Jak jste na tom s prací?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak jste na tom s prací?
Tak jsem si přečetl zajímavý článek na novinky.cz a myslím, že tam bude i zajímavá diskuse…
http://www.novinky.cz/…bornici.html
což mě vede k takové malé anketce..- jak jste na tom s prací vy a vaše rodina- máte dobré zaměstnání, nebo jste ve fázi hledání, jste celkově s prací, mzdou, benefity.. spokojeni, nebo hledáte lepší zaměstnání??? Jaký je Váš pohled na možnost- nemožnost najít si slušné místo v dnešní době? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hodaka nezlob se na mě, ale nesmíš házet všechny na jednu hromadu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lopata píše:
Tak jsem si přečetl zajímavý článek na novinky.cz a myslím, že tam bude i zajímavá diskuse…
http://www.novinky.cz/…bornici.htmlcož mě vede k takové malé anketce..- jak jste na tom s prací vy a vaše rodina- máte dobré zaměstnání, nebo jste ve fázi hledání, jste celkově s prací, mzdou, benefity.. spokojeni, nebo hledáte lepší zaměstnání??? Jaký je Váš pohled na možnost- nemožnost najít si slušné místo v dnešní době?
Přítel mechanik, takže tam není o čem mluvit, tak to snad nikdy špatný nebude. Kór pokud je člověk šikovenj a zručnej.. Jako benefity 40,– stravči, to je asi tak všechno, hold to má všechno ve mzdě.. Je o něj furt zájem, takže o práci se snad taky bát nemusí.. Smlouva na neurčito samozřejmostí.
Já mám na určito, na rok, stravenky 90,–/den, 25 dní dovolené, měsíční prémie (až 1700,–, naposled to bylo asi 1000), čtvrtletní prémie (kolem 2,5tis), možnost studia VŠ, navštěvování AJ.. Dál si nevzpomenu. A říkám to furt - sice si taky občas postěžuju, ale zaplať pán bůh za to, co mám. Ještě tak sml. na neurčito a můžu si fakt pískat..! Jo a firma je 10 min. pěšky od baráku, takže ani neprojedu..
Ještě tak lopnout si lepší místo v oné kompeny a ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nejvíczoufalá píše:
@Hodaka nezlob se na mě, ale nesmíš házet všechny na jednu hromadu..
Myslím tím zdravé, práce schopné a nijak nehendykepované lidi(maminky s malými dětmi).
Ale když mi tu bude skuhrat mladý chlap nebo dívka že je chudák na UP a už několik let nemůže sehnat práci, tak kecá.
Příspěvek upraven 30.07.12 v 19:43
- Citovat
- Upravit
Tak já si na práci nestěžuju, dělám co mě baví a mám jí slušně placenou, jen teď přemýšlím jestli a jak to skloubit s těhotenstvím
Přítel pracoval v cizině a teď rozjíždí s kamarádem firmu-zatím si nestěžuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázky z ankety.
Já jsem celkově spokojená, muž má dobrou práci, finančně taky ok, mohlo by to být samozřejmě lepší, ale to si člověk říká pořád ať bere 20 nebo 100 tisíc.
- Citovat
- Upravit
Manžel smlouva na neurčito, plat by vyšší mohl být, ale má 13. 14. plat, odměny čtvrtletně, příspěvky na stravu, takže ok.
Já na neurčito, práce mě baví, plat slušný. Nestěžujeme si určitě ani jeden, ale je fakt, že jsme se museli snažit a vypracovat se. Zadarmo nám nikdo nic nedal. A hlavně je důležitý, být zodpovědný zaměstnanec, to bývá i dnes dost problém bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nejvíczoufalá píše:
@Seizdrazávist..
No já si docela pískám… Jenže všude se najdou blbci (sorry), co si budou furt stěžovat a nadávat, jak máme málo… Já když vidím holky z jiných firem, jak choděj s 8mi domů, nějaká stravče, bonusy, to vůbec neznají… A ještě jim šéf strhává za to, že se třeba zasmějou, promluví, nestihnou normu atd… Já můžu bejt sakra ráda, že jsem kde jsem… A člověk si to neuvděomí, dokud neslyší, co za hrůz to je jinde… Jo, nedosáhnu sice na republikovej průměr, ale tak co bych chtěla, když je mi 20, jsem chvíli po SŠ atd…
Za posl. 2 měs. jsem měla možnost jít výš, jenže si to vyš…ala jiná, no
Já na to jdu přes znalosti, ne přes postel..
Příspěvek upraven 30.07.12 v 19:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono asi při hledání práce taky záleží kde člověk bydlí.. ve větších městech, tam kde jsou průmyslové zóny to bude určitě lepší než někde mezi lesy a kopci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, s praci jsem extremne spokojena-se zamestnavatelem, naplni prace, pracovni dobou, platem, benefity, proste vsim.
- Citovat
- Upravit
Tak ja praci nemuzu najit. V zivotopisu nemam psane, ze mam deti a stejne si me na pohovory zvou minimalne a kdyz uz, tak se tam potkam se samymi mladsimi tak do 25 let a tem zrejme davaji prednost. Tak nevim, jestli sem uz tak stara ci co
Je mi 33 a pred materskou jsem s hledanim prace problem nemela, tak fakt netusim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hodaka nechci dělat vlny, tak to pouze napíšu svýma očima. Je mi 21, vyučen servírka. Ze zdravotních problémů to ale nemůžu dělat. To je asi kámen úrazu. Neříkám že jsem nikdy nepracovala. Nejdřív jako dělník ve výrobě. Minimálka, ale budiž, byla jsem za tu práci ráda- po roce mě pro nadbytečnost vyhodili, pak jsem prodávala- opět mě pro nadbytenost vyhodili- tentokrát po 4 měsících. Jsem ochotná pracovat i za tu minimální mzdu, ale protože nemám řidičák-a za co si ho udělat a hlavně praxi, nemám šanci. Teť už je to jedno, jsem v 5 měsíci, ale stejně si říkám, co já bych asi tak dělala, kdyby se to takhle nevyvrbilo? Každý můj,,pracovní den,, kdy jsem byla na úp spočíval v tom, že jsem od rána do večera seděla u internetu, volala, obcházela osobně firmy, rozesílala životopisy atp. NIkde o m nestáli.. Bohužel nejsem jediná.. Ano, můžu dělat třeba pojišťovačku, nebo k realitce, ale tato éra už je za mnou, mám na to sice zkoušky, ale nehodlám už pracovat pro podvodníky.. Je to tak, ať si říká kdo chce co chce.. Snad bude líp..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit