Kombinéza nebo fusak pro roční dítě

3200
4.12.10 21:44

Kombinéza nebo fusak pro roční dítě

Dobrý večer maminky,chtěla bych poradit ohledně fusaku do sportáku a nebo koupit teplou kombinézu.Mému synovi byl rok a nevím co je lepší,ještě sám nechodí,takže boty na ven ještě nemá a tak ho dávám do fusaku,ale ten je slabý,takže si myslím,že mu v něm musí být zima a tak nevím jestli mu koupit fusak pěkně zateplený,silný a nebo koupit kombinézu.Počítám,že třeba v lednu už bude chodit a budeme chodit třeba bobovat,tak nevím jestli koupit kombinézu nebo fusak.

Další problém je v tom,že jsem se dnes dívala v obchodech a nic moc nemají,jsou to jen miminkovské kombinézy v malých velikostech.Tomášek ted nosí 86,tak ani nevím jakou bych měla koupit,prosím pradte mi,jestli koupit to,nebo to…
A co se vám víc osvědčilo…díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
4.12.10 21:46

tak ja mam oboje jak kombinezu tak fusak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.12.10 21:49

Taky obojí, jak loni (půl roku), tak i letos :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.12.10 21:50

A poradíš kde koupit kombinézu na takhle velké dítě?I třeba internetový obchody i normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570

Já bych taky koupila obojí. Jednak i až začne mrňous chodit, tak nebude schopný ujít celou procházku, takže do kočáru vleze tak jako tak. A navíc je potřeba si uvědomit, že zatímco my jdeme, to dítě jenom sedí/ leží a je vystaveno chladu. Takže je potřeba ho zachumlat ze všech stran…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044

Mi mame take oboji,kombinezu i fusak.Sice uz dost lita,ale prevaznou cast cesty venku se veze v kocaru,protoze jeho tempem a tim,ze vetsinou jde na opacnou stranu nez ja by jsme pesky nikam nedosli :)
Davam ho pri nizkych teplotach do kocaru v kombineze do fusaku.
Protoze kdyz venku pak lita,ta kombineza je myslim nejpohodlnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.12.10 21:51

Máme rok a měsíc a taky nechodí, mám kombinézu i fusak. Spává venku v kočáru a dopo spí v kombinéze a fusaku dohromady (plus deky atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.12.10 21:52

Taky máme obojí, teplý fusak a kombinézu a ještě jednu kombinézu takovou starší na dotahání - tu jsme zdědili. Koupila bych obojí. Prcek ti začne ťapat a budete kombinézu potřebovat. A fusak se hodí nám, nechávám občas malého spát venku…, když to jinak nevyjde a jsem ráda, že má teplý fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.12.10 21:53

Ahoj. Kombinézu určitě, já mám obojí. Kombinézy mívají pěkné v C&A, Anežce jsem koupila v Intersportu (ale už je to několik týdnů) kdysi velikost 98 a nosila ji asi tři roky. Letos jsme koupili stejný typ (Etirel). Taky mívá pěkné a prý dobré kombinézy Wolf (dá se koupit třeba na MMB) nebo Tchibo, ale tu už asi neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.12.10 21:54

Asi teda koupím obojí,je fakt,že na kočáru se nehýbe a jen v kombinéze by mu byla zima…a přes něj dát deku? :nevim:

poradte odkud máte kombinézy a fusaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6428
4.12.10 21:55

Kombinézy mají až do velkých velikostí, klidně 122, zkus se podívat na MMB.
Měli jsme oboje kombinézu i Fusak. I když tvůj syn začne chodit, rozhodně tuhle zimu bude mnohem víc jezdit v kočárku než chodit po svých. Velký fusak je Combi od Emitexu, vejde se tam i 2 leté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.12.10 21:55

Ahoj,já jsem koupila kombinézku která má zvlášť kalhoty a bundu,můžu tak kombinovat zateplené džíny+bundu když jdem mezi lidi.Jinak já jsem kupovala vel.86 když měl vel. 80,takže ve tvém případě bych asi koupila větší :think: je fakt,že bunda je dost teplá,a já mu pod ní dávám jen body s dlouhým rukávem a nákrčník,aby neměl holý krk.Má tam dost velké teplo,když ho vyslíkám.Do kočáru mám jen podzimní fusak-na nohy.pokud jdeme jen na procházku,tak mu na nohy dám na normální ponožky ještě ponožky z ovčí vlny,pokud jdeme na plavání nebo na nákup nebo k doktoru,tak mu dám teplé boty.Na nohy mu dávám zateplené džíny,jsou opravdu tlusté.Malej chodí,ale jen doma,na procházku to není,ještě si občas kecne na zem,když se mu nechce,nebo něco nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.12.10 21:56

Jinak mám i zimní fusak,ale když jsem ho tam dala v bundě,tak se mi skoro nevešel do kočáru,a vyndala jsem ho zpoceného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.12.10 21:57
kecačka píše:
A poradíš kde koupit kombinézu na takhle velké dítě?I třeba internetový obchody i normálně.

Tak to nevim,me tu kombinezu kupovala mamka a neptala jsem se ji kde ji koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.12.10 21:58
hkac píše:
Ahoj. Kombinézu určitě, já mám obojí. Kombinézy mívají pěkné v C&A, Anežce jsem koupila v Intersportu (ale už je to několik týdnů) kdysi velikost 98 a nosila ji asi tři roky. Letos jsme koupili stejný typ (Etirel). Taky mívá pěkné a prý dobré kombinézy Wolf (dá se koupit třeba na MMB) nebo Tchibo, ale tu už asi neseženeš.

Já jsem dnes právě v CA byla i v HM a MC a nic,v MC měli dvě,ale jedna byla slabounká a druhá teda teplá,ale velikost 86,tak to by měl na chvilku a manžovi se nelíbila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková