Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím o radu,dnes je to 43 dní od poslední menstruace, když to bylo 40 dělala jsem si mama test a ukázal se mi slabounce duch ale dnes 43 dní od poslední menstruace jsem si dělala ten rapid a neukázalo to vůbec nic tak vůbec nevím, je možné že jsem? díky
Ahoj Leni, zpoždění máš už dost velké. Osobně bych si hned ráno koupila mamatest - nemusí to být 10. Pokud ho budeš mít negativní, tak bych zašla na gyne. Jestliže si mimi přeješ, tak Ti přeju, abys našla //.
jsi nebo nejsi?? hm, podívám se do křišťálové koule…
Nebo víš co? …zkus doktora.
Někdy ten Rapid zlobí. Zkus si koupit ještě jeden Mamatest a uvidíš. Přeju ti ať do dopadne podle tvých představ. ![]()
Když jsem otěhotněla s první dcerou, tak jeden test mi vyšel pozitivní, další negativní. Páč jsem si dítě přála, negativní jsem vyhodila a mazlila se s tím pozitivním. ![]()
Pokud nechceš hned letět k dr., kup si více testů, klidně ve více lékárnách, ať nevypadáš jako tydýt
a testuj. Ale podle doby vynechání MS a jednoho pozitního testu si myslím, že jsi. ![]()
Děkuji, mimi si moc přejeme, testy mám nakoupené a na gyn jdu v pondělí tak uvidím, je to moc otázek já vím, že s tím tady třeba někoho otravuju ale každej je v tom poprvé a tak na spoustu věcí se musí poptat tady a tady jsem ráda že jsou moc fajn lidi, kteří poradí
díky ![]()
leninka108 píše:
Děkuji, mimi si moc přejeme, testy mám nakoupené a na gyn jdu v pondělí tak uvidím, je to moc otázek já vím, že s tím tady třeba někoho otravuju ale každej je v tom poprvé a tak na spoustu věcí se musí poptat tady a tady jsem ráda že jsou moc fajn lidi, kteří poradídíky
Ahojky, chápu Tě.. taky jsem měla spousty otázek
ale určitě se ptej.. holky tady poradí ![]()
Co testík? už jsi zkoušela?
Ahoj, já si taky dělala papírkový test (Dr. Max) a nebyla jsem z něho vůbec moudrá - // se objevily, ale ta druhá slabounce…myslím, že se v tomto případě nemá šetřit - koupila jsem si dnes digi test Clearblue za 200 Kč a hned je jasno!
Slabé čárky jsou normální. Až se zvyšující se hladinou hcg jsou čárky silnější. Takže pokud jsi testovala v době, kdy jsi byla těhotná „pár“ dní, tak test byl ok ![]()
ahohj tak jsem mama test dělala teď a nevidím tam vůbec nic
Zkusím ještě zítra ráno a pak už si další dělat nebudu a počkám do pondělí,protože si myslím že už by to muselo jít vidět kdybych byla,nebo já nevim…ale mrzí mě to ![]()
No… z počátku těhotenství bych byla opatrná s odpolední močí
Nicméně, teoreticky, by čárka měla být silnější ob den třeba…
Tak jsem dělala test i dneska ráno a taky nic, tak já teda nevím co to se mnou je, já se toho pondělí co jdu na gyn nedočkám…
Měl nebo má někdo podobné problémy nebo zkušensoti?45 dní bez menstruace a na testu nic.....