Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s těmi hrnci Thomas , co se na ně sbírají samolepky v Tescu? Samolepek mám asi milión, ale nevím, jestli má cenu to do naší připravované pořizovat…
Díky za reference ![]()
Máme a jsem moc spokojená,nepřipalují se a co se mi líbí že nepotřebuji chňapky,protože úchyty a poklička je vždy studená
Já mám je ten wok a spokojená jsem moc! Vařím v něm spoustu věcí a několikrát za týden. Jen do myčky se to neodvažuju dát, abych náhodou neškrábla povrh. Sestra si brala kulatou grilovací pánev a taky si moc chválí. ![]()
Mám obyč. pánev i tu grilovací a zatím super. Hlavně jdou na indukci. A do myčky je dávám a zatím se s nimi nic neděje.
Chci si pořídit tu klasickou pánev, včera jsem si jí v Tescu vzala do ruky a mám dojem, že je určená pro kulturisty
Ale prý jsou kvalitní.
@Susanna píše:
Mám obyč. pánev i tu grilovací a zatím super. Hlavně jdou na indukci. A do myčky je dávám a zatím se s nimi nic neděje.
My máme plyn, ale to by nemělo vadit, nebo jo?
Jo, a těch nálepek mám na hrnce pro tři kuchyně, kdybyste někdo chtěli pořídit další vybavení, písněte, kdybych je měla uplatnit všechny, tak bychom si museli koupit činžák ![]()
@bumbinka Určitě nevadí. Já to zmiňovala proto, že ne všechny pánve na indukci jsouA třeba u nás v měnším městě se pánev na indukci shání celkem obtížně, tedy kvalitní pánev
@bumbinka píše:
My máme plyn, ale to by nemělo vadit, nebo jo?
Jo, a těch nálepek mám na hrnce pro tři kuchyně, kdybyste někdo chtěli pořídit další vybavení, písněte, kdybych je měla uplatnit všechny, tak bychom si museli koupit činžák
Jinak samolepek mám taky ještě tolik, že bych si s nimi mohla tu kuchyň vytapetovat ![]()
ahoj holky, sestřenice má tu pánev a jeden hrnec a je moooc spokojena. Prodala by některá z
Vás nějaké ty nálepky? Chtěla bych jen na jeden hrnec. Díky
Koupili jsme grilovací pánev a jsme spokojení. Mrkla jsem nejdřív na google.de, za kolik se prodávají v Německu, třeba zrovna tu grilovací mají kolem 40 euro, takže se to v Tescu opravdu vyplatí.
čaute holky, jsem ráda, že je to nádobí kvalitní, taky asi do něj půjdu ![]()