Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@verrru píše:
@pep takže myslíš tento? Z těch fotek to není až tak vidět..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nevím, ten fusak, když se rozepne a rozloží, musí mít dole oválek, jako na té fotce vpravo, ten vlevo je špatně. Tady je to vidět líp http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Chci se zeptat, dneska mi došel Kaiser Iglu Thermo ve švestkové barvě, no musím říct že jsem si představovala barvu jinou
na fotce byla jiná ale co mě vadí nejvíc je, že dole jak mám suché zipy na přichycení toho odepínacího tak jeden je úplně vedle přišitý, tak nevím, co to je?? to tak ty fusáky mají?? když to dám nasebe, tak je jeden přilepený a druhý vedle, když to dám rukou tka to jakože dám tak že drží oba, ale mám tam mezi nima trochu bouli, tak nevím jestli to nemám reklamovat
![]()
Pravděpodobně vada výrobku, mně ty suché zipy pasují na sebe přesně, žádná boule se tam nedělá. Barvu fusaku máme růžovou a byla odpovídající obrázku.
OBNOVUJI DISKUZI
Nevíte někdo, jestli a jaký je rozdíl mezi fusakem THERMO AKTION a IGLU THERMO FLEES??
@Janča1212 Kaiser Iglu je o malinko větší (5 cm na délku, 3 na šířku). My měli Iglu a můžu jen chválit!
Včera mně došel Kaiser Downy a musím říct, že mně velice příjemně překvapil kvalitním zpracováním.
Nevite nekdo jestli se kaiser thermo aktion vleze do quinny zapp xtra?
Zdravím, taky by mě zajímal rozdíl mezi Thermo aktion a Iglu thermo, to jen pár cm? To nemůže udělat rozdíl 500,– ne? Chci si ho pořídit na letošní zimu, ale nevím jaký je mezi nimi rozdíl ![]()
Zdravim vsechny, planuju poridit Kaiser Iglu, hodne jsem tu cetla ze barvy na obrazku na netu moc neodpovidaj tomu co pak prijde postou… Tak me napadlo, jestli proste neporidit cerny (pro holcicku), s tim ze cerna je vlastne kombinovatelna se vsema barvama… Asi resim blbost, ja vim, hlavne ze bude funkcni
ale zas kdyz uz za to dat ty penize, tak aby to taky vypadalo…
Mate nekdo cerny (nebo jinou tmavou - sedy, hnedy…), nevypada tomoc smutne? Kocarek je zeleny. Diky.
Holky dotaz, zvažuji fusak Kaiser buď iglú nebo sheepy. Pořád nevím, máte někdo zkušenosti?
@kalypsoooo Já měla tedy Thermo Aktion, ale obecně jsou Kaiser fusaky velmi kvalitní a určitě neuděláš chybu ani s jedním. Já byla moc spokojená. Fusak opravdu veliký, ale zároveň nic objemného, takže se krásně a bez problémů vešel i do korby nebo golfek. Byl velmi příjemný, měkoučký, nepromokl. I ve velkých mrazech sloužil, vždycky jsem z něj tahala děti krásně vyhřáté. Nemám nic, co bych mu vytkla. A takhle jsou na tom všechny.
@Fima píše:
@kalypsoooo Já měla tedy Thermo Aktion, ale obecně jsou Kaiser fusaky velmi kvalitní a určitě neuděláš chybu ani s jedním. Já byla moc spokojená. Fusak opravdu veliký, ale zároveň nic objemného, takže se krásně a bez problémů vešel i do korby nebo golfek. Byl velmi příjemný, měkoučký, nepromokl. I ve velkých mrazech sloužil, vždycky jsem z něj tahala děti krásně vyhřáté. Nemám nic, co bych mu vytkla. A takhle jsou na tom všechny.
Dneška má dojít, už se těším, ale do korby ho asi nedám. Co jste měli za kočár?
@kalypsoooo Coletto Austin 3. Vnitřní rozměr korbičky 80×35 cm.