Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký, pozdní večer můžete mi někdo prosím poradit ohledně malování, chtěla bych se do toho pustit sama, přítele to nebaví
jde o to že bydlíme v panelu a majitelé před námi tu zanechali omyvatelnou barvu, byl tu asi pokojík mi tu ted máme ložnici a růžovou opravdu nechci,odstranit se ale nedá to mě štve možná tak po milimetrech a celodenní práce,chtěla bych barvu blankytně modrou od primalexu ale asi ne všechny 4 stěny jednu jinačí, nevím jestli bílou nebo béžovou nebo aká by se asi hodila k modré.Jinak jestli máte někdo zkušenosti s omyvatelkou tak písněte,třeba i jak kdyby jste jí někdy odstranovali,dýchají pod tím vůbec stěny ale asi když je to panel je to fuk ![]()
Ahoj
, já taky maluji vždycky sama
. Posledně, když mi tady ležely štětce 14 dní, tak jsem se místo pomoci dočkala hlášky: "já to tady budu překračovat klidně dalších 14 dní, mě to neva
". Jinak já nechávám stěnu, na které je okno bílou… Barvy si míchám sama. Omyvatelnou mám v obýváku a je na ní vidět každá čmouha
, tak jí taky brzy zlikviduji. Je červená, tak jsem sama zvědavá, jak to půjde. A když nepůjde, tak jí přetapetuji ![]()
@meringa píše:
Ahoj, já taky maluji vždycky sama
. Posledně, když mi tady ležely štětce 14 dní, tak jsem se místo pomoci dočkala hlášky: "já to tady budu překračovat klidně dalších 14 dní, mě to neva
". Jinak já nechávám stěnu, na které je okno bílou… Barvy si míchám sama. Omyvatelnou mám v obýváku a je na ní vidět každá čmouha
, tak jí taky brzy zlikviduji. Je červená, tak jsem sama zvědavá, jak to půjde. A když nepůjde, tak jí přetapetuji
Ona jde i krásně přemalovat kteroukoli barvou i bez penetrace:)to je dobré:)a kolik děláte normáně na sebe nátěrů?jen tak pro zajímavost, protože já sem blázen a pokaždé když chci novou barvu tak tu předchzí smeju houbou:)abych měla čistej štít:)
asi to nikdo nedělá ![]()
Tak to jsem nezkoušela
. Já prostě přetírám a až se to začne loupat, tak to budu řešit
. V létě mě čeká kuchyň (ta už teda opravdu potřebuje
) a ložnice, ale tam budu sloupávat tapety a štukovat, takže to bude očistec ![]()