Bezšňůrový vysavač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2939
30.9.11 12:55

Tak jsem nakonec objednala tenhle http://vysavace.heureka.cz/…rapido-plus/ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
30.9.11 15:07
Eneer píše:
Tak jsem nakonec objednala tenhle http://vysavace.heureka.cz/…rapido-plus/ :-)

Jjo, ten máme, ale nějaký starší model. Pak napiš, jak jsi s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
30.9.11 16:55

Jj, dám vědět :-) a vy jste spokojení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
2.10.11 22:21

My jsme spokojení. Moc tedy nepoužívám (spíš vůbec) celkový vysavač, ale jen ten ruční, co se z toho vyklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
2.10.11 22:43

Ahoj holky, tak ja pridam zkusenost i kdyz ne vlastni, moje kamaradka ma bezdratovy vysavac takovy ten vysoky a je v nem zabudovany i rucni, da se odklopit, nebyl zrovna nejlevnejsi neco kolem 5000, hepa-filtr apod. tam jsou taky. Ma takovou tu zakladnu tam se nabije a pak ma vydrzet tri hodiny vysavat, no jenze po dvou letech, presne po zaruce ta baterka zacala odchazet a ted uz je uplne v pr…takze zadnej vykon, blbe to saje pac je ta baterka slaba, nova stoji pres 2000, takze nic moc.

My mame taky ten roboticky a zatim jsem spokojena ale uvidim jak to bude s tou baterkou pozdeji. Vseobecne ty nabijeci baterie mivaji hodne omezenou zivotnost znate to-notebok, mobil apod. po roce vydrzi tak pulku z toho co na zacatku, teda alespon podle mych zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
3.10.11 08:50

No jo, nabíjecí baterie se musí umět používat. Jenže ruční má taky svoje výhody, narozdíl od robota. Můžeš s ním vyběhnout vysát kočár, drobky na ubruse, gauč atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
3.10.11 08:51

Jinak robota bych si taky přála. Ale obávám se, že by nezvládl náš koberec, ten je jen pro silné vysavače :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný