Oblékání do kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
13.1.13 12:42

Ahoj holky,
my máme teda 3 měsíce a 2 týdny, ale v kočárku má teď v zimě fusak s beránkem (ještě po mně) a oblíkám jí bodi s dlouhým rukávem, punčocháčky a máme teplé overálky a kombinézky. Dostane čepičku, rukavičky pouze tehdy, pokud kombinézka nemá už svoje. Teď jsem třeba přemýšlela, že jí do toho fusaku ještě přidám deku Lodger (zavinovačka) a nebudu dávat kombinézky..strašně totiž vyvádí, když jí to oblíkám. A včera tu byla kamarádka a ta měla malého v bodíčku, capáčkách, mikince a čepičce, dečku, zavinovačku a tak hajal…a říkala, že kdyby mu dala něco víc, tak je mokrej. Jinak já sahám na nosík, jestli je teplej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.4.13 08:35

Ahoj maminky, prosím o radu. Jak teď, v těchto teplech oblékáte svá miminka do kočárku? Jeník je moje první mimi a připadá mi, že je mu teplo. Stačí bodýčko, tepláčky, ponožky a lehká čepička? Plus ho musím svazovat,,do housky" (velkou plenou ručičky k tělu, jinak mi neusne) a dávám ještě dečku… Není to třeba ale zase málo? Nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
17.4.13 08:42

@LibyB Já myslím, že do takového počasí je to akorát ;) Popřípadě sebou kdyžtak voz ještě jednu dečku, kdyby se ti zdál studený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.4.13 08:45

Vozím s sebou ještě slabší svetérek, kdyby náhodou :). Tak snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 09:19
@Andelisek píše:
Ahoj holky,
my máme teda 3 měsíce a 2 týdny, ale v kočárku má teď v zimě fusak s beránkem (ještě po mně) a oblíkám jí bodi s dlouhým rukávem, punčocháčky a máme teplé overálky a kombinézky. Dostane čepičku, rukavičky pouze tehdy, pokud kombinézka nemá už svoje. Teď jsem třeba přemýšlela, že jí do toho fusaku ještě přidám deku Lodger (zavinovačka) a nebudu dávat kombinézky..strašně totiž vyvádí, když jí to oblíkám. A včera tu byla kamarádka a ta měla malého v bodíčku, capáčkách, mikince a čepičce, dečku, zavinovačku a tak hajal…a říkala, že kdyby mu dala něco víc, tak je mokrej. Jinak já sahám na nosík, jestli je teplej. :)

Urcite to je akorat,venku uz je tepleji

@LibyB píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. Jak teď, v těchto teplech oblékáte svá miminka do kočárku? Jeník je moje první mimi a připadá mi, že je mu teplo. Stačí bodýčko, tepláčky, ponožky a lehká čepička? Plus ho musím svazovat,,do housky" (velkou plenou ručičky k tělu, jinak mi neusne) a dávám ještě dečku… Není to třeba ale zase málo? Nevím :,(

Ja myslim ze to je akorat, nebo dej bodicko s kratkym rukavkem a treba mikinku nebo svetricek a sebou nejakou byndicku. A tou dekou ho urcite prikryj. Slaba bavlnena cepicka staci.Ja teda davam jeste slabe puncosky a riflicky, nebo teplacky.Ale memu je 8mesicu a obcas ho z kocaru vezmu na ruku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.4.13 11:20

@LibyB
To je určo akorát :) My máme necelých 7 měsíců a v korbičce mám jarní fusak emitex a pak jí dám třeba bodi bez rukávů, punčochajdy slabounké, nahoru přes to má takový šortkový trikot jarní s krátkým rukávem a pro jistotu jí dávám slabounkou mikču…no a prostě podle toho, jak se oteplí, tak odvrstvuju :) No a čepindu slabou dávám, ale když je v korbičce a je teplo, tak ji čepičku sundám.
Ale vy jste mrňousci ještě, tak asi slabounkou čepičku raději nechej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková