Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Otázka jednoduchá=) Nemyslím, jestli už je na to vhodné období, ale tak obecně, jestli dáváte nebo ne.
Dostala jsem přednášku, jaktože nedávám… ![]()
ahojky -začala jsem dávat až teď na podzim,když jsou chladné dny…ve školce moc tepla nemají…
Ahoj Pipet, já mám syna rok a půl a dávám bodýčka, ale mám už koupený nátělník, tak asi taky dám. Sama jsem letos začala po letech nosit termokošilku a je mi příjemná, že mě hřeje na záda a už nepotřebuju tolik vnějších vrstev na sebe.
Dávám (od podzimu do jara, tj nedávám v teplém létě). Je to především proto, že sama nesnáším holá záda. Když byla Anežka malá a nosila bodyčka, tak jsem byla v klidu, ale jak je přestala nosit, vadilo mi, že když se předkloní, často jí koukají holá záda. Koupila jsem úzké dlouhé košilky, které jí drží v kalhotách (nebo kalhotkách).
Příspěvek upraven 06.11.10 v 21:08
Dávám na noc, protože spí odkopaná. Přes den jak kdy, ale zatím spíš ne. Až bude chladněji.
Ano jakmile se odplenkujem tak dáváme pod triko tílko, ale řekněme tak od teplého května do září ne. Jinak ano, já ji nosím taky, moje máma, ségra, její děti…je to asi o rodiných zvyklostech.
Dávám, jsem vycepovaná od mojí maminky. Jak nastoupí trika s dlouhým rukávem, dávám automaticky spodní košilku.
L.
Davam na podzim,zimu.Precejenom taky nosim kosilku kdyz je chladno a bez ni mi neni dobre.Vsadyma tahne a tak. ![]()
Nedávám, ale to mi připomnělo, že moje mamka na tom dost bazírovala a já jí nosit musela. Asi nějaká tílka zakoupím, ať je malej v teploučku…díky za připomnění, Pipet
.
Nedávám a dokud nebude mrznout, dávat nebudu.
Starší má delší trička, z kalhot mu nelezou, mladší nosí body, i když je dávno bez plenek, nevadí nám to. Jelikož má 2 roky a je drobná, body v jejích velikostech zatím bez problémů seženu.
Pořád mi nepřipadá taková zima, aby byla vrstva navíc potřeba. I ve školce se mi zdá přetopeno - oproti našim zhruba 20 stupňům, na které jsme si i k vůli úspoře za plyn zvykli. Všude, kam vlezu - úřady, obchody, praští mě hrozné vedro.
Nikdy jsme neměli a nenosili,ani já a manžel nenosíme…Ve školce jsem viděla,že nosí spíš holčičky.Naši kluci nesnášejí na sobě hodně vrstev,když je chladněji,dávám funkční prádlo-triko a spodky
Punčocháče úplně nenávidí,od té doby,co objevili volnější spodky. ![]()
Lesina píše:
Dávám, jsem vycepovaná od mojí maminky. Jak nastoupí trika s dlouhým rukávem, dávám automaticky spodní košilku.L.
U nas taktez ![]()