Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
kam by jste daly nebo kde máte takové ty obkladové cihličky v obýváku? Manžel chce mít obloženou stěnu tam kde bude viset televize, že se to tam prý dává. Jenže mě by se to líbilo víc na stěně za gaučem. Tak nevim. Za případné foto budu ráda.
Díky
Je to moc hezke jako pruh od podlahy ke stropu za telku (pokud je telka nastenna), za gauc se mi to moc nelibi, uz pohovka je velky kus nabytku, ktery razi do oka a jeste ta stena, aby to nebylo moc ![]()
ano to myslím
budeme to dělat přes celou jednu stěnu
tak že by měl manžel nakonec pravdu ![]()
manžel ji taky plánuje do obýváku, já z toho teda moc nadšená nejsem
chce to do koutku, kde máme jídelní stůl, ale jinak bych to dala za sedačku.. při koukání na tv by mě to asi rušilo ![]()
to já nevim jakou stěnu chci zvýraznit jsou všechny stejný ![]()
leni no právě, tak je nevim, tobě se to nelíbí?
Uplne si to umim predstavit za telkou,ja bych to brala taky hned… ![]()
@zuzka.mamka píše:
to já nevim jakou stěnu chci zvýraznit jsou všechny stejnýleni no právě, tak je nevim, tobě se to nelíbí?
no moc ne, ale manžel je z toho nadšenej a chce to.. alespoň jsem si tedy vybojovala, že nebudou klasické červené cihly, ale něco podobného jako je na tom obrázku v rohu - http://www.kuchyne-oresi.cz/…ka-samoa.php
Mě se ty cihličky (i když ne zrovna ty klasický) líbí vevnitř i zvenku na fasádě. V obýváku je budeme mít za stěnou, jak bude televize. Chtěla bych nějaký do béžova.
madi jj to je přesně ono taky nechceme ty červený
celý víkend jsme lítaly po obchodech, co by se nám libilo, podlaha gauče a tak, no pak jsme se dostaly k těm coihličkám a na tu jednu stěnu by nám tov yšlo na 20 tis, tak váháme