10.11 18:18

No… z počátku těhotenství bych byla opatrná s odpolední močí :-) Nicméně, teoreticky, by čárka měla být silnější ob den třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.11 18:27

Tak jsem dělala test i dneska ráno a taky nic, tak já teda nevím co to se mnou je, já se toho pondělí co jdu na gyn nedočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.11 19:35

Měl nebo má někdo podobné problémy nebo zkušensoti?45 dní bez menstruace a na testu nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
5.10.11 19:39

Leni, a cykly míváš normální délky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.11 19:42

ano 30- max. 32 dní