Poradíte mi jakou barvou vymalovat?

6792
27.9.11 12:43

poradite mi jakou barvu?

ahoj holky,v sobotu jsme delali novou plovoucku a zdi mame bile ale to ja nemam rada :lol: mame cerny nabytek a sedacky taky.Chtela bych nak vymalovat nevim asi svetle hnedou? koupit koberecek pod stul asi taky svetle hnedy a prehozy pres sedacky asi taky a k tomu cerny polstarky? :nevim: nevim ted nak do jake barvy to tady cele udelat :nevim: muzete mi poradit? dam dve fotky.dekuju za jakykoli nazor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
27.9.11 12:44

a tady druha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
27.9.11 12:44

Já bych tam dala tyrkysovou, pruhy,polštářky taky a ladila to do takové vodní barvy. Nebo doplňky kriklavě růžové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
27.9.11 12:45

Dala bych tam světle hnědou, karamelovou nebo okrovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.9.11 12:46

Ahoj, hnědou bych nedávala, to by vyšla líp ta bílá, ale hodila by se tam nějaká světle fialková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.9.11 12:46

Teda plovoučka uuužasnáááá!!!!
Rozhodně se drž odstínu který je právě na podlaze, jeden z těch světle hnědých- béžových… :palec: :palec: A škálu tří barev polštářku- světle hnedy, tmave hnedy a uplně tmava, nebo černá!!
Krásný fakt moc :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
27.9.11 12:47

Podle mě je to dost tmavé. Já bych to teda zkusila prosvětlit. Mám ráda pastelové barvy - takové uklidňující.
Já bych tam dala klidně žlutou, oranžovou nebo i béžovou, když nemáš bílou ráda.
Ale každá máme jiný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.9.11 12:48

já jen chválím tu plovoučku je náááádherná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
27.9.11 12:49

No nevím, vše hnědé a černé, nebude to tmavé jak v krematoriu?
Já myslela, něco v takovém stylu, veselého :mrgreen:
 http://bydleni.marianne.cz/…to/5495.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.11 12:50

Ahojky, já osobně bych volila lososovou. Plovoučka je opravdu krásná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.9.11 12:51

Nějak bych to oživila,hnědou to vymalovat si myslím že tam bude dost tmavo.Dalo bych nějakou béžovou,nebo oranžovou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792

ja prave driv chtela oranzovou jeste kdyz jsem to nevidela ale ted kdyz to vidim tak by mi to prislo asi moc :nevim: ach jo to je dilema.spis jsem ted taky pro neco jako late nebo tak neco…a pak bych jeste chtela dat takovy ty nalepky na zed jako treba strom nebo ptak…vite co myslim :dance: a ty tri druhy polstarku je dobrej napad :dance: a dekuju holky mne se taky moc libi jsem z ni uplne hyn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
Pettulle píše:
Ahoj, hnědou bych nedávala, to by vyšla líp ta bílá, ale hodila by se tam nějaká světle fialková.

Jo, tak fialkovou bych taky klidně dala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
27.9.11 12:52

ještě mě napadla hráškově zelená, ta umí krásně rozzářit :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.9.11 12:52

Dala bych stěny světle hráškově zelené, doplňky tmavě fialové, třeba polštářky a taky hodně krémové, třeba kusový koberec, polštářky závěsy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný