Fusaky Kaiser

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.11.10 13:22

Fusaky Kaiser

Ahoj,
nemá někdo zkušenosti s fusakem zn. KAISER?
Potřebuju pro malou teplý fusak (i na sáňky) a váhám mezi Kaiser Iglů thermo fleece a péřovým Kaiser Downy.
Moc se mi líbí ten péřový, ale je o dost dražší a taky si říkám, aby nebyl teplý až moc (četla jsem nějaké diskuze a maminky psaly, že se jim děti ve fusaku Kaiser potily, ale nevím přesně o který fusak sejednalo).
Moc bych ocenila radu, předem díky! 8-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2845
26.11.10 14:18

Ahoj , mám Kaiser iglu i s kožešinovou vložkou , která je vyndavací a jsem s ním moc spokojena. Ani v největším mrazu loni malé nebyla zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.11.10 14:56

takže bez kožešinové vložky je iglu málo teplý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.11.10 15:21

takže bez kožešinové vložky je iglu málo teplý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
26.11.10 15:52

Ahoj. Já mám fusak Kaiser iglu thermo fleece a jsem moc spokojená. Je kvalitní, moderní a propracovaný, velký tak akorát a malému je v něm teplo. Zatím splňuje všechny mé požadavky, uvidíme až bude -10 stupňů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.11.10 18:21

Dík. Asi hned v pondělí ho objednám, teda Kaiser iglu thermo fleece.
Líbí se mi barva pflaume (švestková - temně fialová), ale u každého internetového prodejce vypadá tahle barva jinak. Ráda bych ho nejdřív viděla „naživo“, ale nechce se mi lítat po obchodech, mám to docela z ruky, tak to asi risknu.
Jakou barvu máš Ty? Odpovídá odstín barvě na fotkách v počítači? Teda pokud jsi ho kupovala přes net :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.11.10 22:22

Ahoj , je teplý dost , vložku jsem dávala ve velkých mrazech …malá byla trochu nedonošená a byla loni v hlubokém kočáru . Barva odpovídala - mám oranžový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
30.11.12 15:54

Ahoj, mam dotaz-chci koupit fusak Kaiser Iglu Thermo Fleece ( případně Kaiser Jooy) a letos to bude do hlubokého kočáru ale příští už sporťák..jak to tam funguje s těma botičkama? Ten kus dole je odepinaci nebo jenom rozepnu cely fusak, dam maleho i s botama dovnitr a zapnu? A asi je ten spodek omyvatelny ze? Diky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.11.12 16:27

@verrru Ten spodek je rozepínací. Nedá se ale celý odepnout - jako že bys ten spodek celý odepla a dala třeba pryč. Dá se to jen rozepnout, ale né celý spodek oddělat. Spodek omyvatelný není, v celém fusaku je fleece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
30.11.12 17:12

@gabi.design Aha, díky a jak moc je to (ne)praktické? Přemyšlím když malý bude chtít chodit, pak šup do fusaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
30.11.12 18:07

Tak já mám Kaisr Iglu… a celý ten spodek jde oddělat, takže tam jen malou mohu zasunout i s botami. Jinak dolní část toho fusaku vevnitř je ze stejného materiálu jako horní část, takže omyvatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
30.11.12 19:20

@pep takže myslíš tento? Z těch fotek to není až tak vidět..
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.11.12 19:26

@verrru Tak určitě je to praktické. Ten fusak jde celý rozepnout, takže dítko tam strčíš naprosto bez problémů, nožičky mu můžou klidně koukat ven, jen kdybys chtěla třeba vyloženě jako ten spodek dát celý pryč, tak to nejde. Ale u toho Iglu možná ano, já mám Aktion. Jinak teda, jestli ho budeš kupovat, si dávej pozor na to, co kupuješ. Protože spoustu shopů vydává fusak Kaiser Iglu Thermo fleece a Thermo Aktion jako za jeden a ten samý a jsou to dva velmi podobné, ale přece jenom jiné. Já si původně kupovala ten Iglu a až po několika měsících jsem zjistila, že mám ten Aktion a to jen proto, že kamarádka ho měla taky, jen ten její zkrátka vypadal trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
30.11.12 19:29

@gabi.design jj,už jsem se na to dívala, že existují dva druhy ale stejných barev.. ten aktion je o něco levnejsí, na mmb to mají za 720, ten Iglu za cca tisic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
30.11.12 19:36

Tady jsem nasla primo video.. takze ten spodek sundavat jde..http://www.youtube.com/watch?v=nezijYM_n5M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková