Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
potrebovala bych radu, jak docilit mekkeho pradla, aby nebylo tvrde. Hlavne ponozky a rucniky, to je des
Bohuzel mame tvrdou vodu, uz jsem zkousela vsechno mozne - ocet, vic avivaze, kryst. sodu, gel… a nic nepomaha
Nemate nejakou radu, co s tim? Pokud mozno krome susicky, na tu ted fakt nemame penize.
Diky moc:kytka:
@levmah28 píše: Žabku
vidis, to me nenapadlo
A jak se pouziva? To se dava k bilemu i tmavemu?
Holky a fakt ta Zabka pomaha? To by bylo super, urcite vyzkousim, diky za radu ![]()
@Lilišák hele a teď beze srandy - některý jsme až tak blbý ![]()
co to je a jak se to používá? ev.kde se shání? já jednou vzala ručníky na 60 a jsou jak prkna
a to měly být hooodně kvalitní ![]()
Žabku? To je co? Nějaký přípravek nebo mám jít lovit nebohé žáby do rybníku
? Taky máme ručníky jako prkna - jsou kvalitní s vysokou gramáží, ale já je praním totálně zabíjím.
holky ŽABKA je takový jemný prášek který změkčuje vodu,dostane se koupit v těch obyč. drogeriích a je to v zeleném sáčku
@Naima píše: Žabku? To je co? Nějaký přípravek nebo mám jít lovit nebohé žáby do rybníku? Taky máme ručníky jako prkna - jsou kvalitní s vysokou gramáží, ale já je praním totálně zabíjím.
no právě
chtěly by brát na těch 60, přece jen jsou to ručníky, ale když vidím, co to s nima dělá, tak je peru na 40, ale není to ono ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
no právěchtěly by brát na těch 60, přece jen jsou to ručníky, ale když vidím, co to s nima dělá, tak je peru na 40, ale není to ono
Asi tak
, my tedy máme fakt extrémně tvrdou vodu, ale to mě moc neuspokojuje. Teď jsem koupila nové ručníky, mají gramáž 600 a stejně jsou po prvním vyprání tak trochu ztvrdlé. Jo a na všech těch kvalitních je upozornění, že doporučují nepoužívat aviváž.
Taky mame rucniky jak struhadlo
asi taky zitra vyrazim chytat žáby
snad to zabere ![]()
ahoj holky i ja mam ten samy problem jakmile vyperu na vic stupnu nez 40 tak je to tvrdy.ocet trochu pomohl a le uz sem koukala i po takovem filktu pred pracku.ale ty lepci stoji kolm 2tisic a pak do nich jeste musis kupovat filtre tak 500kc
chci zacit prat veci pro mimi a bojim se aby chudinka nebyl odrenej.
k tem rucnikum, koupila jsem si rucnik benetton mmam ho rok a furt pousti chlupy ![]()
taky dobry ![]()
@Lilišák píše:
@PjckjsANEBjája![]()
k tem rucnikum, koupila jsem si rucnik benetton mmam ho rok a furt pousti chlupy