Bezšňůrový vysavač

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2939
29.9.11 10:15

Bezšňůrový vysavač

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo bezšňůrový vysavač a jak jste s ním spokojený, popř. jaký byste doporučili… máme doma psa a z těch chlupů už doslova šílím, večer vysajeme a ráno to tu vypadá, jako by se týden nevysávalo, je to na palicu, tak mě napadlo, že kdybych měla po ruce jen nějaký bezšňůrový vysavač, tak by bylo jednodušší ho vzít a vysát, než pořád vytahovat ten klasický, navíc malej začne brzy lézt, to bude asi furt obalenej v chlupech :roll: … takže by mě teda zajímaly vaše zkušenosti, moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
29.9.11 10:19

A neuovažuješ radši o robotickém vysavači? My ho teda nemáme, známí jo a moc si to pochvalujou, tak si na něj šetřím, protože mám doma taky malého lezce. Prý je to bezvadná věcička, navíc bez práce, tak ten čas uspořený vysáváním můžeš investivat někde jinde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.11 10:22

Tak. Navíc u nás je robot synův nejlepší kamarád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
29.9.11 10:25

:lol: robota mám taky :mrgreen: ale na tom bezšňůrovým by se mi líbilo, že je to šup šup, prostě hned hotovo, já často potřebuji vysát jen malý úseky právě… jsem úchyl na vysavče, ještě mám ruční, ale ten už nám pomalu odchází, možná by stačil nový a dobrým výkonem (tahem)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
29.9.11 10:27

Jojo roboticky vysavac to je vecicka :) akorat davej pozor pri vyberu, kamaradka ho ma a nejde ji vubec naprogramovat a kdyz po nem vytres tak je to jak kdyby predtim nebylo vysato :nevim:
Ja jsem dala prednost bezdratovemu tycovemu vysavaci od Electroluxu je to typ ERGORAPIDO a delaj moc hezky barvicky :) tak preji uspesny vyber :)

• Citovat
  • Upravit
20296
29.9.11 10:27
:lol: :lol:

mě by se zas hodil ten ruční čoveče, když nad tím tal přemýšlím :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.9.11 10:31

Jojo… ten ruční mi taky vrtal v hlavě… je to dobré? Eneer, pobere to dost drobků? Máme v kuchyni dlažbu, tak jsem o tom uvažovala na rychlý úklid když namarasím po vařeníé.

Omlouvám se za příspěvek co neodpovídá na otázku zakladatelky, ale tato diskuse asi přímo vybízí k debatě o všech možných i nemožných vysavačích. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
29.9.11 10:32

jo a ten Ergorapido je vlastne dva v jednom, tycovej a jeste z nej jde vycvaknout rucni vysavac :palec:

• Citovat
  • Upravit
2939
29.9.11 10:36

Ten ruční je právě úplně super, ségra teď má novej a ten mám fakt velkej výkon, já ho používala hlavně na chlupy na sedačce (máme koženou), ale normálně i na drobky na zemi… zjistím, co je za tip ten co má ségra, stál jen 300,–, to je skoro zadarmo… já měla sencor, jako šlo to, ale s tím ségřiným se to nedá srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
29.9.11 10:44

Jo a k tomu robotovi, to mě nebaví takový to důkladný čištění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
29.9.11 10:50

Ahojky, mám tento a jsem s ním maximálně spokojená, kupovala jsem ho taky protože máme psa :mrgreen:

http://www.hobbyman.cz/…-fagor-d3938

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.9.11 10:52

Tak by mě ajímalo,jaký je ten ruční vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
29.9.11 12:36

Taky máme doma electrolux ergorapido. Vydrží celkem dlouho vysávat, my s ním vysáváme drobky - na zemi, na ubruse. Nevím, zda by měl dost silný sací výkon, kdyby byly chlupy zapíchlý v čalounění a tak. Ale bezšňůrový vysavač nebudu nikdy tam výkonný jak vysavač do elektriky, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
29.9.11 14:03

ahoj, mám Bosch http://vysavace.heureka.cz/…h-bbh-move2/
a je to k indukční desce a sušičce jeden z nejlepších vynálezů, co doma máme.
Nehodí se moc na koberce s vysokým chlupem, na to nemá tah, ale na hladké podlahy na veškerý binec je výborný, používám ho několikrát denně po jídle a i na celkový úklid baráku a nikdy se mi ještě nevybil.
Prostřední část je vyndavací ruční, takže máš 2v1.
Rozhodně doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
29.9.11 16:37

Holky, díky za tipy :-) xivi, a en vysavač má někde základnu? Jak je velká asi? Přemýšlím, kam bych umístila právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný