Jak na levné cestování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
17.7.21 12:41

jak na levne cestování?

Ahojky????,
pojdme si zasdilet nejake tipy, jak na levne cestováni🌴 🌞. co se tyce levných letenek✈️️, kde hledat, kdy je nejlepsi doba na koupi💰. Kde následně hledat ubytovani🏠? booking, airbnb? nebo něco jineho? kupovat zájezd 🏊‍♂️přes cestovku nebo na vlastni pěst? jak vybrat nejlepsi pojisteni? skupiny na facebooku, které poradi nebo sdílí odkazy na levne letenky?
cestovatele, pojdte sdílet vase rady???? budu se tesit na vase zkusenosti🌴 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76238
17.7.21 13:58

@sofiba1 na fb je takových skupin už hafo, přijde mi naprosto zbytečné, zakládat tady další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3750
17.7.21 14:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.7.21 14:14

@stinga mne to neprijde zbytecne. třeba někdo fb nema nebo raději se poradi tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
17.7.21 15:00
@sofiba1 píše:
@stinga mne to neprijde zbytecne. třeba někdo fb nema nebo raději se poradi tady.

na fb je to daleko přehlednější, a tady jsou diskuse spíš opravdu diskuse, že se do toho píšou osobní prožitky a názory, takže to bude hodně nepřehledné,
ale je to zase jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
17.7.21 18:26
@sofiba1 píše:
@stinga mne to neprijde zbytecne. třeba někdo fb nema nebo raději se poradi tady.

Já si zase myslím, že ten kdo ty informace bude chtít, tak si je půjde najít a půjde za nima a nebude tady na emiminu čekat, až mu sem někdo něco napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
17.7.21 18:32
@Cenarius píše:
Já si zase myslím, že ten kdo ty informace bude chtít, tak si je půjde najít a půjde za nima a nebude tady na emiminu čekat, až mu sem někdo něco napíše.

přesně tak, navíc tady to není přehledné, v jakémkoli tématu lidé píší různé svoje zážitky, zážitky známých a tak, je to diskusní fórum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.7.21 19:07

Široký pojem, co si představuješ při cestování? Budeš se válet u moře? Poznávat kulturu? Chodit po památkách? Kochat se krajinou? Seznamovat se s lidmi? Atd atd… Chceš letět? Vlakem? Autem? Na kole? Busem co ti vyhovuje? Nevadí se ti zašpinit a spát pod stromy? Jaký máš budget? Jsi spontánní? Je toho spousta.. rozhodně nejlevnější cestování je stopem vezmeš stan a jedeš kamkoli budeš chtít, poznáš mnoho lidí a podíváš se na určitě zajímavé místa a nic to nestojí jen jídlo… druhá nejlevnější možnost si myslím je mít vlastní auto a platíš jen palivo, spíš v autě a hotovo - nepotřebuješ dodávku na spaní úplně v klidu to jde v obyč autě za 20tisic..já třeba jako cestování nepovažuji lidi co x let jezdí na jedno stejné místo popř využívají cestovky celý život, to není žádný dobrodružstvím není nad to si koupit jednosměrnou letenku a nevíš kdy se vrátíš jestli za měsíc, půl rok nebo za rok. A hlavně to chce dobrou náladu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.12.24 15:04

Ahoj, zalozila jsem sve nove herohero ohledne cestovani. Mam nacestivano 35 zemi a to z prumerny vyplaty. Tak klidne mrknete a ptejte se na cokolivedit admin: propagace vlastniho obsahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí