Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, potřebuji nakoupit nějaké věci do domácnosti a docela mě oslovila nabídka dedry, jen teda nevím jaká je to kvalita? Například tento cedník mi příjde stejný jako od tescomy a za mnohem lepší cenu, jen nevím jak je to s kvalitou a tak dále, abych tam necedila uvařené těstoviny a cedník se neroztekl. Mám zájem nakoupit produktů mnohem víc, a tak zakládám tuto diskuzi, snad někdo zkušený poradí. Díky moc a těším se na vaše zkušenosti
Ahoj já s dedrou spolupracuju jako prodejce a mám od nich spoustu věcí a pro rodinu, ale chápu, že když s nima spolupracuju, tak nejsem moc důvěryhodná, ale jsou opravdu dobrý a hlavně máš možnost výrobek vrátit v případě nespokjenosti ![]()
Ahoj, také spolupracuji s Dedrou a můžu říct, že konkrétně tento cedník mám. Je dobrý, ale malý
. Jako jestli budeš vařit jednu porci těstovin, tak ti to bude stačit na scezení, ale víc ani ťuk. Materiálově a co se týče skladnosti mi maximálně vyhovuje, ale čekala jsem, že bude větší. S ostatním nádobím nemám zkušenosti.
já s dedrou nespolupracuji, jen nakupuji
a už taky pár věcí mám - cedník bohužel ne… a se vším jsem spokojená ![]()
Ahoj, jsem prodejce Dedry(pokud bys chtěla od nich nakupovat, nebo se zaregostrovat, ráda ti se vším pomohu a poradím).
Cedník nemám,ale vím,že je docela maličký, jpro celou rodinu to není ![]()
kvalita je dobrá, určitě se nerozteče. mám silikonové muffiny a jsem hooodně spokojená.
cokoliv budeš chtít vědět, písni ![]()
Má někdo zkušenosti s pánvemi Biopan z Dedry? Děkuji.