Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Co oblékáte dětem do kočárku v takovém počasí? Mě připadá, že ho oblékám až moc - vždycky, když ho vyndavám, je fusak na zádíčkách úplně horký (a dno kočárku taky) - nebo je to tim, že fusak málo izoluje?
Já dávám punčochy,body s dlouhým ,svetr/mikinu, kombinezu (a čepičku + rukavice) , pak do fusaku a je mu vždycky akorát, studený není,ani horký nebo spocený:)
(Ale každé dítko je jiné,takže v tom v čem je našemu dobře,může být jinému horko nebo zima
)
Já punčocháče, kalhoty, body s krátkým, mikinu, bundu, čepici rukavice, a je ve fusaku.
Moje slecny maji,bodycko s dlouhym rukavem,puldupacky,zimni bundicku,cepicku a jsou ve fusaku ![]()
V tomhle počasí bodýčko, punčocháče+ponožky a teplou kombinézu event. přikryju tenkou dekou, většinou ale netřeba.
Já dávám bud punčocháčky nebo dupačky nebo polodupačky,bodýnko s dlouhým a fleecový tepláky a mikinku čepku a rukavičky a je ve fusaku a je teplý…kombinézku nemáme všechny nám jsou malé a na tu chvilku kupovat nebudu navíc na něj se blbě schání i dupky protože má dlouhé tělíčko takže třeba byt nám není ani 5 měsíců tak kombinézku co nosil v zimě vel 74 neoblékneme
je to dlouhán po manželovi:)Nosím bodýnka už i 86(záleží na výrobci)
v tomhle pocasi do sportaku oblekam bodycko s dlouhym rukavem,puncochace, mikcu nebo svetr s kapucou, nakrcnik, teple ponozky cepici sup do kombinezy a jeste do fusaku:D az bude vetsi kosa davam do fusaku jeste flees deku
ja teda oblikam hodne malo co koukam na ostatni vzdycky…ale mala nebyla jeste nikdy ani nastydla a zima ji taky neni…pokud ma kombinezu tak pod to jen body s dlouhym a puncosky. nebo misto kombinezy pres puncosky gate a zimni bundu jen na bodycko. fusak mame slabej a ted uz jezdime uplne bez nej pac uz mala hodne tapka sama a oblikam porad stejne…
Asterio, pozor na přehřátí, je nebezpečné u mimin. Platí pravidlo, že se jim dává o jednu vrstvu víc, než si oblékneš sama.
Dávám teď fusak Emitex, tenkou bavlnějou kombinézku s kapuckou, punčocháčky, teplé ponožky, bodíčko a tenkou mikinku + tenhou bavlněnou čepičku. Rukavice ne, ruce má ve fusaku. Malá je ve fusaku po krk a žádnou deku už přes ní nedávám. Bylo by jí horko.
Nevim, kolik je u vas.
U nas dnes -2 a Mary mel body s dl. rukaem, dupacky, teple ponozky, rukavicky, cepici, kominezu a sup do fusaku. Teploucky je akorat a krasne chrrpe ![]()
Dole punčochy, tepláky a teplé ponožky, nahoře body bez rukávů, triko s dlouhým, bundu + fusak.
Tak zkus zítra o vrstvu míň a uvidíš.
Tak nevím jak teď oblékat malého…
NEMÁM KOMBINÉZU…celou zimu byl ve fusaku ( ale byl méně oblečený ) a teď v těch teplech se mi už začíná potit…
uvažuji, že fusak vyruším, ale pak si říkám, jak ho oblíknout ??? ![]()
co dáváte dětěm…pokud již nemáte fusak a ani kombinézu ???
ja jsem koupila jarni fusak od emitexu http://www.bambinek.cz/…kocarku-i10/ a je to v pohode. do nej ma jen mikinu chlupatku a dziny a cepici