Jak obléct mimi, když se oteplí - 6měsíční?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
4.3.11 15:58

Jak obléct mimi?

ahoj holky :mavam:
Mám dotaz,sice asi trošku trapný ,ale fakt nevím :nevim:
mám šesti měsíční holčičku a chci se zeptat jak oblíkát ven když se oteplí,respektive od kolika stupnů přestat dávat fusák a jak potom oblíkat?a pak dáváte stejně asi i deky že?
Omlouvám se za asi blbý dotaz,ale je to moje první mimi,počasí a období se mění,takže každá změna je pro mě novinka.
Děkuji za případné odpovědi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
4.3.11 16:04
Luccy1 píše:
ahoj holky :mavam:
Mám dotaz,sice asi trošku trapný ,ale fakt nevím :nevim:
mám šesti měsíční holčičku a chci se zeptat jak oblíkát ven když se oteplí,respektive od kolika stupnů přestat dávat fusák a jak potom oblíkat?a pak dáváte stejně asi i deky že?
Omlouvám se za asi blbý dotaz,ale je to moje první mimi,počasí a období se mění,takže každá změna je pro mě novinka.
Děkuji za případné odpovědi :-D

ahoj, okoukej jestli se poti nebo ne a vzdy vem s sebou radsi jeste deku, kdyby neco :-) ja mam malyho jeste ve fusaku, ale pak ma jen puncochacky a katata a body s trickem a bavlnenou bundicku :-) poti se mi v cepici, budu objednavat z merinovlny, ta je funkcni :-) ale musis odpozorovat svoje mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
4.3.11 16:13

já zatím oblíkám jako v zimě, počasí je zrádný a fouká občas studenej vítr. Máme zimní fusak, puncochy, kalhoty, body dl. rukáv, mikina, bunda, zimní čepice a rukavice. Malej nikdo nebyl spocenej a spíš má studený ruce když nemá rukavice a jí třeba rohlík

• Citovat
  • Upravit
5077
4.3.11 16:48
merett píše:
já zatím oblíkám jako v zimě, počasí je zrádný a fouká občas studenej vítr. Máme zimní fusak, puncochy, kalhoty, body dl. rukáv, mikina, bunda, zimní čepice a rukavice. Malej nikdo nebyl spocenej a spíš má studený ruce když nemá rukavice a jí třeba rohlík
:palec:
Zimní fusak sklidím až bude víc jak 10st a pravidelně, včera třeba foukal dost studený vítr. Tak nechci, aby se nachladili. Není kam spěchat.
DOkud se vyloženě nepotí, tak je nechám víc oblečený. Přece jenom v tom kočárku sedí třeba i víc jak hodinu a mohli by prochladnout.
Pak dám stejně pro změnu fusak jaro-podzim :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.3.11 16:58

Já mám body, tepláčky, pak pletený fusak s kapuckou a rukávama (místo bundy) a pak teplý zimní fusak. A někdy mi to přijde až moc. Až bude tepleji, bude ve slabším fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.3.11 17:04
Sufik píše:
Já mám body, tepláčky, pak pletený fusak s kapuckou a rukávama (místo bundy) a pak teplý zimní fusak. A někdy mi to přijde až moc. Až bude tepleji, bude ve slabším fusaku.

a neni ti v tom horko a co oblekas malymu? :-) neee sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.3.11 17:12

máme to zhruba stejně. Dávám body a lehkou mikinu, punčocháče, takový ten teplý overal, fusak a na tom deku, ale ta je taková lehká, to mám spíš ohrnuté k pusince, aby si nadýchal teplo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
4.3.11 17:17

Já momentálně, když je venku kolem nuly dávám malé, bodýčko, nebo tričko a froté punčocháčky, přes to mikinku a manžestráčky, papučky, rukavičky a pletený svetřík s čepičkou, je ve fusaku. Není ani studená a ani spocená tak si myslím, že jí to vyhovuje. Pokud je mráz místo svetříku a manžestráků má zimní kombinézku, jinak to samé, jen místo punčocháčků mívá dupačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
4.3.11 17:57

Já dávám malému tričko, punčocháče,čepičku, svetřík a teplejší overal. Pak ho dám do pytle do kočárku. Mám dva pytle a jeden je tenčí. Takže třeba zítra ho dám do toho tenčího. :mrgreen: Pokud tedy nezmění předpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
5.3.11 20:48

ja davam malemu body s dl. puncochacky, dziny , triko s dl. rukavem a tedka silnejsi mikinu a cepici a je normalne ve fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.3.11 21:39

Díky holky za odpovědi.
Ale spíš mě zajímalo jak oblíkat až se oteplí,ted vím ještě jak :lol: ,ale mám trochu chaos v tom jak oblíkat pak a kdy schovat fusák.
Myslím jak už bude takové to aspon trošku teplejší jaro :nevim: .
Vím,ptám se jak blbec ale fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
5.3.11 21:52

Někde jsem četla, že mimi máme oblékat jako sebe, jen s tím rozdílem, že ono se nehýbe :lol: A pak si vyber :lol:
Dávám teplejší dupačky s teplejší košilkou (samet, nebo co to je). A doma šitou flísovou kombinézku, bačkůrky a bavlněnou čepičku.Kombinéza má kapuci a celé to do fusaku do kočárku.
Až se oteplí, vyměním dupačky a tričko za tenčí bavlněné. A když se ještě oteplí…kombinézku vyměním za kalhoty a mikinu nebo bundičku. Fusak ještě nechám. Malá má 5 mšsíců, tak ať mi nějak neprochladne. Zpocená v tom není. Až pak vyndám fusak, určitě s sebou budu tahat tu deku ( pro jistotu :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
6.3.11 19:10
Luccy1 píše:
Díky holky za odpovědi.
Ale spíš mě zajímalo jak oblíkat až se oteplí,ted vím ještě jak :lol: ,ale mám trochu chaos v tom jak oblíkat pak a kdy schovat fusák.
Myslím jak už bude takové to aspon trošku teplejší jaro :nevim: .
Vím,ptám se jak blbec ale fakt nevím

já jsem loni nechávala fusak co nejdýl a raději oblíkala mín dovnitř, to samé na podzim, dala jsem fusak brzo a postupně víc oblíkala, s fusakem nespěchej, jen pozoruj jestli se náhodou nepotí a to ti určitě napoví kdy sundat vrstvu :palec:

• Citovat
  • Upravit
707
6.3.11 19:42

taky jsem četla, a připadá mi to rozumný, že není důvod miminko navlíkat víc než jsi oblečená sama, akorát teda přihlídnout k tomu, že nemá v kočárku pohyb, takže na jaře ještě třeba deku, pokud už teda nejsou skoro letní teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.3.11 19:55

Taky nechávám fusak co nejdéle - neprofoukne a ubírám vrstvy oblečení. Mám dvě kombinézky s kapucou, teplejší s fleecem uvnitř do mrazu nebo velkého větru a lehoučkou manšestrovou s bavlněným vnitřkem, pod ně už jen punčocháčky a body s dlouhým rukávem + bavlněnou tenkou čepici, jen v mrazu dávám fleecovou. Dávám pozor na pocení, aby se malá nepřehřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková