Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý večer maminky,chtěla bych poradit ohledně fusaku do sportáku a nebo koupit teplou kombinézu.Mému synovi byl rok a nevím co je lepší,ještě sám nechodí,takže boty na ven ještě nemá a tak ho dávám do fusaku,ale ten je slabý,takže si myslím,že mu v něm musí být zima a tak nevím jestli mu koupit fusak pěkně zateplený,silný a nebo koupit kombinézu.Počítám,že třeba v lednu už bude chodit a budeme chodit třeba bobovat,tak nevím jestli koupit kombinézu nebo fusak.
Další problém je v tom,že jsem se dnes dívala v obchodech a nic moc nemají,jsou to jen miminkovské kombinézy v malých velikostech.Tomášek ted nosí 86,tak ani nevím jakou bych měla koupit,prosím pradte mi,jestli koupit to,nebo to…
A co se vám víc osvědčilo…díky moc.
A poradíš kde koupit kombinézu na takhle velké dítě?I třeba internetový obchody i normálně.
Já bych taky koupila obojí. Jednak i až začne mrňous chodit, tak nebude schopný ujít celou procházku, takže do kočáru vleze tak jako tak. A navíc je potřeba si uvědomit, že zatímco my jdeme, to dítě jenom sedí/ leží a je vystaveno chladu. Takže je potřeba ho zachumlat ze všech stran…
Mi mame take oboji,kombinezu i fusak.Sice uz dost lita,ale prevaznou cast cesty venku se veze v kocaru,protoze jeho tempem a tim,ze vetsinou jde na opacnou stranu nez ja by jsme pesky nikam nedosli ![]()
Davam ho pri nizkych teplotach do kocaru v kombineze do fusaku.
Protoze kdyz venku pak lita,ta kombineza je myslim nejpohodlnejsi.
Máme rok a měsíc a taky nechodí, mám kombinézu i fusak. Spává venku v kočáru a dopo spí v kombinéze a fusaku dohromady (plus deky atd.).
Taky máme obojí, teplý fusak a kombinézu a ještě jednu kombinézu takovou starší na dotahání - tu jsme zdědili. Koupila bych obojí. Prcek ti začne ťapat a budete kombinézu potřebovat. A fusak se hodí nám, nechávám občas malého spát venku…, když to jinak nevyjde a jsem ráda, že má teplý fusak.
Ahoj. Kombinézu určitě, já mám obojí. Kombinézy mívají pěkné v C&A, Anežce jsem koupila v Intersportu (ale už je to několik týdnů) kdysi velikost 98 a nosila ji asi tři roky. Letos jsme koupili stejný typ (Etirel). Taky mívá pěkné a prý dobré kombinézy Wolf (dá se koupit třeba na MMB) nebo Tchibo, ale tu už asi neseženeš.
Asi teda koupím obojí,je fakt,že na kočáru se nehýbe a jen v kombinéze by mu byla zima…a přes něj dát deku? ![]()
poradte odkud máte kombinézy a fusaky?
Kombinézy mají až do velkých velikostí, klidně 122, zkus se podívat na MMB.
Měli jsme oboje kombinézu i Fusak. I když tvůj syn začne chodit, rozhodně tuhle zimu bude mnohem víc jezdit v kočárku než chodit po svých. Velký fusak je Combi od Emitexu, vejde se tam i 2 leté dítě.
Ahoj,já jsem koupila kombinézku která má zvlášť kalhoty a bundu,můžu tak kombinovat zateplené džíny+bundu když jdem mezi lidi.Jinak já jsem kupovala vel.86 když měl vel. 80,takže ve tvém případě bych asi koupila větší
je fakt,že bunda je dost teplá,a já mu pod ní dávám jen body s dlouhým rukávem a nákrčník,aby neměl holý krk.Má tam dost velké teplo,když ho vyslíkám.Do kočáru mám jen podzimní fusak-na nohy.pokud jdeme jen na procházku,tak mu na nohy dám na normální ponožky ještě ponožky z ovčí vlny,pokud jdeme na plavání nebo na nákup nebo k doktoru,tak mu dám teplé boty.Na nohy mu dávám zateplené džíny,jsou opravdu tlusté.Malej chodí,ale jen doma,na procházku to není,ještě si občas kecne na zem,když se mu nechce,nebo něco nelíbí.
Jinak mám i zimní fusak,ale když jsem ho tam dala v bundě,tak se mi skoro nevešel do kočáru,a vyndala jsem ho zpoceného ![]()
kecačka píše:
A poradíš kde koupit kombinézu na takhle velké dítě?I třeba internetový obchody i normálně.
Tak to nevim,me tu kombinezu kupovala mamka a neptala jsem se ji kde ji koupila
hkac píše:
Ahoj. Kombinézu určitě, já mám obojí. Kombinézy mívají pěkné v C&A, Anežce jsem koupila v Intersportu (ale už je to několik týdnů) kdysi velikost 98 a nosila ji asi tři roky. Letos jsme koupili stejný typ (Etirel). Taky mívá pěkné a prý dobré kombinézy Wolf (dá se koupit třeba na MMB) nebo Tchibo, ale tu už asi neseženeš.
Já jsem dnes právě v CA byla i v HM a MC a nic,v MC měli dvě,ale jedna byla slabounká a druhá teda teplá,ale velikost 86,tak to by měl na chvilku a manžovi se nelíbila. ![]()