Spolehlivost Clearblue digital?

2158
5.10.11 12:46

spolehlivost Clearblue digital?

Ahoj holky, nikde jsem se nedočetla jestli je tento testík opravdu spolehlivý. má citlivost jen 25 a tyto testy mi zatím těhu neukázali. Dnes jsem si Clearblue koupila a chystám se na ráno. Testy s 10 citlivostí mi už druhý proužek ukazují, sice slabý, ale ukazují. Mám už šanci získat info z Clearblue, nebo je brzy. Ukazal Vám tento test, že nejste těhu a byli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy

Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?

Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
5.10.11 12:50

Já si myslím že by to ukáza měl. Na obale máš tabulku a podle ní test ukazuje 1-2 týdny od početí 2-3 a 3+ Podle mě by ti to mohlo ten 1-2 týdny ukázat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.10.11 12:51

Taky myslím že by mohl.na krabičce píšou že lze použít 4dny před MS :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.10.11 13:05

to jo, mám to naštudovaný, ale já blbec zahodila antinu v polovině platíčka a tak nevím, kdy mám přesně termín ms. Jinak jsem měla vždy při užívání antiny cyklus po 25 dnech, než jsem je začala brát, tak po 28 dnech. Tak nevím čim se řídit. První den začátku ms 9.9. v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.10.11 13:06

platíčko jsem vyhodila 6.9. a to už jsem si piluli nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
5.10.11 13:19

Já jsem ho použila po IVF přesně 14 dní po oplodnění a ukázal mi 1 - 2 další týden 3 - 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.10.11 13:20
vandamara píše:
platíčko jsem vyhodila 6.9. a to už jsem si piluli nevzala.

hm :think: ale jestli ti ukázal slabou čátku už proužek myslim že tento by mohl 1-2týdny,ale jeslti opravdu neví škdy to máš dostat počkej ještě dva dny a pak zkus ten digi.já sním testovala asi 10dní po vynechání a ukázal mi3+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.10.11 13:23

Měla jsi HA dobrat právě kvůli rozhození cyklu, ale to už je teď pozdě. Clear blue digitální, mě ukázal 3+, ale to jsem měla na mamatestu 10 dálnici a CB jsem testovala až o další týden později (mamatestem jsem testovala 3 dny po zpoždění MS), jinak citlivost by měl mít 25, takže je lepší desítkový test. Pokud ti vyšel pozitivní mamatest 10, tak bych se spokojila s ním, za CB jsou akorát zbytečně vyhozený peníze a záleží na nárůstu HCG, takže i ty týdny ti může špatně ukázat. Takže si můžeš skočit na krev a vyjde tě to nastejno, ale tam budeš mít větší jistotu jestli to těhu je nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.10.11 14:27

Ahoj, mně Clearblue ukázal 1-2 + ten den, co jsem objevila // na desítkovém testu. Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.10.11 20:36

Ahoj holky, přilitla jsem z práce celá natěšená co mi písnete a on vám všem vyšel pozitivní, když jste těhu byly, ale nikdo nepísnul, zda vyšel negativní a přitom jste nakonec těhu byly. Nebo naopak pozitivní a přitom jste těhu nebyly. Takovou zkušenost asi žádná z vás nemá, tak bude hodně spolehlivej. NJN počkám a uvidim. pak dám vědět. A za rady moc díkes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.10.11 07:17
vandamara píše:
Ahoj holky, přilitla jsem z práce celá natěšená co mi písnete a on vám všem vyšel pozitivní, když jste těhu byly, ale nikdo nepísnul, zda vyšel negativní a přitom jste nakonec těhu byly. Nebo naopak pozitivní a přitom jste těhu nebyly. Takovou zkušenost asi žádná z vás nemá, tak bude hodně spolehlivej. NJN počkám a uvidim. pak dám vědět. A za rady moc díkes :-)

ještě aby spolehlivej nebyl za ty prachy :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.10.11 14:01

Ahojky holky, tak můžu opravdu říct, že dřív než den po očekávané ms tento test spolehlivej není!!!! dnes jsem udělala již druhý test, jeden z ranní moči od dr. Maxe a byla tam do minuty druhá čárka. Ted jsem přišla z wc a to jsem jedla i pila a mamatest 10 mi ukázal čárku ihned a nejen ducha. Je to super, takže nezoufejte předem. Já to oplakala. A ted? pláču taky a srdíčko tluče jak o závod. Jsem asi těhu, tak zítra gynda a dám vědět. Držte se a brzy se těšim, že budete mít všichni dvě čárečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
9.10.11 14:30

vandamaro tak to potichu gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.10.11 15:04

děkujeme já i manžílek. tOLIK RADOSTNÝCH PUSINEK JSEM NAPOSLED DOSTALA SNAD O SVATEBNÍ NOCI :-D Tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
9.10.11 15:23
vandamara píše:
děkujeme já i manžílek. tOLIK RADOSTNÝCH PUSINEK JSEM NAPOSLED DOSTALA SNAD O SVATEBNÍ NOCI :-D Tak snad bude vše ok.

jé to je hezký :kytka:
držim pěsti aby bylo vše ok a dej vědět jak js dopadl au dr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí