Oblékání dětí v šátku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.4.11 16:40

Oblékání dětí v šátku

Ahoj všem, mám dva měsíce šátek a řeším ted jako dítko oblékat, když je to venku na bundu? Když dítě obléknu a pak ho dám do šátku tak, když přijdu do obchodu, tak mi tem po chvíli řve vedrem. :-( Jak to vyřešit? Koukala jsem na speciální kabáty, ale ty jsou moc drahé… Návleky na nožky koukající ze šátku zas řeší jen nohy… Nemáte někdo nějaký zajímavý tip? Našla jsem akorát toto řešení… http://www.super-bazar.cz/…v-satku.html ale já než něco koupím, tak chci mít jistotu, že nenajdu za týden něco ještě lepšího. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Zatím se mi to zdá nejvhodnější… Díky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
14.4.11 17:56

Jak máš velké dítě? A nosíš na břiše?

Teď už bych žádné speciální oblečení neřešila, za chvilku bude hezky. Vezmi nějakou větší bundu nebo teplou mikinu a tu oblékni přes vás oba. V obchodě sundej mikinu a je to :)

Kapsu můžeš koupit třeba na podzim, až v tom budeš mít více jasno :) Chtěla jsem ti hodit ještě odkaz na holku na fleru, která šije mikiny a bundy pro nošení, ale má obchůdek na nějaký čas zavřený :( Je to normální mikina, ale vepředu má odepínací panýlek. Když jdeš bez dítěte, panýlek necháš doma. Když jdeš s dítětem, připneš na mikinu panýlek a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.4.11 17:57

Tak ta holka z Fleru to má zastavené, ale prodané zboží jde vidět, například:
 http://www.fler.cz/…mina-1258147

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.4.11 18:33

Na oblečení (bundu) se váže blbě a je to nepraktické kvuli přechodům teplo/zima
Pokud nosíš dítě na břiše, můžeš to nouzově vyřešit větší bundou - manželovo apod. Pokud ti vadí estetická stránka, můžeš pořídit zateplovací kapsu. Dítě navážeš v domácím oblečení na sebe, pak přes dítě dáš kapsu a nakonec na sebe bundu, kterou ve předu nezapneš. Nejčastěji se kupují MaM kapsy.
Nejpraktičtější jsou nosící bundy, ale znamená to už větší investici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
14.4.11 21:19

Buď si na jaro pořiď nějakou flísku nebo vestu větší velikosti, aby pak šla i přes dítě (a dítě se pak oblékne jakoby mělo na sobě bundu, jen se zateplí nožičky) a nebo si můžeš ušít takovou „vsadku“ do bundy, seženeš stejné zipy jako máš na oblečení, kus flísu a uděláš si takový obdélník, nahoře gumu na stahování. Tou vsadkou pak nastavíš svojí bundu, aby se ti tam vešlo i mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková