jak na šidítko

1102
22.9.09 16:29

jak na šidítko

Ahoj maminky potřeboval bych poradit, povedlo senám odbourat noční kojení ale stále se budíme na dudlík(šidítko), poradíte mi jak jej odstanit a kdy vy jste byli bez dudlíku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
22.9.09 20:13

Tak Tadeas ma dudlik na spani do ted a neresim to. Az mu bude tolik, ze pochopi nejake vysvetleni, tak odeberu. Obcas se taky budi, ale me neobtezuje mu ten dudlik najit a vrazit do papulky.
Jinak asi metoda pro tveho prcka bude sebrat a nedat…tady zadny vysvetlovani asi taky nepomuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.9.09 22:36

Starší syn cumel neměl, nejmladší dcera ho nemá taky. A u prostředního syna nám ho „sežral slon“, prostě jsem ho sbalila, vyhodila a když si Vojta vzpomněl, měla jsem tuhle historku a pak už říkal sám…zezlal son :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.9.09 22:58

Ahojky,
ja mam stejny problem, uz sem tu i zakladala stejne tema :-). Mala krasne usina, v noci nekojime,ale vstavame a podavame dudel - nekdy treba i 10× a nekdy jen 2×. Kazdej mi zde poradil pockat,nez si ho mala sama da do pusenky, takze zatim nic neresim, v noci vstavam a cekam az si ho bude umet dat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
23.9.09 08:29

my dudlík nemáme, ale kamarádka si dost pochvalovala metodu postupného stříhání dudlíku, prostě každý den kousíček ustřihla, během týdne přestal plnit svou funkci a malá ho sama zahodila, od té doby je bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.9.09 10:08

Ahoj!

Já si myslím, že na dudlík má v 7-měsících ještě nárok.
Potřebuje se asi nějak uklidnit, když nemá to prso. :wink:

Možná jí rostou zoubky, tak potřebuje dudlat víc.
Vydržela bych…

Já jsem dudlík brala až před druhým rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.09 10:08

Ahojky, malý dudlík nemá od cca 1 měsíce. Prostě ho najednou začal bojkotovat. Já bych to neřešila, když ho na spaní vyžaduje, tak nechat. Mám dvouapůlletou neteř a ta měla dudlíka na spaní doteď. Jinak než bez dudlíků neusnula. Rodiče usoudili, že je ten pravý čas, malá se ho sice vzdát nechtěla, nicméně po asi třech ukřičených nocích spí krásně a bez dudlíčku.

• Citovat
  • Upravit
1102
23.9.09 10:47

děkuji za info dost mě překvapila technika odstříhání dudlíku mám zato že pokud je dudlík poškozený měl by se vyhodit nejej dávat mimču aby ho náhodou kus nepolklo a neudusilo se 8O . Asi hold počkám až uzraje čas, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.9.09 10:55

Myslim, ze 7mi mesicni mimi ma v noci na dudlik narok. :) Ja ho odbouravala nekdy po 18mes a to prave tou strihaci metodou. Je to fakt bezbolestny. :) Malej mel teda dudlik jen na spani, pres den vubec. Nejdriv jsem ho propichla, on z nej jde vzduch a to je asi pro mimi nejvetsi zmena. Syn mi ho daval, ze je rozbitej, ja delala, ze nic nevidim. :) A pak jsem kazdy tyden ustrihla 1mm ty gumy, fakt jen kousicek, nic nepoznal. Az tam mel cca 5-7mm zbytku (to uz si to u navlikal na prst a delal kraviny :) ) tak jednou sam rekl, ze ho chce dat do kose, ja se toho chytla a byli jsme razem bez dudliku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí