Jak jste na tom s prací?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dalo by se to, ale proti brigádám napřímo jsem měl v té době averzi… No nic, aspoň v tomto jsem trochu vyléčený… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mě - partner hledá práci již bezmála rok, a to se nebojí spadnout z manažerské pozice na kopače
Přivydělává si, kde to jde.
Já - vš, denně 12 hodin v práci, 5 dní v týdnu - 12 000 čistá ruka, takže…
Ale je pravda, že když jdu do práce, tak vidím, že v Bene práce JE (tedy pro ženy), (vidím každý den na týchž obchodech vyvěšené cedule, které tak jednou za měsíc obnoví). Asi je to o tom, co je kdo ochotný skousnout. ![]()
A někdy je dost smutné, že skousneme opravdu všecho (viz já
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslite, ze timto (viz nize) je receno, ze s zivotopisem budou dale pracovat (tudiz se ozvou, az jich budou mit vic), nebo je to takove slusne recene sbohem? (mozna jen splneni nejake zakonem dane povinnosti o ochrane os. udaju?)
Je to reakce zrejme personalistky, ale primo z firmy (ne agentura).
Je to zatim jedina reakce, kterou jsem na mnou odeslane zivotopisy (reagujici na konkretni pozice) dostala. Tak jestli si mam delat nadeje.
dovolte mi poděkovat za Váš zájem o inzerovanou pozici a zaslání životopisu. S Vašimi osobními údaji bude nakládáno v souladu s ustanovením zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nakukovatelka Myslím, že to znamená - Váš životopis nám došel, máme ho na hromadě s ostatními a teď se jimi budeme 3 týdny probírak, tak vydržte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice píše:
@nakukovatelka Myslím, že to znamená - Váš životopis nám došel, máme ho na hromadě s ostatními a teď se jimi budeme 3 týdny probírak, tak vydržte
Asi jo, diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nakukovatelka píše:
Myslite, ze timto (viz nize) je receno, ze s zivotopisem budou dale pracovat (tudiz se ozvou, az jich budou mit vic), nebo je to takove slusne recene sbohem? (mozna jen splneni nejake zakonem dane povinnosti o ochrane os. udaju?)
Je to reakce zrejme personalistky, ale primo z firmy (ne agentura).
Je to zatim jedina reakce, kterou jsem na mnou odeslane zivotopisy (reagujici na konkretni pozice) dostala. Tak jestli si mam delat nadeje.
dovolte mi poděkovat za Váš zájem o inzerovanou pozici a zaslání životopisu. S Vašimi osobními údaji bude nakládáno v souladu s ustanovením zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů.
Já bych řekl, že člověka na danou pozici vybrali a odvolávka na zákon 101 znamená, že tyto údaje považují za důvěrné, budou se k nim takto chovat a po uplynutí příslušné lhůty je skartují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hodaka píše:že se vám do toho napletu ale co když je to chlap od přítelkyně na RD a dvou malých dětech který kvůli problémům v rodině nedodělal učňák, je alergický a když to na pohovoru řekne tak ho okamžitě odmítnou???
no ale jsi zdravotně znevýhodněná, to furt nechápeš
Já mluvím o zdravých lidech!!! nebo chlapech od rodin, to mi teda vadí hodně, chlapi flákači.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jolynko souhlasím s tebou, já jsem hledala práci v kanceláři přes rok, odeslala jsem snad 100 životopisů, ozvali se mi asi jen 4×..problém malé dítě. práce prostě není. at mi tu nikdo nepíše, že jsme flákači, at si to vyzkouší hledat práci, která není.. šla bych i uklízet, mít čistou hlavu a ty samé peníze jako v kanclu..ale bohužel pouze pro známé.
nakonec jsem našla práci přes známou jak jinak…
no nicméně znám dost lidí, kteří hledají práci, nejsou flákači a prostě nic!!a to mají velké děti.
je ta doba na houby.
@Jolynka píše:
Hodako ono problem je v tom, ze pokud mas nejaky vzdelani a praxi, tak te jako uklizecku taky nevemou, protoze se budou bat, ze to chces jen zaplacnout nez najdes neco lepsiho. Taky chteji i praxi s uklizenim mimo svoji domacnost. Zas tak jednoduchy to neni, vsude se hlasi plno lidi.mahdalko jo nabidek je plno, vsak rozesilam zivotopisy jak diva, ale vetsina se vubec ani neozve, par jich odpovi, ze dekuji ale vybrali si nekoho jineho, obcas nejaky pohovor a pak si stejne vyberou nekoho jineho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s prací spokojená relativně jsem, nemusela by být tak extrémně stereotipní poslední dobou - na hlavní benefit i přes veliké slevy nemám buď chuť nebo peníze (slevy na dopravu různě po světě), jinak klasika máme 60czk stravenky, třetinu platu mám v pohyblivé složce(tž základ fakt nízký) za kvalitu a kvantitu odvedený práce. jinak sem tam slevy na kde co, což člověk moc ani nevyužije. a 5týdnů dovolené + penzijní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V září jsme se stěhovali do jiného kraje, přítel si tu našel práci. Zatím je spokojený. Maká jak barevný. Já práci pořád hledám. Jsem na pracáku už půl roku. Beru i uklízečky, prodavačky a spol, ale nic nevychází. Nechápu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já pracuju v odvětví, které jsem vystudovala, práce mě vůbec nebaví stejně tak jako už dřív studium…na druhou stranu, mám práci, plat kolem třinácti tisíc plus stravenky, dovolená 25 dní a každý víkend a svátky taky volno, nenadřu se, když zrovna nekomunikuji s klienty a práci jsem našla poměrně rychle a stihla jsem už i povýšit během jednoho roku…jen dojíždění mi zabere dvě hoďky v jeden směr, takže o tísícovku za jízdné na výplatě méně…takže by bylo ode mě nezdvořilé si stěžovat:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit