Jak na průjem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23980
24.9.19 21:48
@paandatko píše:
@bse.pedro Proc takovy komentar? Kazdy nebeha k dr. s kazdym uprdnutim. Zakladatelka snad vi co dela a prujem. u petileteho neni nic, co by ho ohrozovalo na zivote.

Sorryjako, ale s děckem bych teda běhal, asi sem měkej… Na mě nezáleží, ale když kolem mě jakýkoliv malý děcko kvikne, jsem z toho posranej… 8o 8o 8o :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
24.9.19 21:50
@paandatko píše:
@bse.pedro Proc takovy komentar? Kazdy nebeha k dr. s kazdym uprdnutim. Zakladatelka snad vi co dela a prujem. u petileteho neni nic, co by ho ohrozovalo na zivote.

Jo, a podle mě průjem u děcka je mnohem nebezpečnější než u dospělýho, co dehydratace a tak… Dětskej organismus je určitě háklivější a zranitelnější v určitých věcech… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
24.9.19 21:51
@bse.pedro píše:
Sorryjako, ale s děckem bych teda běhal, asi sem měkej… Na mě nezáleží, ale když kolem mě jakýkoliv malý děcko kvikne, jsem z toho posranej… 8o 8o 8o :nevim: 8)

Naše dětská dr. by se mi také vysmála. Nařídila by diétu a mohla bych jít dom, škoda času v čekárně. Spíš si tam člověk pořídí ještě něco horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
24.9.19 21:54
@cverunka píše:
Naše dětská dr. by se mi také vysmála. Nařídila by diétu a mohla bych jít dom, škoda času v čekárně. Spíš si tam člověk pořídí ještě něco horší.

A jak můžeš vědět, že nemá třeba salmonelu nebo něco horšího… Narazit na takovou dětskou doktorku, tak jí z ordinace udělám kůlničku na dříví a okamžitě letím jinam… :pocitac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
24.9.19 21:59

@Janča1212 dietu a drzet ji minimalne 3dny pokud ma stale potize a pokud se to ani po diete (smecte a cernem uhli) do 3.dnu nespraví, v patek bych zasla k dr.
Davala bych uvarenou ryzi, varenou mrkev, starsi pecivo, cerny caj a vydrzet to.

Příspěvek upraven 24.09.19 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
24.9.19 22:00
@bse.pedro píše:
A jak můžeš vědět, že nemá třeba salmonelu nebo něco horšího… Narazit na takovou dětskou doktorku, tak jí z ordinace udělám kůlničku na dříví a okamžitě letím jinam… :pocitac: 8)

Tak salmonelu jsem viděla u neteře. Neudržela v sobě, vodu, colu, zvracela, průjem měla. Zimnici, horečky… 4× do hodiny klidně. Tohle je normálně veselé dítko, které se směje, je plné života, a jde na wc tak 3× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
24.9.19 22:08
@Janča1212 píše:
Tak salmonelu jsem viděla u neteře. Neudržela v sobě, vodu, colu, zvracela, průjem měla. Zimnici, horečky… 4× do hodiny klidně. Tohle je normálně veselé dítko, které se směje, je plné života, a jde na wc tak 3× denně

Při srajdě by mohla pomoct i hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa, teď jsem si vzpomněl, že jsem jí jako děcko dostával…
Jinak mám pár receptů, který ale nejsou pro děcka moc vhodný- někomu pomáhá rum, někomu lžička mletýho kafe, sníst a zapít vodou. Mě kdysi při vážných problémech pomohlo vypít panáka octa a zapít vodou, srajda přešla okamžitě, akorát mě z léku bolel tři dny žaludek, ale lepší než natržená pr.el… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí