Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holčiny, moc prosím o radu, jak se zbavit fleku od fixy…? Manžel si asi totálně zničil plátěné kalhoty. Strčil je do kufru, když jel z práce a tam se mu uvolnil vršek od černého fixu......
. Samozřejmě se mu to vpilo do kalhot, má tam flek velký asi jako dlaň…Vůbec si s tím nevím rady…
Poradíte někdo, jak na to? Nebo je mám rovnou vyhodit? Předem díky.
bohužel to vidím na rovnou vyhodit
. Navíc pkud jsou ty kalhoty barevné tak i když dostaneš pryč fix půjde to i s barvou a flek tam bude zase jiný… Jestli jsou bílé černý fix tam stejně nechá stopu… kdyby to byla malá ťupka tak snad…lihem…ale velký flek pochybuju. ![]()
V dm NEBO rOSSMANOVI TED NEVIM DELAJ TAKOVY TY dABLIKY NA SKVRNY NEDELA SE TREBA I NA FIXY??)PARDON caps lock)
http://www.zbozi.cz/?… mrkni maj to normos v drogerii snad enco vyberes - tohle bych zkusila jinak nevim
Jé, děkuju. Zkusím líh i ty ďáblíky na skvrny. Když to nepomůže, asi je vyhodím. Moc díky a pěkný den.
Ahojky,já ted na skvrny používá ten nový tekutý Ariel a jsem s ním moc spokojená.
Oživuji diskusi dámy…nemáte některá prosím nějaký osvědčený ‚recept‘ na fleky od fixek? Moc by mi to pomohlo…ta moje drnda si počmárala takovou pěknou šusťákovou vestu spolu s fleecovou mikinkou…zkusila jsem na to žlučové mýdlo z DM a Fleckito z Dedry, nic jiného jsem doma nenašla. A ani jedno nepomohlo ![]()
Tak právě hlasim uspesne odstranění. Potřít lihem, a hned potom saponat bez vody. Houbickou vytrhnout a melo by to pustit, mne pustilo ![]()