Jak prát dres

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
29.9.11 18:45

Ahoj nevím jak hokejový, ale já florbalové dresy peru normálně na 40 stupňů s ostatním barevným prádlem. černé s černým a žluté, nebo bílé se žlutým. Mám teda zkušenost, že dresy mají materiál, který nepouští ani, když jsou třeba černé proužky na bílém apod. a ani nechytnou barvu od jiných věcí. Myslím, že u hokejových to bude podobně zkus to jak říkají holky zelený dres namočit a pokud bude voda neobarvená klidně je hoď dohromady. S aviváží neporadím nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.9.11 18:45
verenika píše:
Pipet píše:
verenika píše:
Pipet píše:
Dres na 30 do pračky, ale co ty ostatní megasmradlavé prý nepratelné součástky? Náloketníky, rukavice, kalhoty, bléééé :nevim:
No já peru i boty,tak bych to zkusila jako ty boty :mrgreen: Minimum otáček nebo i bez
Jn, jenže tam jsou plastové a kožené části… Plast se max. otříská, ale ta kůže?
kožený mám i boty,no já bych to riskla,ale nutit tě nebudu :wink:

Já bych to tam i mrskla, kdyby to bylo moje :mrgreen: , ovšem obávám se, že při sebemenším poškození bych drahého mého muže musela resuscitovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.11 18:56
Pipet píše:
verenika píše:
Pipet píše:
verenika píše:
Pipet píše:
Dres na 30 do pračky, ale co ty ostatní megasmradlavé prý nepratelné součástky? Náloketníky, rukavice, kalhoty, bléééé :nevim:
No já peru i boty,tak bych to zkusila jako ty boty :mrgreen: Minimum otáček nebo i bez
Jn, jenže tam jsou plastové a kožené části… Plast se max. otříská, ale ta kůže?
kožený mám i boty,no já bych to riskla,ale nutit tě nebudu :wink:
Já bych to tam i mrskla, kdyby to bylo moje :mrgreen: , ovšem obávám se, že při sebemenším poškození bych drahého mého muže musela resuscitovat :twisted:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.9.11 19:02

Tak voda zelená nebyla, spíš taková nažloutlá - a to je v pořádku :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1580
29.9.11 19:17

aviváž určitě ne :) snižuje funkčnost těchto hadérek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
29.9.11 19:20

co se týká kůže,měla jsem kožené chapsy když jsem jezdila na koni a xkrát je drhla kartáčem ve vaně v mýdlové vodě a pak vysprchovala a usušila a pohoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
29.9.11 19:27

já peru florbalový dres na 30, program na jemné prádlo, nedávám aviváž,ten dres s aviváží pak hůř saje pot :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.9.11 19:43

A já fotbalový dres klidně vyperu i na 60 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.11 19:56
Raduš.ka44 píše:

to je jasný,nesmíme se toho bát :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.9.11 19:57
verenika píše:
Raduš.ka44 píše:

Já se nebojím, ale jak jsem psala, kdyby se něco s tím dresem stalo, tak je ze mě mrtvola :D.

• Citovat
  • Upravit
17310
29.9.11 20:02
softvelvet píše:
verenika píše:
Raduš.ka44 píše:
Já se nebojím, ale jak jsem psala, kdyby se něco s tím dresem stalo, tak je ze mě mrtvola :D.

to byl spíš vtip,že mě je jedno na kolik to vyperu.pak bych to stejně ukecala,že za to nemůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.9.11 20:08
verenika píše:
softvelvet píše:
verenika píše:
Raduš.ka44 píše:
Já se nebojím, ale jak jsem psala, kdyby se něco s tím dresem stalo, tak je ze mě mrtvola :D.
to byl spíš vtip,že mě je jedno na kolik to vyperu.pak bych to stejně ukecala,že za to nemůžu :lol:

Jo táák. Smutný oči říkáš…

• Citovat
  • Upravit
17310
29.9.11 20:09
softvelvet píše:
verenika píše:
softvelvet píše:
verenika píše:
Raduš.ka44 píše:
to byl spíš vtip,že mě je jedno na kolik to vyperu.pak bych to stejně ukecala,že za to nemůžu :lol:
Jo táák. Smutný oči říkáš…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.9.11 20:20

Nedočetla jsem to celý, tak prosím odpusťte pokud už to tu někdo psal. V žádném případě na sportovní věci nesmí přijít aviváž. Sportovní věci jsou vyrobené z materiálu který by měl maximálně dýchat. Aviváž prodyšnost výrazně zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.9.11 20:25
Aknel2 píše:
Nedočetla jsem to celý, tak prosím odpusťte pokud už to tu někdo psal. V žádném případě na sportovní věci nesmí přijít aviváž. Sportovní věci jsou vyrobené z materiálu který by měl maximálně dýchat. Aviváž prodyšnost výrazně zhoršuje.

Jojo, už to tu holky psaly, ale díky. Dresy už visí na sušáku a jsou v pohodě. Zase jsem díky vám o něco chytřejší. :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný