Jak dnes obléct 1,5 staré dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
113
20.4.11 12:54

jak dnes obléct 1,5 staré dítě?

Jak odnes obléct rok a půl staré dítě. Dám kalhoty a triko s dlohým rukávem. Jen nevím, jestli dát ještě tílko (body-tílko), aby netáhlko na záda. Venku chvíli chodí a chvíli je v golfkách. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
20.4.11 12:55

A kolik tam máte stupnů ve stínu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
20.4.11 12:56

Ahoj, já dávám už tenké džíny,body s dl. rukávem,svetr,ale ten asi vyměním za mikinu,a klobouček na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.4.11 12:57

18, ale na okně, kde fouká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247

Vítek měl dneska dopoledne tepláky, ponožky, triko s krátkým rukávem. Sebou jsem teda ještě měla mikinu, ale nebyla třeba. Ve stínu bych jí možná nechala, tam je chladněji. Ale jen takovou tenkou mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182

dle mě to je v pohodě,
pokud přidáš ponožky, botky a čepku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.4.11 13:02

Mame bodycko s dlouhym a laclace. Kdyz ma studene rucicky, prioblecu tenkou mikinku. Jo a ma tenkou cepicku, tohle jarni pocasi byva zradne na nastydnuti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.4.11 13:10

My máme dva a podle včerejší zkušenosti… Bych dala tričko s dlouhým a tenký svetřík..
Ještě se mi nezdá tak teplo a hlavně pokud se ti bude válet někde na písku, tak i třeba šustku, včera to tak měly všechny maminky - takto teď je teplo, ale zůstaly jsme venku dýl a tak po 4 až půl 5 se začalo ochlazovat..
Záleží jestli se jenom vozíte - to bych oblékla míň a nebo se někde válete - písek a tak, to bych oblékla ne víc, ale spíš delší tričko na záda a sebou tenkou bundičku na svetřík.. Kdybych šla teď tak dám tričko a tenkou miminku..Ale nevíme jak je u vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.4.11 13:12

mimochodem, byla jsem u kamarádky na celý den autem, a když jsem pak po celém dni vlezla do auta, tak jsme jeli oba v tričku s krátkým rukávem a tekl z nás pot :mrgreen: Takže orpavdu záleží jak je u vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babkka
20.4.11 13:13

Holky někdy žasnu, to nevíte jak obléci dítě?po 1,5 letech když máte dítě, tak už nějaké zkušenosti mít musíte a stačí vzít do zálohy mikču a vždy se může sundat nebo nasadit, záleží jestli dítě bude spocené nebo zmrzlé.

• Citovat
  • Upravit
12978
20.4.11 13:18
Babkka píše:
Holky někdy žasnu, to nevíte jak obléci dítě?po 1,5 letech když máte dítě, tak už nějaké zkušenosti mít musíte a stačí vzít do zálohy mikču a vždy se může sundat nebo nasadit, záleží jestli dítě bude spocené nebo zmrzlé.

No neví to jen jedna, ostatní si evidentně poradily :mrgreen: :mrgreen:
Dnes měla moje holka slabé legíny, body s dl. rukávem a na tom teplákovku na zip..
Bez čepice - má hodně vlasů..
Ve stínu je zima, na sluníčku pařák, takže občas mám nutkání se oblékat a svlíkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.4.11 13:18
Babkka píše:

Já na tom nic divnýho nevidím, protože třebaq loni touhle dobou jsem Vítka oblíkla jinak než třeba ho obleču dneska. Dneska mu klidně dám triko s krátkým, loni by dostal ještě s dlouhým, pač byl jenom v kočárku. Švagrová má teď třetí dítě a přesto neví jak ho má oblíknout, protože předchozí dvě byla letní miminka a tohle je jarní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babkka
20.4.11 13:22
lleennttiillkkaa píše:
Babkka píše:
Já na tom nic divnýho nevidím, protože třebaq loni touhle dobou jsem Vítka oblíkla jinak než třeba ho obleču dneska. Dneska mu klidně dám triko s krátkým, loni by dostal ještě s dlouhým, pač byl jenom v kočárku. Švagrová má teď třetí dítě a přesto neví jak ho má oblíknout, protože předchozí dvě byla letní miminka a tohle je jarní.

no nevím, někdo může bydlet na horách, kde je chladněji, nekdo ve městě, tam je tepleji, tak se podle toho jak mi někdo poradí těžko ůžu řídit, stačí vyjít před barák,vykouknout z okna a vidím, než tu zakládat diskuze

• Citovat
  • Upravit
14335
20.4.11 13:24

ono záleží i na pocitu maminky.. a na teplotě.. Ale když jsem se před chvíli pod oknem šla školka na oběd, tak všechny děti měli dlouhý rukáv a svetříky okolo pasu…
Za mě dlouhý rukáv šustku, vyjedu, je teplo šustku dám dolů :nevim:
Za mě ale teda krátký rukáv teda ne… ale jak říkám, záleží na pocitu maminky, mě se teda ještě to počasí zdá zrádné..radši aby bylo dítěti teplej - ne se potilo, než aby se mi občas zatřepalo, že ho ofoukne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.4.11 13:26
Babkka píše:
lleennttiillkkaa píše:
Babkka píše:
Já na tom nic divnýho nevidím, protože třebaq loni touhle dobou jsem Vítka oblíkla jinak než třeba ho obleču dneska. Dneska mu klidně dám triko s krátkým, loni by dostal ještě s dlouhým, pač byl jenom v kočárku. Švagrová má teď třetí dítě a přesto neví jak ho má oblíknout, protože předchozí dvě byla letní miminka a tohle je jarní.
no nevím, někdo může bydlet na horách, kde je chladněji, nekdo ve městě, tam je tepleji, tak se podle toho jak mi někdo poradí těžko ůžu řídit, stačí vyjít před barák,vykouknout z okna a vidím, než tu zakládat diskuze

no rada nad zlato vyjít před barák.
Já třeba bydlím ve 4. patře bez výtahu. Malýho musím dolu nést, protože se bojí, nahoru vyšlape, ale abych letěla s ním dolu zjistit jak je venku a pak zase nahoru, tam ho oblíkla a pak zase dolu, to si radši na 5 minut sednu k netu a založím diskuzi a poptám se. Jo můžu vylezt na balkon, ale jak známo nahoře je vždycky tepleji než dole.
Taky jsem loni založila diskuzi na podobné téma, protože jsem si připadala jako exot, že moje dítě nemělo v 25st. 4 vrstvy a fusak, ale jenom normální oblečení.
Od toho tady ta možnost diskuzí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková