Jak na malování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
8.6.12 23:30

jak na malování?

Hezký, pozdní večer můžete mi někdo prosím poradit ohledně malování, chtěla bych se do toho pustit sama, přítele to nebaví :mrgreen: jde o to že bydlíme v panelu a majitelé před námi tu zanechali omyvatelnou barvu, byl tu asi pokojík mi tu ted máme ložnici a růžovou opravdu nechci,odstranit se ale nedá to mě štve možná tak po milimetrech a celodenní práce,chtěla bych barvu blankytně modrou od primalexu ale asi ne všechny 4 stěny jednu jinačí, nevím jestli bílou nebo béžovou nebo aká by se asi hodila k modré.Jinak jestli máte někdo zkušenosti s omyvatelkou tak písněte,třeba i jak kdyby jste jí někdy odstranovali,dýchají pod tím vůbec stěny ale asi když je to panel je to fuk :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
8.6.12 23:40

Ahoj :mavam: , já taky maluji vždycky sama :mrgreen: . Posledně, když mi tady ležely štětce 14 dní, tak jsem se místo pomoci dočkala hlášky: "já to tady budu překračovat klidně dalších 14 dní, mě to neva :mrgreen: ". Jinak já nechávám stěnu, na které je okno bílou… Barvy si míchám sama. Omyvatelnou mám v obýváku a je na ní vidět každá čmouha :cert: , tak jí taky brzy zlikviduji. Je červená, tak jsem sama zvědavá, jak to půjde. A když nepůjde, tak jí přetapetuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.6.12 23:49
@meringa píše:
Ahoj :mavam: , já taky maluji vždycky sama :mrgreen: . Posledně, když mi tady ležely štětce 14 dní, tak jsem se místo pomoci dočkala hlášky: "já to tady budu překračovat klidně dalších 14 dní, mě to neva :mrgreen: ". Jinak já nechávám stěnu, na které je okno bílou… Barvy si míchám sama. Omyvatelnou mám v obýváku a je na ní vidět každá čmouha :cert: , tak jí taky brzy zlikviduji. Je červená, tak jsem sama zvědavá, jak to půjde. A když nepůjde, tak jí přetapetuji 8)

Ona jde i krásně přemalovat kteroukoli barvou i bez penetrace:)to je dobré:)a kolik děláte normáně na sebe nátěrů?jen tak pro zajímavost, protože já sem blázen a pokaždé když chci novou barvu tak tu předchzí smeju houbou:)abych měla čistej štít:) :mrgreen: asi to nikdo nedělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
8.6.12 23:56

Tak to jsem nezkoušela :mrgreen: . Já prostě přetírám a až se to začne loupat, tak to budu řešit :mrgreen:. V létě mě čeká kuchyň (ta už teda opravdu potřebuje :roll: ) a ložnice, ale tam budu sloupávat tapety a štukovat, takže to bude očistec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný