Nádobí Dedra - zkušenosti, porovnání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
4.6.12 11:23

Nádobí DEDRA

Ahojte, potřebuji nakoupit nějaké věci do domácnosti a docela mě oslovila nabídka dedry, jen teda nevím jaká je to kvalita? Například tento cedník mi příjde stejný jako od tescomy a za mnohem lepší cenu, jen nevím jak je to s kvalitou a tak dále, abych tam necedila uvařené těstoviny a cedník se neroztekl. Mám zájem nakoupit produktů mnohem víc, a tak zakládám tuto diskuzi, snad někdo zkušený poradí. Díky moc a těším se na vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
946
4.6.12 12:20

Ahoj já s dedrou spolupracuju jako prodejce a mám od nich spoustu věcí a pro rodinu, ale chápu, že když s nima spolupracuju, tak nejsem moc důvěryhodná, ale jsou opravdu dobrý a hlavně máš možnost výrobek vrátit v případě nespokjenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
4.6.12 12:25

Ahoj, také spolupracuji s Dedrou a můžu říct, že konkrétně tento cedník mám. Je dobrý, ale malý :). Jako jestli budeš vařit jednu porci těstovin, tak ti to bude stačit na scezení, ale víc ani ťuk. Materiálově a co se týče skladnosti mi maximálně vyhovuje, ale čekala jsem, že bude větší. S ostatním nádobím nemám zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
4.6.12 12:28

já s dedrou nespolupracuji, jen nakupuji :D a už taky pár věcí mám - cedník bohužel ne… a se vším jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.6.12 07:47

Ahoj, jsem prodejce Dedry(pokud bys chtěla od nich nakupovat, nebo se zaregostrovat, ráda ti se vším pomohu a poradím).
Cedník nemám,ale vím,že je docela maličký, jpro celou rodinu to není :-)
kvalita je dobrá, určitě se nerozteče. mám silikonové muffiny a jsem hooodně spokojená.
cokoliv budeš chtít vědět, písni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.17 19:15

Nádobí Dedra

Má někdo zkušenosti s pánvemi Biopan z Dedry? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.9.25 19:43

Je tady někdo kdo dělá Dedru?
Má u nich účet…
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek