Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No mně se to nějak nezdá od začátku. Nechce se mi hledat normy obytných pokojů, ale ty děcka snad bydlí v kumbále nebo v alkovně.
Místnost je nějaká malá na obytnou.
Vím, že podle nových pravidel se nemají hledat trolové, ale není dne, kdy by nebyla založena nějaká podivná diskuze.
@An260 píše: Více
Rozdělit to kallaxem nebo nějakým paravánem. S hlukem to ale nepomůže. Můžeš navrhnout, že to koupíte s bratrem za svoje. Pokoj není velký, zeď je nesmysl. V kanceláři s open space se chodí telefonovat do zasedačky, tak můžeš navrhnout, ať brácha volá vedle. A když to nebude respektovat, můžeš mu natruc pustit nahlas hudbu - ono mu pak třeba dojde, že dohoda je lepší řešení.
Když mi naši tu a tam nastěhovali do pokoje některého nevlastního sourozence, hodně jsem se toulala po venku a domů chodila až večer. Taky jsem často byla radši na zaskleném balkóně a to i v zimě. Ale u nás to bylo umocněné tím, že oni dostali mou postel a já musela spát na rozkládacím křesle. Nejvíc jsem nenáviděla noční pípání smsek a ranní stříkání parfému.
@Temnástranasíly píše: Více
Souhlasim, tady to vypada, ze ten klid a soukromi neni.
@1Pears1 píše: Více
12 metru je normalni pokoj (loznice) v panelakovem 3+1.
@andrasteia Máš pravdu, ale někdo ty možnosti nemá. Ale jinak souhlasím. ![]()
Viděla jsem někde na internetu zeď postavenou z průhledného plexiskla? Dalo se to šoupat a tak větrat. Jinak hrozně moc záleží na dispozici daného pokoje. My klukům ( a to jsou stejného pohlaví o rok od sebe ) udělali z 24m2 taky 2 pokoje. K čemu by byl mega pokoj v pubertě? Chtěli každý svoje soukromí a já to respektuji. Tak se tam postavilo T stěna ( měli tedy 2 okna a 2 světla, atd…. ). A šlo to.
Normálně to navrhni. Že chceš s rodiči najít nějaký řešení - kalax, skříň, atd…. uvidíš na co budou ochotni přistoupit.
Nabídni pomoc - třeba úklid, pokud máš věk - tak brigádu a třeba finanční pomoc -. Držím palec ![]()
@1Pears1 píše: Více
Přidej se na Facebooku do skupiny Dětské pokojíčky. To budeš valit oči do čeho jsou někteří lidé schopní dát dvě děti ![]()
Upřímně tě lituju. Promluv si s rodiči a nejděte nějaké řešení. Taky jsem měla sourozence, se kterým jsme si vůbec nerozuměli a bylo peklo sdílet společný prostor. Neustále naschvály, nulové soukromí, hluk, noční buzení ![]()
@kocourGarfield píše: Více
A dát do něj 2 děti je prasárna. Mají to prohodit s obývákem. Já jsem všemi 10 pro 2 děti v jednom pokoji, ale ten pokoj 4×4 a o metr vyšší strop než v panelu.
Zakladatelko, pokud se nelze s bratrem, ani přes rodiče, domluvit na pravidlech, můžeš začít bratrovi oplácet stejným metrem. Tj, vytvářet hluk, co nemá rád, třeba tik-tok videa naklas.
sem tam mu můžeš něco schovat nebo poničit
na sourozence takové věci občas platí. A když se ten konflikt rozjede, třeba bude konečně stát rodičům za to zasáhnout ![]()
@An260 píše: Více
Někdy to prostě nejde, aby každé dítě mělo svůj pokoj, ale když už je to takhle, tak by trochu ohledulnoszi neškodilo. Jestli ti tam brácha pořád vyřvává, tak se nedivím že ti z toho hrabe. Vždyť´ho musej slyšet i rodiče, to jim to nevadí?
@arinecka píše: Více
Občas za nim máma přijde ale to spíš jen ať trochu potišejc oni jsou totiž todiče zpíš rádi když si takhle s někým volá měl totiž nějaké potíže s jinými kamarady