Co do školky v tomhle počasí?

3158
27.3.11 20:42

Co do skolky v tomhle pocasi?

Ahoj, resim co malemu dat do skolky v tomhle pocasi, hlasi 10-14st ale me to prijde jeste takove zradne to pocasi. Nevim zda dat jeste zateplene sustky a tensi zimni bundu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
27.3.11 20:43

já dávám punčochy, tepláky, normální mikču a takovou šusťákovku ve vnitř s fleasem a čelenku nebo lehčí čepičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.3.11 20:47

Dávám punčocháče, tepláky, nátělník, tričko s dl. rukávem, mikinu, neprofuk bundu s fleesem, tenčí čepici, nevyteplené boty. Ve třídě je v punčochách a sukýnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.3.11 20:49

Já dávám šusťáky podšité tenkou bavlnou, boty už nižší jarní s membránou, nahoru pak tílko, triko s krátkým, mikinu, tenčí zimní bundu, ale jak se to vyhoupne nad cca 15 stupňů, tak jarní bundu (podšitou jen bavlnou). Bavlněnou čepku (buď dvojitou nebo jednovrtsvou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.3.11 20:51

Ahoj. Já dávám teplejší kalhoty (s fleesovým vnitřkem) přes punčocháče, páč předpokládám, že velkou část pobytu venku stráví vsedě na písku. A to mi na slabé kalhoty nebo bez punčocháčů přijde ještě brzy. :nevim: Má takovou soupravu, takže i teplejší bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
27.3.11 21:05

Teď jsem to chystala :mrgreen:
Punčocháče, tepláky s chloupkem, tílko, tričko s dlouhým rukávem, mikina a jarní bunda s flísem, čepice. Botasky.
Ve třídě je v šatech. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
27.3.11 21:23

tak u nás punčocháče, šusťáky s bavlněnou podšívkou, triko s dlouhým rukávem, fleeska a jarní bunda s leesem. na hlavu slabá čepice a nebo kšiltovka, na nohy tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková