Kde kupujete tepláky pro děti?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
278
2.2.11 13:24

Kde kupujete tepláky pro děti?

Ahoj holky!
Poslední dobu to dost řeším :dance:, protože nějak nemám štěstí na dobrý kauf.Hledám holčičí vel. 104, hlavně ne růžové. Růžovou už nemůžu ani vidět. A když konečně na nějaké natrefím, jakou mají barvu? Ano, růžovou :mrgreen: .
Kupovala jsem ty duo packy Cherokee, takové sametové. Ty jsou dobré, ale nějak už je nevidím. Pak jsem párkrát koupila Wolf - po měsíci žmolky a barva (zelenkavá) pustila a jsou takové žluto-zeleno flekaté. Dále Frog - po několika praních rozeznám, že to jsou tepláky, ale švy jsou zkroucené a nedrží tvar. Pak z MMB jsem koupila Next-ové, ty jsou dobré,ale to musím mít taky štěstí - najít dobrou cenu a ne růžovou.
Nemyslete jsi, že hledám nějaké luxusní. Prostě normální tepláky, které když se poštěstí, může nosit ještě mladší dcera. Dcera začala chodit do školky a ta spotřeba tepláků se prudce zvýšila. Není čuňátko :lol: ,ale potřebuji mít tak 3-4 ks. Poradíte prosím?

Díky, Barb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
547
2.2.11 13:29

Ahojky, já objednávám z mmb oblečení zn.Topolino.Zrovna teď mám objednané dvoje ve vel 98.Z topolina máme už hromadu oblečení a jenom chválim. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.2.11 13:32

Ahoj, mám sice menší dítko, ale mám moc ráda tepláky Farmers. Už ani jiný nekupuju. A jsou český. Mám už asi čtvrtý v řadě, my teda jedem v látkovkách, takže i proto, protože sijí i širší tepláky a tepláky do šátku. Praním sice trochu vybledly, ale na druhé dítko určitě budou pořád dobré. Když srovnám s Nextovýma, tak ty barvu taky neudržely úplně stejnou. A mají různý barvy, můžeš si vybrat jakou chceš.

http://www.farmers.cz/shop/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.2.11 13:37

Tak tepláky, co opravdu nežmolkují a vydrží dlooouho, jsou značka HTEX, je to česká výroba, kupuju přes mmb, ale není to žádný módní výstřelek, fakt obyč. rovný tepláčky, ale bez lampasů a různých blbůstek po stranách, na zadku a tak, za což jsem u kluka ráda, navíc nejsou příliš teplé ani zas moc tenké, dceři kupuju taky přes mmb, ale různě, hodně beru betty mode, protože mají na štíhlé holčiny, ovšem ujíždí jim švy, po pár vyprání je to znát, ovšem jen při žehlení, tak u nich zatím zůstávám, dokud nenajdu jinou značku, s líp střiženou bavlnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.2.11 13:42

budto v bazárku www.denda.cz mám opravdu báječné zkušenosti na ven to stačí a do heren či na cvíčo kupuji tady, české vydrží a pěkné
 http://obchod.vejnartextil.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.2.11 13:49
suvik píše:
Ahoj, mám sice menší dítko, ale mám moc ráda tepláky Farmers. Už ani jiný nekupuju. A jsou český. Mám už asi čtvrtý v řadě, my teda jedem v látkovkách, takže i proto, protože sijí i širší tepláky a tepláky do šátku. Praním sice trochu vybledly, ale na druhé dítko určitě budou pořád dobré. Když srovnám s Nextovýma, tak ty barvu taky neudržely úplně stejnou. A mají různý barvy, můžeš si vybrat jakou chceš.http://www.farmers.cz/shop/index.php?…

a odpovidaji prosim te ty velikosti?? maly je ted 5 mesicu a 68 uz je ji pomalu mala a na strankach pisou ze velikost 74 je od 10 do 12 mesicu tak abych nekoukala ze je to velky nebo jestli taky ty velikosti zkreslujou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.2.11 13:56

Hm, tak já většinu věcí na doma či na ven( písek, procházky) kupuji u vietnamců..A to hlavně z důvodů, že v tomto věku děti tak rostou, že je mi uplně jedno, že to mění po čase tvar či švy..Vždyt každé 3 měsíce to odložím..Na oko to vypadá stejně jako české tepláky či značkové tepláky..zničit se to nemá moc čas.
Ano, do školky to je jiná. Tam už to chce kvalitu.
Ale pro mimi to alespon pro mne zatím nemá váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.2.11 14:02

Já kupuju v Kiku, ale ne v českém, ale v Německu (nevím, jakou to bude mít pro tebe hodnotu, jestli máš hranice blízko nebo ne). Kvalita mnohem lepší, cena nižší než u nás :mrgreen:
Nejradši máme takové flaušové, kupuju o maličko delší a většinou ohrnu a vydrží déle než 3 měsíce, teď už tak rok určitě. Peru je hodně, jelikož čuňátko je a drží jak barvy tak švy.

• Citovat
  • Upravit
15319
2.2.11 14:58
Lizbeth píše:
Hm, tak já většinu věcí na doma či na ven( písek, procházky) kupuji u vietnamců..A to hlavně z důvodů, že v tomto věku děti tak rostou, že je mi uplně jedno, že to mění po čase tvar či švy..Vždyt každé 3 měsíce to odložím..Na oko to vypadá stejně jako české tepláky či značkové tepláky..zničit se to nemá moc čas.
Ano, do školky to je jiná. Tam už to chce kvalitu.
Ale pro mimi to alespon pro mne zatím nemá váhu.

Nj, já už nemám zdaleka miminka a tepláky jim musí vydržet dýl než tři měsíce, pak už se vyplatí poohlídnout po kvalitě, u mimča je to fakt fuk, pokud je to bavlna. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
2.2.11 15:04

Jééj, díky za tipy. Víc hlav - víc rozumu a ten se po 5 letech na rodičovské hodí, že? :lol:
To Topolino a Vejnar jsem zrovna nedávno řešila, vidím to hodně na MMB, ale nevědela jsem nic o kvalitě. Pak Farmers, Htex a Betty mode jsem vůbec neznala. Dcera je hubeňour a co nemá regulovatelný nebo stahovací pas, tak došívám gumičku do pasu :roll:. Ale to by byl takový vedlejší bonus, hlavně ať něco vydrží.
Jinak Kik jsem zkoušela, ale jenom legínky pro mimi vel. cca 74.Kvalita celkem dobrá, ale tepláky ve větších velikostech jsem neviděla. A ťin-ťong taky, na jar-léto koupím tak 2kusy na písek,odrážedlo ale do školky nevím, to bych asi nedala :wink: .

A velikosti odpovídají, např. u Topolina, Betty Mode, Vejnar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
2.2.11 15:06

Neliso, máš hezkou profilovou fotku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
2.2.11 15:34

Velikosti u Topolina odpovídají.Akorát bundy a zimní vesty je třeba kupovat o číslo větší.Já mám objednané tyhle
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Za 109,– myslim dobrá cena. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
2.2.11 15:35

Obrázky jsem použila náhodně.Cenu má pani trochu vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.2.11 16:08
Barbarella75 píše:
Neliso, máš hezkou profilovou fotku :palec:

Děkuju. :kytka:

Velikosti u Betty Mode odpovídají, navíc paní psala u každého kousku rozměry :palec: , srážlivost běžná u bavlny a hlavně na naše hubené dítko jak dělané. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
2.2.11 16:09

Jj, tepláky, ponožky a punčocháče na dětech hoří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková