Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, resim co malemu dat do skolky v tomhle pocasi, hlasi 10-14st ale me to prijde jeste takove zradne to pocasi. Nevim zda dat jeste zateplene sustky a tensi zimni bundu ![]()
já dávám punčochy, tepláky, normální mikču a takovou šusťákovku ve vnitř s fleasem a čelenku nebo lehčí čepičku
Dávám punčocháče, tepláky, nátělník, tričko s dl. rukávem, mikinu, neprofuk bundu s fleesem, tenčí čepici, nevyteplené boty. Ve třídě je v punčochách a sukýnce.
Já dávám šusťáky podšité tenkou bavlnou, boty už nižší jarní s membránou, nahoru pak tílko, triko s krátkým, mikinu, tenčí zimní bundu, ale jak se to vyhoupne nad cca 15 stupňů, tak jarní bundu (podšitou jen bavlnou). Bavlněnou čepku (buď dvojitou nebo jednovrtsvou).
Ahoj. Já dávám teplejší kalhoty (s fleesovým vnitřkem) přes punčocháče, páč předpokládám, že velkou část pobytu venku stráví vsedě na písku. A to mi na slabé kalhoty nebo bez punčocháčů přijde ještě brzy.
Má takovou soupravu, takže i teplejší bundu.
Teď jsem to chystala ![]()
Punčocháče, tepláky s chloupkem, tílko, tričko s dlouhým rukávem, mikina a jarní bunda s flísem, čepice. Botasky.
Ve třídě je v šatech. ![]()
tak u nás punčocháče, šusťáky s bavlněnou podšívkou, triko s dlouhým rukávem, fleeska a jarní bunda s leesem. na hlavu slabá čepice a nebo kšiltovka, na nohy tenisky.