Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Koukajici nozicky z vajicka vubec nevadi a nijak se neresi. A jezdi samozřejmě proti smeru.
Je to tak, nohy nevadí. Spíš koukni do kolika kg máš vajíčko. Já teď pro malého pořídila sedačku proti směru az do 18 kg, ale dá se dát i po. Teď má skoro 10 kg, je mu 8 měsíců.
Vajicko jezdi vzdycky protismerne, nožičky nevadi, nesmi přesahovat hlava.
Přesně tak, že přesahují nožičky nevadí, nesmí přesahovat hlava.
Jinak mimo vajíčka jsme spokojení s Joie stages 0-25 kg, malý má 18 měsíců a jezdí pořád v protisměru a na nožky má místa dost. Ve vajíčku byl do 14 měsíců.
Nohy nevadí. Vadila by hlava přesahující. Navíc koukni jakou má vajíčko nosnost. A jednoznačně proti směru
Příspěvek upraven 26.07.20 v 09:15
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 a vydrží mi tak přes 2 hodiny? Ma rád natažené nožky
tak uděláte v půlce cesty zastávku ![]()
@Anonymní píše:
Vždyť o když mu nožičky čouhají, tak je má v protisměru opřené o sedačku, proč by nevydržel ![]()
Vajíčko nesmíš dát po směru, to snad ani nejde. Sedačka v autě vám nejde dát víc do lehu? My jsme to řešili tak, že se ji polozili co to šlo a pak tam bylo víc místa na nohy.
@Anonymní píše:
Co mate za auto, ze si nemuze natahnout nohy? ![]()
@Anonymní píše:
Takhle, mi jezdí proti směru 4,5leta dcera. Myslím, že roční dítě si taky místo na nohy najde. Může si je natáhnout na sedačku před sebou, pokrcene opřít, dát do tureckého sedu, dát jakoby vedle kolem sedačky… Takového prcka bych do poměrné ještě nedala. ![]()
@Anonymní píše:
No ale když dáš sedačku po směru, tak mu ty nožky budou viset dolů. To u nás byl tedy větší problém než položené pokrčené nohy ![]()
My se snažíme s dcerkou jezdit zásadně v době jejího spánku. Když se vzbudí, jedeme dokud to jde (rozuměj dokud se nerozbrečí).
A nohy si natáhne tak nějak před sebe, ne? Ta sedačka tam nijak extra nevadí.
Ve vajicku by melo dite zustat co nejdele - dulezite je, aby neprecuhovala hlava a nosnost vajicka a k tem noham…visici nohy, ktere si nema kde oprit teda nic moc. V protismeru si je opre o sedacku nebo si je da do tureckeho sedu a je. Ja mam protismernou sedacku i pokracovaci a dokud bude sedacka na jeji vysku a vahu bude jezdit v protismeru, je to mnohem bezpecnejsi a vajicko neni navic ani konstruovane na to, aby bylo po smeru
Holky asi sem neznala, ale proto se ptám. Když máte už dítko co se nevejde do vajíčka… tím myslím že mu koukají nožičky dost… bude mu rok brzy Ale do větší autosedacky má nízko hlavičku. takže v tom prostě nemůže být. otázka zní… Když mu koukají nožičky musí je mít dost zkrcene… stále musí být proti směru jízdy nebo se dává směrem. Díky za odpověď ❤