Jak je to s prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
JAK JE TO S PRACÍ
AHOJ Holky mám dotaz, byla jsme d. louhodobě v pracovní neschopnosti, vážná nemoc. 27., jSEM měla jít k DR na kontrolu a pro lístek na peníze, bohužel sem lehla s horečkam a na nějakou kontrolu zapomněla, nasledovalo zvracení, průjmi atd. Po týdnu, a MS která se neukázala me si udělala těhu test, a vyšel pozitivně. Nisméně jsme okamžitě jela, ke svému gynekologovi, který je ale km daleko a gravidní nejsem.
K věcoi u dr jsme s eukázala ž po týdnech, moje bllbost ale řešila jsme těhotenství, a. bylo toho tolik, že sem zase lehla s angínou a atb vyfasivala na ambulanci. Ukončila mi k neschopenku, o čemž já neveděla, jen se utrzuju, že sme tím automaticky dostala výpověď v práci, rpotože sem se tam vůbec neukázala a měla dělat a nedělám?
omlouvám se za chyby, ale píšu na tel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No když jsi mohla jet na gyndu, tak stejně jsi mohla jet k jinému doktorovi. Těhotná nejsi, tak nechápu co jsi jako řešila ![]()
Nenaděláš nic. Hledej si jinou práci.
- Citovat
- Upravit
Pokud ti doktor ukončil neschopenku, tak máš v práci neomluvenou absenci. Ta může být důvodem k okamžitému rozvázání pracovního poměru. Ale jak se k tomu postaví tvůj zaměstnavatel nevím, asi tam budeš muset třeba zavolat, jinak to nezjistíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krasavicaa píše:
No když jsi mohla jet na gyndu, tak stejně jsi mohla jet k jinému doktorovi. Těhotná nejsi, tak nechápu co jsi jako řešila
Nenaděláš nic. Hledej si jinou práci.
Ja nechtěla být tak přímočará, ale souhlasím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud x tydnu zapomenes zajit k lekari a ani mu nezavóas, neomluvis se, tak se nediv, ze ti ukonci neschopenku.. Do prace zavolej, vyhodit te muzou a nemusi.. Zalezi, jak te potrebuji, jak jsi pracovala predtim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elenka123 A proč si proboha k tomu doktorovi alespoň nezavolala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po týdnu si udělala test, byl pozitivní, ihned letěla na gyndu, tam to nepotvrdili, a pak týdny řešila (neexistující) těhotenství… a nebyl čas zvednout telefon???
Ok, ok, asi zbrkle napsané, ale v reálu bys tak příště zbrklá bejt neměla. Asi to bude na padáka, ale aspoń poučení propříště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože sem pitomá, a řešila jsem kupu věcí. Marodím přes půl roku, někdy jsou dny kdy ani nevstanu. Je to moje chyba, uznávám moje hloupost. Jne sem položila dotaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste me napada, pokud je duvod k pracovni neschopnosti, at ti lekar vystavi neschopenku novou. Pokud ti zatim zamestnavatel vypoved nedal, tak ti pri nove asi dat nemuze (i kdyz nevim, jak to je v pripade, kdyz mas mezitim neomluvene dny…) S tou starou neschopenkou uz nic nenadelas ( novou vystavi max. 2-3 dny zpetne), stejne tak s pripadnou vypovedi, ktera by byla vystavena mezi 2 neschopenkami..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by zajímalo co jsi x dní řešila, že jsi nemohla dr. aspoň zavolat.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
Mě by zajímalo co jsi x dní řešila, že jsi nemohla dr. aspoň zavolat.![]()
![]()
Upřímně, mě též… i ta nemoc, se kterou se marodí tak dlouho
![]()
- Citovat
- Upravit
@Krasavicaa píše:
Upřímně, mě též… i ta nemoc, se kterou se marodí tak dlouho![]()
![]()
![]()
![]()
Jj. A i u těch horeček a angín, či čeho všeho, můžu přece zvednout telefon. ![]()
Na gyndu letí HNED, ale na KO k dr. zapomene několik týdnů? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
Jj. A i u těch horeček a angín, či čeho všeho, můžu přece zvednout telefon.
Na gyndu letí HNED, ale na KO k dr. zapomene několik týdnů?
Výmluvy ![]()
- Citovat
- Upravit