Tesco - hrnce za nálepky

5468
8.6.12 10:18

Tesco - hrnce za nálepky

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s těmi hrnci Thomas , co se na ně sbírají samolepky v Tescu? Samolepek mám asi milión, ale nevím, jestli má cenu to do naší připravované pořizovat…
Díky za reference :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vvvvv
8.6.12 10:23

Máme a jsem moc spokojená,nepřipalují se a co se mi líbí že nepotřebuji chňapky,protože úchyty a poklička je vždy studená

• Citovat
  • Upravit
7512
8.6.12 10:26

Já mám je ten wok a spokojená jsem moc! Vařím v něm spoustu věcí a několikrát za týden. Jen do myčky se to neodvažuju dát, abych náhodou neškrábla povrh. Sestra si brala kulatou grilovací pánev a taky si moc chválí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.6.12 10:26

Taky mám, zatím jen 1 hrnec a 1 pánvičku a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
8.6.12 10:31

Mám obyč. pánev i tu grilovací a zatím super. Hlavně jdou na indukci. A do myčky je dávám a zatím se s nimi nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.6.12 10:45

Chci si pořídit tu klasickou pánev, včera jsem si jí v Tescu vzala do ruky a mám dojem, že je určená pro kulturisty :-) Ale prý jsou kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
5468
8.6.12 10:51
@Susanna píše:
Mám obyč. pánev i tu grilovací a zatím super. Hlavně jdou na indukci. A do myčky je dávám a zatím se s nimi nic neděje.

My máme plyn, ale to by nemělo vadit, nebo jo?
Jo, a těch nálepek mám na hrnce pro tři kuchyně, kdybyste někdo chtěli pořídit další vybavení, písněte, kdybych je měla uplatnit všechny, tak bychom si museli koupit činžák :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
8.6.12 11:23

@bumbinka Určitě nevadí. Já to zmiňovala proto, že ne všechny pánve na indukci jsouA třeba u nás v měnším městě se pánev na indukci shání celkem obtížně, tedy kvalitní pánev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
8.6.12 11:24
@bumbinka píše:
My máme plyn, ale to by nemělo vadit, nebo jo?
Jo, a těch nálepek mám na hrnce pro tři kuchyně, kdybyste někdo chtěli pořídit další vybavení, písněte, kdybych je měla uplatnit všechny, tak bychom si museli koupit činžák :jazyk:

Jinak samolepek mám taky ještě tolik, že bych si s nimi mohla tu kuchyň vytapetovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.6.12 11:57

ahoj holky, sestřenice má tu pánev a jeden hrnec a je moooc spokojena. Prodala by některá z
Vás nějaké ty nálepky? Chtěla bych jen na jeden hrnec. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.6.12 14:16

Koupili jsme grilovací pánev a jsme spokojení. Mrkla jsem nejdřív na google.de, za kolik se prodávají v Německu, třeba zrovna tu grilovací mají kolem 40 euro, takže se to v Tescu opravdu vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
8.6.12 22:33

čaute holky, jsem ráda, že je to nádobí kvalitní, taky asi do něj půjdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie