Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
náš výtvarník právě zapatlal do gauče s hrubou texurou různě barevnou modelínu. Neumíte někdo poradit, jak ji dostat efektivně dolů, aby se gauč vyčistil?
Dík moc za všechny reakce!
nechat zaschnout nebo vyluxovat tim strojovym vysavacem na vodu,jinak neporadím ino to asi ani nepujde
nechat zaschnout nebo vyluxovat tim strojovym vysavacem na vodu,jinak neporadím ino to asi ani nepujde
ahoj
.
A jaká to je modelína? Jestli ta na vzduchu tvrdnoucí, tak to nech pořádně vyschnout a pak by to mohlo jít jen vyluxovat (nebo vykartáčovat). My tuhle modelínu máme vytaženou každou chvíli a bývá všude (nejdřív jsem poctivě hlídala, aby zůstala jen na stolečku, ale pak jsem rezignovala a zjistila, že jde krásně vyluxovat). Pokud je to taková ta „obyčejná“ (tj co byla za našich dětských let), tak to nevím, tu já nepouštím přes práh
.
mrazit, dej na to pytel s mrazenou zeleninou ci neco takoveho, aby to poradne zatuhlo
Děkuju moc za tipy. Je to ta patlavá, klasická modelína. Nakonec mě napadlo vzít ji dolů náplastí - přelepit, strhnout, přelepit, strhnout, atd. Zafungovalo to. Tak kdyby jste byl někdy někdo ve stejné situaci ![]()
Jsem na tom stejně. Modelína je mazlavá, taková ta inteligentní, co neschne na vzduchu, tahá se jak žvýkačka a jde i trhat. Nemůžu ji dostat z gauče. Dokonce jsem našla dvě místa, kde to je.
Budu ráda za jakoukoliv radu.