Jak oblect do autosedacky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
1.11.10 16:32

Jak oblect do autosedacky?

ahoj damy, zitra pojedeme autobusem, manzel je na neschopence a ja se potrebuju presunout do HK takze frcime busem dala jsem autosedacku na kocarovy podvozek dam holce bundicku, puncochy, riflicky, boticky cepicku cim prikryt? mam vzit emitex fusak do autosedacky nebo staci fleesova deka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
1.11.10 16:36

Ahoj, řekla bych že v tomhle počasí co tu je dnes stačí deka :) Jsem 14km od Hradce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.11.10 16:38

Hanule pockej me zase rodina pomluvi ze ji malo oblekam :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.11.10 16:40

Monji, tak si vezmi s sebou do batohu zimní kombinezu, kdyby byla zima :lol: Ale dneska tu bylo řekla bych docela teplo, kolem 14 stupňů. A zítra by snad mělo být taky tak. Ono ty sedačky bývají dost teplé zespod a deka navrch když se správně nastrká taky dost zaizoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.11.10 16:43

Hanule: tak kdyz vezmu zimni kombinezu :D tak mi zaplni pulku krosnny mame burtovou jsem myslela ze ji vezmu teplou bundu pod to minimalne 3 vrstvy a pod zateplene rifle puncochace:D a kozacky zateplene si myslim, ze to prezije ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.11.10 16:55

Já bych řekla že jo :lol: Já co si tak pamatuju dávala v tomhle počasí do kočárku deku, punčošky, kalhoty, body, tričko s dlouhým rukávem a mikinu teplou. A čepici asi taky. Autosedačka by měla být to samé, ne? :nevim: :mrgreen: Jestli tedy na ní máš boudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.11.10 16:58

no jasne mam na ni boudu i ten navlek kolem sedacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.11.10 11:12

Holky obnovuji téma. Pojedem s malým( půl roku, je ve vajíčku) poprvé delší dobu v autě cca 3-4 hodiny a já řeším jak ho obléct. Snažím se ho oblékat málo, raději přikryju dekou - však v autě zatopíme, ale i tak je někdy trochu zpocený i když je tam jenom krátce, tak mám obavu jaký bude po 3 hodinách. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková