Jak sestavit oblečení z Moiry pro dospělého?

921
16.12.10 14:08

Jak sestavit oblečení z moiry pro dospělého?

Ahoj,
chci pro manžela sestavit oblečení z moiry (tedy především spodní prádlo), tak aby něco mohl nosit v zimě pod kalhoty i třeba jen do práce nebo prostě do města pod džíny a zároveň to mohl i sem tam vzít na lyžování (rekreačně lyžuje na sjezdovkách).
Už jsem koupila jedny spodky, ale chtělo by to ještě nějaké triko, možná nějakou mikinu, prostě několik slabších vrstev.
Kalhoty (na lyžování), lyžařskou bundu, čepici a rukavice má, ale jak to sestavit i ze zbytku? Nějak se neorientuju, tak pokud by zde byl někdo, kdo to třeba nedávno řešil a přišel na výhodnou kombinaci, tak bych byla vděčná za radu.
Moira není podmínkou, ale mám velice blízko jejich obchod a jsou mi tak nějak sympatičtí, tak bych chtěla vybrat u nich. Ještě tu ale mám blízko obchod Jitexu, tak bych asi mohla kombinovat i u nich.

P.S.: Mohla bych se samozřejmě vydat do obchodu a prodavačky by mi poradily asi nejkvalifikovaněji, ale když se rozhoduju přímo v krámu, tak buď mně u toho ruší děti (syn strhává věci z věšáků apod.), a já pak vyberu buď ne úplně podle svých představ, nebo moc za draho … prostě chtěla bych si to v klidu rozmyslet a v krámu už jít pro konkrétní věci.

Děkuji moc za případné rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43037
16.12.10 14:16

Moira dela tenky tricka s dlouhym i kratkym - na lyze a v zime je asi lepsi to dlouhy. je to uplne slaboucke. na to se da mikina -budto Plyš - ta je takova prijemna, protoze ma v sobe nejakou bavlnu, nebo Trio. a nezapomen ponozky a taky maji vybornou slabou cepicku.
ale podobne oblecky prodava vyrazne levneji Jitex. Ono skoro umelina jako umelina, saje to vsechno…to je teda moje zkusenost. kdyz jsem mela nejake obyc 100% PES, tak to melo vlastnosti jak moira pokud se tyce sani potu a rychleho schnuti, akorat to mene skrabalo - moira je celkem hruba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.12.10 15:11

Ja mam z moiry pulku sortimentu a nejvic vyuzivam toto: spodky duo (nosim skoro porad, i pod dziny), rolak duo (fakt dobrej), a mikinu trio (opravdu tepla). Jinak Pudla ma pravdu s trickama, moira mono je zbytecne predrazene a navic na rozdil od Jitexu se zatrhavaji, takze tricko s kratkym radeji Jitex :wink: Jo a abych nezapomnela, nedam dopustit na ponozky plys, vydrzej vic nez trek (tem se po roce ci dvou vytahuji gumicky) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
16.12.10 21:01

To zatrhávání u mono moiry je fakt děsné… Jitex to jistí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
16.12.10 22:54

Ahoj,

tak já sama mám kombinaci tričko s dlouhým rukávem (není to ale značka „moira“, protože ta mne „škrábala“) a tenká fleesová mikina „teddy“. Na běžky super a z vody mohu potvrdit, že to opravdu hřeje i mokré. Na sjezdovkách bohužel nejezdím.

Jeden zádrhel bych ale viděla. Tyhle věci by měly být hodně těsné, ale zase na sjezdovkách manžel potřebuje volnost pohybu. Tak nevím, jestli se ti samotné povede vybrat ten správný střih a velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková