Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky maminy!
Dneska jsem malého měla poprvé ve sport.verzi kočárku (mámi Firkon Verano a teda nic moc - hluboká vanička super, ale ten sporťák nic moc) a nejspíš jsem ho moc oblékla. Poradíte, jak oblékat téměř 7měsíčního prcka do sporťáku? Fusak s otvory na bezpečnostní pásy nemám. Koukala jsem na mimibazaru na sporťák Freeline. Máte ho některá a jakej fusak by do něj pasoval? Moc děkuji za rady.
Ahoj. Mám taky Verano a do něj fusak Emitex, zatím ho tam ještě mám (a sporťák mi vyhovuje
), ale třeba na cvičení jezdím se Sprintem bez fusaku (se mi nechce pořád fusak přendávat
), tak tam jsem ve čtvrtek dala punčocháčky, bodyčko, rifle, fleesovou mikču a slabou bundičku. Deku můžu dát tak maximálně na spaní, páč jinak je věčně na zemi
, tak radši víc oblíknu. Když je chladněji (jako třeba včera, nebo jako teď bývá ráno), tak bych bez fusaku určitě dala zateplené kalhoty a teplou bundu, nebo kombinézku.
No tak fusak už bych teda nedávala… ![]()
Asi bych dala pučocháče, kalhoty, bodýnko, mikinu/svetřík a bundu (už nějakou jarní…). Plus čepice, možná slaboučké rukavičky, přece jen se tolik nehýbe…
Pod kočárem pro pohotovost deku.
Záleží, jak u vás dneska bylo, tady odpol. sluníčko a nad 10°C.
Edit - pokud třeba vodíte brzo ráno staršího sour. do školky, ráno je ještě pěkná kosa, to bych fusak taky nechala… - popisuju odpolední procházku=)
Ahoj, my teda fusak už zazimovaly. Ráno nikam moc nechodíme, nejdřív kolem 10h. Oblíkám teplé punčošky, body buď s krátkým nebo s dlouhým. Kalhoty, boty, svetr a buď jarní bundičku nebo teplý huňatý svetr plus vlněnou vestičku. Pod kočárkem pohotovostní deka a nánožník (proti větru) či jak se to jmenuje.
jo kamoska ma taky verano a sportak nevozila vubec…vozi i dvouletaka v sede v hluboky korbe. fusak uz bych nedavala…ja kdyz bylo kolem tech 15 stupnu a mala mela pul roku tak nosila vytepleny kalhoty..ponozky..tricko mikinu a vesticku. mela sem s sebou deku kdyby usnula.
Ahoj,
zimní fusak už nemáme, ale máme jarní od Emitexu. Je bezva a sedící dítě ho jistě ocení. Počasí se ještě dost mění a když venku trajdám pár hodin se sedícími dětmi v kočárku, tak můžou prochladnout. Dávám fleecové tepláčky, body dl.rukáv, někdy ještě triko a teplejší bundu.
Mám taky Firkon Verano a do něj přímo firkoňácký fusak, pasuje perfektně. Sporťák ve srovnání s hlubokým fakt nic moc, ale zvykla jsem si a měnit nebudu. Dnes jsme jeli ven bez fusaku, malý měl punčocháče, body, triko s dlouhým rukávem, botky s kožíškem, kombinézu, čepici a rukavice. S sebou jsem brala ještě deku, kdyby foukalo, ale nebyla potřeba.
No to je to, ze je rano zimeji a pak najednou zacne byt horko. Ja delam vrstvy vzdy pak kdyz se otepli muzes neco sundat ale snejne si nemyslim, ze nikdy poradne nevim jak ho mam obleci ale lepsim se. Mam letni zavinovacku od Emitexu zajicka. O jakem jarnim fusaku tu pises?