Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj nevím jak hokejový, ale já florbalové dresy peru normálně na 40 stupňů s ostatním barevným prádlem. černé s černým a žluté, nebo bílé se žlutým. Mám teda zkušenost, že dresy mají materiál, který nepouští ani, když jsou třeba černé proužky na bílém apod. a ani nechytnou barvu od jiných věcí. Myslím, že u hokejových to bude podobně zkus to jak říkají holky zelený dres namočit a pokud bude voda neobarvená klidně je hoď dohromady. S aviváží neporadím nepoužívám.
verenika píše:Pipet píše:kožený mám i boty,no já bych to riskla,ale nutit tě nebuduverenika píše:Jn, jenže tam jsou plastové a kožené části… Plast se max. otříská, ale ta kůže?Pipet píše:No já peru i boty,tak bych to zkusila jako ty boty
Dres na 30 do pračky, ale co ty ostatní megasmradlavé prý nepratelné součástky? Náloketníky, rukavice, kalhoty, blééééMinimum otáček nebo i bez
Já bych to tam i mrskla, kdyby to bylo moje
, ovšem obávám se, že při sebemenším poškození bych drahého mého muže musela resuscitovat ![]()
Pipet píše:verenika píše:Já bych to tam i mrskla, kdyby to bylo mojePipet píše:kožený mám i boty,no já bych to riskla,ale nutit tě nebuduverenika píše:Jn, jenže tam jsou plastové a kožené části… Plast se max. otříská, ale ta kůže?Pipet píše:No já peru i boty,tak bych to zkusila jako ty boty
Dres na 30 do pračky, ale co ty ostatní megasmradlavé prý nepratelné součástky? Náloketníky, rukavice, kalhoty, blééééMinimum otáček nebo i bez
, ovšem obávám se, že při sebemenším poškození bych drahého mého muže musela resuscitovat
Tak voda zelená nebyla, spíš taková nažloutlá - a to je v pořádku
![]()
co se týká kůže,měla jsem kožené chapsy když jsem jezdila na koni a xkrát je drhla kartáčem ve vaně v mýdlové vodě a pak vysprchovala a usušila a pohoda ![]()
já peru florbalový dres na 30, program na jemné prádlo, nedávám aviváž,ten dres s aviváží pak hůř saje pot ![]()
Raduš.ka44 píše:
A já fotbalový dres klidně vyperu i na 60
to je jasný,nesmíme se toho bát ![]()
verenika píše:Raduš.ka44 píše:to je jasný,nesmíme se toho bát
A já fotbalový dres klidně vyperu i na 60
Já se nebojím, ale jak jsem psala, kdyby se něco s tím dresem stalo, tak je ze mě mrtvola
.
softvelvet píše:verenika píše:Já se nebojím, ale jak jsem psala, kdyby se něco s tím dresem stalo, tak je ze mě mrtvolaRaduš.ka44 píše:to je jasný,nesmíme se toho bát
A já fotbalový dres klidně vyperu i na 60.
to byl spíš vtip,že mě je jedno na kolik to vyperu.pak bych to stejně ukecala,že za to nemůžu ![]()
verenika píše:softvelvet píše:to byl spíš vtip,že mě je jedno na kolik to vyperu.pak bych to stejně ukecala,že za to nemůžuverenika píše:Já se nebojím, ale jak jsem psala, kdyby se něco s tím dresem stalo, tak je ze mě mrtvolaRaduš.ka44 píše:to je jasný,nesmíme se toho bát
Jo táák. Smutný oči říkáš…
softvelvet píše:verenika píše:Jo táák. Smutný oči říkáš…softvelvet píše:to byl spíš vtip,že mě je jedno na kolik to vyperu.pak bych to stejně ukecala,že za to nemůžuverenika píše:Já se nebojím, ale jak jsem psala, kdyby se něco s tím dresem stalo, tak je ze mě mrtvolaRaduš.ka44 píše:to je jasný,nesmíme se toho bát
Nedočetla jsem to celý, tak prosím odpusťte pokud už to tu někdo psal. V žádném případě na sportovní věci nesmí přijít aviváž. Sportovní věci jsou vyrobené z materiálu který by měl maximálně dýchat. Aviváž prodyšnost výrazně zhoršuje.
Aknel2 píše:
Nedočetla jsem to celý, tak prosím odpusťte pokud už to tu někdo psal. V žádném případě na sportovní věci nesmí přijít aviváž. Sportovní věci jsou vyrobené z materiálu který by měl maximálně dýchat. Aviváž prodyšnost výrazně zhoršuje.
Jojo, už to tu holky psaly, ale díky. Dresy už visí na sušáku a jsou v pohodě. Zase jsem díky vám o něco chytřejší.
![]()