Krátké šaty na ples? Hodí se?

3627
16.2.11 21:10

Krátké šaty na ples? hodí se?

Hodí se jít na ples, kde hraje dechovka v krátkých saténových pouzdrových šatech? Nejde zřejmě o žádný nóbl ples, ale nerada bych vypadala divně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
16.2.11 21:13

ja bych si je nevzala, mi by to prislo nevhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.2.11 21:13

ja bych si je nevzala, mi by to prislo nevhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.2.11 21:16

vetsinou chodim v dlouhych satech, ale jak jsme byli letos na plese, tak bylo spoustu holcin v kratkych satech. ja bych v tom problem nevidela :palec: ted uzjsou moderni jednoduche saty.. :lol: teda nekde jsem to cetla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.2.11 21:18

:hug: ja si myslim ze kidne muzes vyrazit v satickach ,pokud ti neni padesat(coz nepredpokladam) :mrgreen: tak klido pido,hlavne at se citis fajn,u nas taky hrala dechovka a kocky,tam opravdu meli,kratkesaticky,pouzdrovky,takze nac si delat hlavu:)uvidis jak se budou chlapi otacet:)

• Citovat
  • Upravit
2186
16.2.11 21:19

já plánuju taky spíš kratší, nestraš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
16.2.11 21:21

tak oni nejsou vyloženě kraťoulinké, myslím nad kolena a nebo možná i kolena jsou zakrytý. Myslím, že když tam bude hrát i dechovka, tak tam asi nebudou ženský v róbách, ale proto se ptám na názor, jestli jsem divná, že mě to vůbec napadlo :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.2.11 21:23

Asi bych si zjistila, v čem se tam chodívá obvykle. Určitě znáš někoho, kdo už na tom konkrétním plese v konkrétním místě byl. Já třeba chodím na 3 různé typy plesů: na jednom hraje orchestr, tam se chodí v róbách. Na druhé hraje dechovka a chodí se tam v dlouhých šatech, ale róby tjsou nevhodné. No a na třetím hraje dechovka a tam jsou nevhodné i ty dlouhé, protože místní tam chodí v krátkých šatech, nebo dokonce v kalhotech. :nevim: Což mi teda na ples přijde krajně divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.2.11 21:23

Já byla ted na sportovním plese u nás na vesnici a měla jsem šaty nad kolena bez ramínek, balonové.. jednoduché, černé.. Já bych v tom problém neviděla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.2.11 21:26

Tak k nám na ten sportovní ples chodí i ve společenských černých kalhotách a nějakém hezkém topíku, pár mělo i dlouhé šaty.. A blbě se spíš koukají na lidi, které mají třeba korzetové šaty a nebo roby jak do národního divadla… Ale tak je to u nás… Já osobně pokud bych nešla někam do Národního divadla, nebo neměla maturák, tak si princeznovské šaty nevezmu, nebo nějaké takové … určitě těma šatkama nic nezkazíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.2.11 21:27

Tak já jdu příští měsíc na ples asi po deseti letech a koupila jsem si krátký šaty asi ke kolenům. Ale oni jsou takový cípatý, takže někde jsou i pod kolena. :lol:
Je to erotickej ples, tak snad se tam budou hodit. :lol: I když já je budu nosit dalších deset let, když někam půjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.2.11 21:45

ja bych taky potrebovala poradit. jdu na maturitni ples pritelova bratra. koupila jsem si cerny, kratky,jednoduchy saty na raminka a pak mam korzet a k tomu dlouhou sukni a nemuzu se rozhodnout , ktery si vzit , jo a jeste si budu nechavat delat uces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.2.11 21:46
lovelytelle píše:
ja bych taky potrebovala poradit. jdu na maturitni ples pritelova bratra. koupila jsem si cerny, kratky,jednoduchy saty na raminka a pak mam korzet a k tomu dlouhou sukni a nemuzu se rozhodnout , ktery si vzit , jo a jeste si budu nechavat delat uces.

Páč nejsi maturantka, tak bych zvolila ty černé krátké :mrgreen: a účes jednoduchý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.2.11 21:50

ja bych šla, spíš bych se cítila divně v šatech na zem :mrgreen: dneska už ty plesy nejsou co bývaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
16.2.11 21:51

Chtěla bych mít figuru na to,abych mohla jít v krátkých pouzdrových šatech :mrgreen:
takže za mě klidně----proč ne?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková