Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lili dobrá výbava
ten clear blue chci taky ale počkám až se zadaří a pak jdu do něj ![]()
esi
![]()
pandoro - taky s ním chci počkat, pokud se nic neobjeví na mamatestech, tak nějak do pondělka, úterka … a pokud teda nedostanu mrchu nebo neklesne teplota …
Můžu se k vám přidat? Jsem 9 dní po ovu, test zatím negativní (i když jsem si říkala, že musím vydržet do termínu MS, tak se mi to nepodařilo
)MS mám dostat 25.-27.10. tak teď už snad vydržím… Ale příznaky nemám žádné, teplotu jsem začala měřit až při ovu, takže tím se řídít nemůžu..(a hlavně se v těch grafech vůbec nevyznam)
jen se přidej
no pokud měříš až od ovu, tak to ti teploty asi moc nepomůžou, jedině se na to koukni tak, že by ti neměly prudce klesnout dolů o hodně … to by znamenalo MS např. z 36,8 na 36,2
lilia81 píše:
jen se přidejno pokud měříš až od ovu, tak to ti teploty asi moc nepomůžou, jedině se na to koukni tak, že by ti neměly prudce klesnout dolů o hodně … to by znamenalo MS např. z 36,8 na 36,2
Ovu byla podle bolesti a píchání podbřišku 11.10. a mohlo by to sedět i s teplotou… toto je můj graf http://www.womenzone.cz/…s/grafy.aspx?…
Pan a ty to vydžíš netestovat dřív?
mě to včera nedalo, i když mi bylo jasný, jak to dopadne… le utěšuji se tím, že bylo ještě brzy a navíc to bylo odpoledne.. Doma mám už jen jeden test a už jsem si zakázala koupit další ![]()
no jak kdy někdy jsem jak feták a musim prostě testovat
at už ovu nebo těhu ale někdy to ustojim jak kdy. Ted to bude průser to už vidim ted . Vydržim aspon do příštího pátku(teda budu se snažit) a pak to pojede.
holky - já taky te´d vydržím a to už jsem po termínu … já se na ty bílý testy už nemlůžu koukat!!!
![]()
Pandoro, eset ![]()
holky kde já vás všude nenajdu
![]()
Pan, budu ti sem chodit okukovat, jak jsi na tom, příští týden už doufám snad budu mít jasno a budu v klidu ![]()
Madi ![]()
tak jsme zase někde spolu ![]()
Holky,já měla MS dostat dnes a už se mi na ní čekat nechce,ach jo,děs tohle čekání
![]()
Holčiny, mám na vás prosbu, zajímá mě váš názor - MS čekám kolem 29.10. Ovu pravděpodobně byla 14. nebo 15. 10. Myslítě, že je šance, že bude na testu vidět něco už ve středu 26.10.? Proč chci testit tak brzy - 27. mám objednanou lekci bikram jogy - to je ta co se cvičí ve 40stupních, tak mám trochu strach, kdybych náhodou byla těhu, tak abych tomu neublížila v tom horku
TAkže chci zkusit test a tu lekci případně zrišit, kdyby tam byly //, ale otázka je, jeslti by tam už byly vidět ![]()
může a nemusí to ti tady nikdo neřekne, spíš bych řekla, že je to brzo
já jsem dnes 12dpo a nic, sněhobílo
eset
mě to čekání taky nebaví.. ![]()
Lilinko, tak ty nám emigruješ jo?
Kočko moc ti přeju aby ti to už konečně vyšlo, užila sis už svýho dost, tak by bylo krásný kdybys nám už hodila fotečku s //.
Pan, ty jsi blázen 10 mamatestů ![]()
Holky, moc Vám všem držim palce ![]()
Doufám, že vám nevadí, že vám sem takhle nakukuju ![]()
jsem to rozjela naplno
já si to vychutnávám ty nervy a jsou čím dál větší
doufám že mě neklepne ![]()