Poradíte mi jakou barvou vymalovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
10.7.12 13:52

Oranžová? vínová? :think: my teď malovali královský rubín a taky to vypadá hezky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.7.12 13:57

Mě se taky líbí oranžová, ale bojím se, aby to nebylo moc tmavé.
A co žlutá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
10.7.12 13:57

A co sytě žlutá? Ne kanárková, ale ta teplejší.. My máme kuchyň korpus třešeň, dvířka béžová a vymalováno právě tou žlutou (od Duluxu „Havajské slunce“) a vypadá to skvěle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.7.12 14:02
@Janik82 píše:
A co sytě žlutá? Ne kanárková, ale ta teplejší.. My máme kuchyň korpus třešeň, dvířka béžová a vymalováno právě tou žlutou (od Duluxu „Havajské slunce“) a vypadá to skvěle ;)

Hned jsem si ji našla a je krásná. Budu o ní hodně uvažovat :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.7.12 14:07

Taky bych dala světlý odstín - žlutá, béžová…
A to jsem odvážná - já mám vínovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
10.7.12 14:38

https://www.google.com/search?…

Tady trochu inspirace. Porad koukam na porady jak rekonstruji domy, byty. Dnes uz ty zluty, cerveny moc nefrci, ale hezky jsou takovy lehky odstiny sedy, kavovy, zeleny, modry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.7.12 15:23

Šla bych do hnědavých světlých tónů a zapracovala spíš na doplňcích. Oranžovou nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.7.12 15:24

@Huffmanka , některé jsou fakt krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.7.12 22:26
@Huffmanka píše:

Tady trochu inspirace. Porad koukam na porady jak rekonstruji domy, byty. Dnes uz ty zluty, cerveny moc nefrci, ale hezky jsou takovy lehky odstiny sedy, kavovy, zeleny, modry…

A mi je třeba úplně jedno co se zrovna „nosí“,ale záleží mi na tom ať se to líbí mi a je mi v tom dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
11.7.12 01:27

Tak samozrejme nerikam nikomu co ma doma mit, jen rikam co je treba aktualni. Ja sama jsem porad prahla po cerveny, mela jsem fialovou zed v obyvaku v kombinaci s bilym nabytkem. S timhle experimentovanim uz jsem skoncila a dnes uz vim ze tyhle barvy uz nechci, clovek si je tak nejak okouka. Je to tezky si vybrat tu spravnou barvu a jeste horsi je kdyz si ji clovek micha sam, protoze nikdy nevychyta ten odstin co chtel. Takze moje zasada je, nikdy si barvy nemichat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.7.12 07:58

Já mám doma bývalého malíře pokojů, kterého to baví…takže jak mě ta moje rudá zeť za pár let omrzí, tak ji dáme třeba na zeleno :pankac:
Ne, v pohodě…já jsem tím chtěla jen říct, že nesnáším jak se někdo honí za moderním stylem a pak to má doma jak v čekárně u ordinace… Mám kamarádku co má hypersuper moderní byt, ale mi tam prostě není útulno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.7.12 07:59

Já napsala zeť s ť :roll: :lol: Asi bych si měla dát kafe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
11.7.12 14:05
@Brokianaa píše:
Já napsala zeť s ť :roll: :lol: Asi bych si měla dát kafe :zed:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
14.7.14 12:29

OBNOVUJI DISKUZI a prosím o radu, nemůžu se rozhodnout
budeme malovat obývák a neumím se rozhodnout jakou barvu tam dát, máme komodu a konferenční stůl v barvě buku, tmavě hnědý jídelní stůl a bílé židle a tmavší hnědou podlahu a k tomu sedačku barva mléčná čokoláda, pokoj je teď vymalovaný bílá káva s hnědou a už se mi to nelíbí, chci vymalovat na bílo a k tomu chci kontrastní barvu a teď nevím jestli červenou, vínovou nebo oranžovou, ještě taky zvažuju cihlovou, porádite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.7.14 12:40

@Žirafa9 Cihlovou. Mě se ten odstín moc líbí - je příjemně tlumený a není příliš křiklavá. Červenou já osobně bych mít nemohla - přijde mi taková „agresivní“. Já potřebuju takové ty příjemné přírodní tlumené barvy. Takže za mě cihlovou nebo pěkný odstín oranžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný