Jak prát dres

softvelvet
29.9.11 17:25

Jak prát dres

Prosím Vás, nevíte někdo, jak prát hokejový dres v pračce? Na kolik stupňů a jestli s aviváží nebo bez? Není na něm žádná cedulka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
29.9.11 17:40

My na něm máme cedulku 30°C a ručně :think: Peru na 30 a v pračce.Jemné prádlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.9.11 17:46
verenika píše:
My na něm máme cedulku 30°C a ručně :think: Peru na 30 a v pračce.Jemné prádlo :mrgreen:

Jee, děkuji. Tak snad se s ním nic nestane, jinak by mi ten můj dal :lol: . Já mám na pračce program ruční praní, ale to je asi k ničemu, ne? Ten buben se skoro neotáčí, tak se to asi ani nevypere..

• Citovat
  • Upravit
14771
29.9.11 17:49

nestane se nic,taky peru na 30 na jemné prádlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.9.11 17:53

A myslíte, že můžu do jedné pračky hodit bílý dres se zeleným? Aby se to neobarvilo :(.

• Citovat
  • Upravit
17310
29.9.11 17:53
softvelvet píše:
verenika píše:
My na něm máme cedulku 30°C a ručně :think: Peru na 30 a v pračce.Jemné prádlo :mrgreen:
Jee, děkuji. Tak snad se s ním nic nestane, jinak by mi ten můj dal :lol: . Já mám na pračce program ruční praní, ale to je asi k ničemu, ne? Ten buben se skoro neotáčí, tak se to asi ani nevypere..

Můj málem dostal infarkt když jsem mu řekla,že jsem mu florbalovej vyprala v pračce-ten peru i na 40°,peru ho takhle 2 roky a nic mu není.Hokejovej házím na těch 30°C :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.11 17:54
softvelvet píše:
A myslíte, že můžu do jedné pračky hodit bílý dres se zeleným? Aby se to neobarvilo :(.

Zkus ten zelený namočit v umyvadle n¨do teplý vody,pokud bude vody čistá tak na těch 30°nepustí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
29.9.11 17:58

záleží jaká zelená,jestli je to zelené celé,nebo jen sem tam,a zda tmavá nebo světlá.taky bych napřed udělala test v umyvadle v teplé vodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.9.11 18:00

No právě, že tmavá zelená a je všude :mrgreen: . Zkusím to teda strčit do toho umyvadla a pak se rozhodnu, zda to raději nevyperu zvlášť. Díky holky.

• Citovat
  • Upravit
24798
29.9.11 18:09

Dres na 30 do pračky, ale co ty ostatní megasmradlavé prý nepratelné součástky? Náloketníky, rukavice, kalhoty, bléééé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.11 18:11
Pipet píše:
Dres na 30 do pračky, ale co ty ostatní megasmradlavé prý nepratelné součástky? Náloketníky, rukavice, kalhoty, bléééé :nevim:

No já peru i boty,tak bych to zkusila jako ty boty :mrgreen: Minimum otáček nebo i bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmpp
29.9.11 18:28

Komplet celou hokejovou výstroj peru v pračce, tedy dětskou, u té dospělácké nevím, zda tam vůbec vejde a vypere se to.

• Citovat
  • Upravit
24798
29.9.11 18:29
verenika píše:
Pipet píše:
Dres na 30 do pračky, ale co ty ostatní megasmradlavé prý nepratelné součástky? Náloketníky, rukavice, kalhoty, bléééé :nevim:
No já peru i boty,tak bych to zkusila jako ty boty :mrgreen: Minimum otáček nebo i bez

Jn, jenže tam jsou plastové a kožené části… Plast se max. otříská, ale ta kůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.11 18:32
Pipet píše:
verenika píše:
Pipet píše:
Jn, jenže tam jsou plastové a kožené části… Plast se max. otříská, ale ta kůže?

kožený mám i boty,no já bych to riskla,ale nutit tě nebudu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.9.11 18:39

O prani uz holky psaly, tak ja jen, ze bych si odpustila tu avivaz (avivaz nesnasim, je to strasne prevoneny, a pradlo pak jak hadr), na dres pro hokejistu snad uplne zbytecny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný