Jak dostat modelínu z gauče?

2964
30.9.11 13:17

Jak dostat modelínu z gauče?

Ahoj,

náš výtvarník právě zapatlal do gauče s hrubou texurou různě barevnou modelínu. Neumíte někdo poradit, jak ji dostat efektivně dolů, aby se gauč vyčistil?

Dík moc za všechny reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veverunka11
30.9.11 13:24

nechat zaschnout nebo vyluxovat tim strojovym vysavacem na vodu,jinak neporadím ino to asi ani nepujde

• Citovat
  • Upravit
veverunka11

nechat zaschnout nebo vyluxovat tim strojovym vysavacem na vodu,jinak neporadím ino to asi ani nepujde

• Citovat
  • Upravit
15674

ahoj :mavam: .

A jaká to je modelína? Jestli ta na vzduchu tvrdnoucí, tak to nech pořádně vyschnout a pak by to mohlo jít jen vyluxovat (nebo vykartáčovat). My tuhle modelínu máme vytaženou každou chvíli a bývá všude (nejdřív jsem poctivě hlídala, aby zůstala jen na stolečku, ale pak jsem rezignovala a zjistila, že jde krásně vyluxovat). Pokud je to taková ta „obyčejná“ (tj co byla za našich dětských let), tak to nevím, tu já nepouštím přes práh :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.9.11 13:48

mrazit, dej na to pytel s mrazenou zeleninou ci neco takoveho, aby to poradne zatuhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
30.9.11 14:17

Děkuju moc za tipy. Je to ta patlavá, klasická modelína. Nakonec mě napadlo vzít ji dolů náplastí - přelepit, strhnout, přelepit, strhnout, atd. Zafungovalo to. Tak kdyby jste byl někdy někdo ve stejné situaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
11.12.17 13:17

Jsem na tom stejně. Modelína je mazlavá, taková ta inteligentní, co neschne na vzduchu, tahá se jak žvýkačka a jde i trhat. Nemůžu ji dostat z gauče. Dokonce jsem našla dvě místa, kde to je. :zed: :zed: :zed: Budu ráda za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný