Problém s přestavbou

4
7.6.12 09:46

Problém s přestavbou

Ahoj, přemýšlíme s rodinou o přestavbě bytu. A zajímalo by mě, jaký největší problém jste kdy řešili při zařizování a přestavbě bytu/domu. Jen pro inspiraci, abych věděla na co se mám připravit :D .

Příspěvek upraven 07.06.12 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5162
7.6.12 09:51

no rozhodne jestli bouchnete do stěn tak se priprav na spousta nekonečneho prachu .......... fuj taky jsem si to zazila a jednou vytrela a druhy den to hleslo znovu a pak znovu a znovu :lol: ale pak to za to stoji :pankac: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.6.12 09:57

Prave u nas probiha prestavba, nova kuchyn s jidelnou a obyvaci pokoj, nove rozvody plynu,vody,elektrika. Ano,vsude prach a sileny neporadek,remeslnici to neresej,takze kazdy den uklizeci kolecko. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.6.12 09:59

No s tím prachem, to už se psychicky připravuji na každodenní úklid. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.6.12 10:03

Já budu taky nakukovat. Chceme dělat koupelnu a záchod (máme dvojgenerační byt takže na dvou různých stranách bytu), dlažbu do předsíně, která má přes 22 m2 a když už bude bordel v celým bytě tak mi vrtá hlavou jestli to nevzít víc z gruntu a neprobourat zeď z jídelny a kuchyně do obýváku a naopak nezazdít dveře z kuchyně do předsíně a nezvětšit tu koupelnu… Ale bojím se, že by to byla děsná pálka. Navíc ten binec asi bude s dvouletým děckem neřešitelnej :zed:
Sousedi nad náma dělají novou elektroinstalaci. Týden tu vrtali do zdí a dělali ten tunýlek pro dráty a když manžel potkal pána, co jhim to dělal, tak ten mu říkal, že oni jsou ještě slušná firma a mají na to supr vybavení takže to jde rychle. Když prý to dělají nějací amatéři tak to může trvat i měsíc :-( A to samozřejmě není ještě konec, musí se to zazdít, vymalovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.6.12 10:09

Presne tak, hlavne mit dobry remeslniky a ne nejaky paka a vzit to sakum prdum od podlahy,kdyby nam ucet dovolil vemem to i s koupelnou :-) dobry je to naplanovat at je to co nejdriv hotovy,u nas binec kam se podivam ale az se to uklidi to bude parada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
7.6.12 10:12

My jsme začali letos, kompletní přestavba celého baráku + zateplení, fasáda, střecha. V loni jsme v zimě měnili okna :zed: i když se momentálně dělá venku, doma máme hodně prachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.6.12 10:16

S těmi řemeslníky to máš pravdu, jenže do vejce nevidíš a člověk to pozná, až když udělají první botu. Kamarádka se spálila i u doporučené firmy. No zkušeností se člověk učí. :? A ještě by mě zajímalo jestli jste si nechávali radit nebo si najali nějakého profesionála - stavební dozor, architekta nebo designera nebo jste všechno řešili sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
7.6.12 10:27

No my zatím řešíme všechno sami.Mám šikovného chlapa. Nedovedu si představit, na kolik by to celé vyšlo, kdybychom platili ještě architekta, stavaře nebo odborníky, případně i designéra pro interiér 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.6.12 11:31

My si to taky resili sami, vedeli jsme jak co chcem a taky podle dispozic domecku. Sehnat dobry remeslniky je fakt kumst, muz jim stal porad za zadkem a hlidal aby neco nepo… designer je zbytecny vyhazovani penez, zahraj si na nej sama na netu jsou programy ke stahnuti, ja budu pristi rok navhovat zahradu tak se tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
7.6.12 12:06

Jen bych chtěla reagovat na binec a dvouleté dítě. Trošku jsme rekonstruovali před dvěma měsíci, tzn. malá měla dva a čtvrt. Ona jediná z toho bince byla nadšená…není to o nic horší než bez dítěte. Binec byl všude a malá byla nadšená, že jsme ji pořád neokřikovali, že se zašpiní…Samo, že byla furt jak čuně, od malty, od prachu, lepidlo ve vlasech, ale konečně se u nás doma dělo něco zajímavého. Mohla si půjčit kladívko a oklepávat cihly, klackem míchat maltu v malém kýblíčku, no paráda. Dle ní bysme mohli dělat binec pořád. A teď všude po návštěvách vykládá, že už doma nemáme boldel… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.6.12 16:35
@šárkajak píše:
Jen bych chtěla reagovat na binec a dvouleté dítě. Trošku jsme rekonstruovali před dvěma měsíci, tzn. malá měla dva a čtvrt. Ona jediná z toho bince byla nadšená…není to o nic horší než bez dítěte. Binec byl všude a malá byla nadšená, že jsme ji pořád neokřikovali, že se zašpiní…Samo, že byla furt jak čuně, od malty, od prachu, lepidlo ve vlasech, ale konečně se u nás doma dělo něco zajímavého. Mohla si půjčit kladívko a oklepávat cihly, klackem míchat maltu v malém kýblíčku, no paráda. Dle ní bysme mohli dělat binec pořád. A teď všude po návštěvách vykládá, že už doma nemáme boldel… :)

Dobrý
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný