Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Hodí se jít na ples, kde hraje dechovka v krátkých saténových pouzdrových šatech? Nejde zřejmě o žádný nóbl ples, ale nerada bych vypadala divně ![]()
vetsinou chodim v dlouhych satech, ale jak jsme byli letos na plese, tak bylo spoustu holcin v kratkych satech. ja bych v tom problem nevidela
ted uzjsou moderni jednoduche saty..
teda nekde jsem to cetla ![]()
ja si myslim ze kidne muzes vyrazit v satickach ,pokud ti neni padesat(coz nepredpokladam)
tak klido pido,hlavne at se citis fajn,u nas taky hrala dechovka a kocky,tam opravdu meli,kratkesaticky,pouzdrovky,takze nac si delat hlavu:)uvidis jak se budou chlapi otacet:)
tak oni nejsou vyloženě kraťoulinké, myslím nad kolena a nebo možná i kolena jsou zakrytý. Myslím, že když tam bude hrát i dechovka, tak tam asi nebudou ženský v róbách, ale proto se ptám na názor, jestli jsem divná, že mě to vůbec napadlo
))
Asi bych si zjistila, v čem se tam chodívá obvykle. Určitě znáš někoho, kdo už na tom konkrétním plese v konkrétním místě byl. Já třeba chodím na 3 různé typy plesů: na jednom hraje orchestr, tam se chodí v róbách. Na druhé hraje dechovka a chodí se tam v dlouhých šatech, ale róby tjsou nevhodné. No a na třetím hraje dechovka a tam jsou nevhodné i ty dlouhé, protože místní tam chodí v krátkých šatech, nebo dokonce v kalhotech.
Což mi teda na ples přijde krajně divné.
Já byla ted na sportovním plese u nás na vesnici a měla jsem šaty nad kolena bez ramínek, balonové.. jednoduché, černé.. Já bych v tom problém neviděla ![]()
Tak k nám na ten sportovní ples chodí i ve společenských černých kalhotách a nějakém hezkém topíku, pár mělo i dlouhé šaty.. A blbě se spíš koukají na lidi, které mají třeba korzetové šaty a nebo roby jak do národního divadla… Ale tak je to u nás… Já osobně pokud bych nešla někam do Národního divadla, nebo neměla maturák, tak si princeznovské šaty nevezmu, nebo nějaké takové … určitě těma šatkama nic nezkazíš ![]()
Tak já jdu příští měsíc na ples asi po deseti letech a koupila jsem si krátký šaty asi ke kolenům. Ale oni jsou takový cípatý, takže někde jsou i pod kolena. ![]()
Je to erotickej ples, tak snad se tam budou hodit.
I když já je budu nosit dalších deset let, když někam půjdem.
ja bych taky potrebovala poradit. jdu na maturitni ples pritelova bratra. koupila jsem si cerny, kratky,jednoduchy saty na raminka a pak mam korzet a k tomu dlouhou sukni a nemuzu se rozhodnout , ktery si vzit , jo a jeste si budu nechavat delat uces.
lovelytelle píše:
ja bych taky potrebovala poradit. jdu na maturitni ples pritelova bratra. koupila jsem si cerny, kratky,jednoduchy saty na raminka a pak mam korzet a k tomu dlouhou sukni a nemuzu se rozhodnout , ktery si vzit , jo a jeste si budu nechavat delat uces.
Páč nejsi maturantka, tak bych zvolila ty černé krátké
a účes jednoduchý ![]()
ja bych šla, spíš bych se cítila divně v šatech na zem
dneska už ty plesy nejsou co bývaly ![]()
Chtěla bych mít figuru na to,abych mohla jít v krátkých pouzdrových šatech ![]()
takže za mě klidně----proč ne?? ![]()