Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lili nevím, podle mě ovu je, teď cyklus předtím byli i ukázkové bolesti a hlen, takže v tom zas strach nemám ![]()
A víc holek se tady shodlo, že je to ukázkovej ovulační graf, tak nevím
![]()
Doktorovi jsem to neukazovala, toho to zajímat nebude, protože do roka snažení se to neřeší ![]()
néééééééééééééééé opovaž se . Mě břicho bolele včera tak že jsem musela i ležet
Dneska jen trochu ale bolí mě . To je v prdšeli.
ja vidíííííím, já dnes taky musela vykoukávat, tak potichu gratuluju a ořeju ať sílí!!!!
Wanes píše:
Uz silim holky.mozna uz vidim neco co nenivite tam neco vy?poradte:( prikladam foto
madi píše:
Lili nevím, podle mě ovu je, teď cyklus předtím byli i ukázkové bolesti a hlen, takže v tom zas strach nemám
A víc holek se tady shodlo, že je to ukázkovej ovulační graf, tak nevím![]()
Doktorovi jsem to neukazovala, toho to zajímat nebude, protože do roka snažení se to neřeší
jako u té mé,to známe. ![]()
holky, já velý odpoledne prospala, pak jsme byli na nakupu, tka sjem si konecne koupila ty okurky … jedna holka z jine diskuze, co je tehu rikala, ze je miluje s oastikou a me ta chut nepustila od pondeli, tka sjem si je konecne koupila a davam si do nosu i s tou pastikou ![]()
hele nevím, já to přičítám spíš psychice.. Pan ví, u nás doma to ideální není.. to udělá hodně ![]()
A už máme syna, který se povedl na první pokus, to by se muselo ve mě něco pos…t během porodu ![]()
lilia81 píše:
holky, já velý odpoledne prospala, pak jsme byli na nakupu, tka sjem si konecne koupila ty okurky … jedna holka z jine diskuze, co je tehu rikala, ze je miluje s oastikou a me ta chut nepustila od pondeli, tka sjem si je konecne koupila a davam si do nosu i s tou pastikou
Lili,ale Pája je miluje celoročně,ne jen v těhu ![]()
lilia81 píše:
holky, já velý odpoledne prospala, pak jsme byli na nakupu, tka sjem si konecne koupila ty okurky … jedna holka z jine diskuze, co je tehu rikala, ze je miluje s oastikou a me ta chut nepustila od pondeli, tka sjem si je konecne koupila a davam si do nosu i s tou pastikou
a dělalas odpoledne ten test? nebo to necháš na ráno?
madi - ja tě nechtěla rozodit, já jen na to koukala ze „svých“ zkušeností … ale když máš hlenák i bolesti, tak to beru zpět …
já dělala v 11 a samozřejmě tam nic nebylo, tak mě to čeká zítra z ranní moči, chci zkusit learblue a mamatest, snad ten dnesni ranni nebyl vadny …
holky - já se nedočkám, jediné, co mě uklidňuje je, že zitra je 17DPO, že jsem měla implantční pokles a špinění a prý 18 teplot nahoře značí těhotenství i tak, bez testu, takže byc šla ve středu an krev, kdyby na testu nic …
lilia81 píše:
madi - ja tě nechtěla rozodit, já jen na to koukala ze „svých“ zkušeností … ale když máš hlenák i bolesti, tak to beru zpět …já dělala v 11 a samozřejmě tam nic nebylo, tak mě to čeká zítra z ranní moči, chci zkusit learblue a mamatest, snad ten dnesni ranni nebyl vadny …
holky - já se nedočkám, jediné, co mě uklidňuje je, že zitra je 17DPO, že jsem měla implantční pokles a špinění a prý 18 teplot nahoře značí těhotenství i tak, bez testu, takže byc šla ve středu an krev, kdyby na testu nic …
lili 18 od jakýho dne? koukni na můj grafík
no ještě to by mě tak scházelo
![]()
já jdu k dr. za měsíc na běžnou kontrolu, tak právě tohle všechno s ním chci probrat, uvidíme..
nevíte holky jestli se ty grafy dají vytisknout z womenzone? nerada bych to překresloval ![]()
madi - jj, uložit jako obrázek a pak vytisknout ![]()
18 teplot po ovu nahoře tj. 18DPO … já mám teda snad ten „implantační pokles a špinění“ - koukni se mi do podpisu … prostě to kleslo na dva dny, jsem myslela, ze je to v haji a oak zas na stejné teploty nahoooru a ms nikde ,..
madi píše:
no ještě to by mě tak scházelo![]()
![]()
já jdu k dr. za měsíc na běžnou kontrolu, tak právě tohle všechno s ním chci probrat, uvidíme..
nevíte holky jestli se ty grafy dají vytisknout z womenzone? nerada bych to překresloval
daj
lilia81 píše:
madi - jj, uložit jako obrázek a pak vytisknout18 teplot po ovu nahoře tj. 18DPO … já mám teda snad ten „implantační pokles a špinění“ - koukni se mi do podpisu … prostě to kleslo na dva dny, jsem myslela, ze je to v haji a oak zas na stejné teploty nahoooru a ms nikde ,..
tak do 18dne mám ještě čas