Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, máme zimní fusak Emitex, ale zdá se mi, že to bude stejně na zimu málo, mám pravdu? Protože když vidím ty klasické zimní fusaky, přijdou mi mnohem teplejší, často mají vevnitř kožíšek a ten Emitex jsou vpodstatě dvě fleecové vrstvy ![]()
Ahoj. Mám Emitex Combi (nevím, jestli je zimní nebo ne) a zdá se mi teplý dost. Mája se narodila v únoru, byly celkem velké mrazy, a fusak stačit. Když byla fakt zima a my musely ven, dala jsem jí pod fusak zimní kombinézu.
Ahoj, taky máme Emitex Combi, používám už několik let a teplý mi přijde až až
DO velké zimy do něj dávám mimčo oblečené do teplého overálku, větší dítě oblečené do bundičky a kalhot ![]()
My jsme měli taky emitex a stačil nám.já dávala i kombinézku když byli velký mrazy. ![]()
Taky máme tento fusak. Když bude velká zima, tak jí dím dovnitř ještě zimní zavinovačku a nebo nahoru deku.
Mi sle přijde dost teplý.
Taky jsem měla na malou Emitex a stačil. Když se Ti to bude zdá málo do velkého mrazu, tak dej ještě deku. Ale nebála bych se, že nebude stačit. ![]()
Taky mám combi a zdá se mi teplý dost, navíc s neprofouknutelnou svrchní vrstvou, by měl zahřát až až.
Taky mám emitex combi. dle popisu mi ale přijde, že má zakladatelka ten tenký letní. ten má 2 vrstvy fleese.
Já mám zimní aměla jsme v něm únorátko od miminečka a zima určitě nebylo.
Taky mam emitex a prijde mi teply dost
On ten fleece hreje az az
A do velke zimy do nej holky vic oblecu:)
Taky máme Combi, strčila jsem do něj doma nohu a měla jsem ji pěkně propečenou, je teplý až až.
Jee, já to napsala špatně, máme od Emitexu takový ten zavinovací fusak, má oddělené nožičky a uvádějí ho jako zimní. Jako do vajíčka a tak je super, kvůli těm odděleným nožkám, ale jinak si myslím, že na mrazy stačit nebude. Koukala jsem teď na ten Em.combi, co máte, ten vypadá fajn, akorát jsem tu na něj našla nedávnou diskuzi, že se v něm prý děti potí..
A vychvalovali jakýsi Aesthetic 3v1
Ale když jste s Emitexem spokojené, asi do něj půjdu, tu značku mám moc ráda, barevné kombinace jsou pěkné a není ani tolik předražený.
Tak zimní zavinovačka mi na zimu přijde fakt málo
Chce to fusak ![]()
Pokud nabalíš mimino do nějakých šílených vrstev, bude se potit vždycky…
Pipet píše:
Pokud nabalíš mimino do nějakých šílených vrstev, bude se potit vždycky…
To je jasný
asi to dámy myslely, že je málo prodyšný ![]()