Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych sehnat doplňky do koupelny
Konkrétně:
mýdlenku, tj. držák na mýdlo-super je ta, co se přidělává jako dlaždička, vlastně to je dlaždička s vymodelovaným nástavcem na mýdlo
dávkovač tekutého mýdla
držák na mýdlo zabuduvaný už do kachličky
držák ručníků, růrné druhy
držák kartáčků a pasty
držák WC papíru - na právě používanou roli
držák WC papíru - zbylých rolí
Nejlépe Praha. Nikde nic nevidím. Díky.
Příspěvek upraven 02.06.12 v 09:09
Ahoj.Jen takovou malou radu. Když ti např. keramická mýdlenka spadne na zem na dlaždice, rozbije se. A celá sada je v pr… Jinak zkus Obi, tam jsem kdysi keramický viděla.(pokud myslíš, ty co já) ![]()
Já bych doporučila Hornbach nebo Ikeu, tam mají docela výběr. A mrkni i na Tchibo, tam občas taky mají koupelnové doplňky.
@veny1 píše:
Ahoj.Jen takovou malou radu. Když ti např. keramická mýdlenka spadne na zem na dlaždice, rozbije se. A celá sada je v pr… Jinak zkus Obi, tam jsem kdysi keramický viděla.(pokud myslíš, ty co já)
ta co se pridelava jako dlazdicka, tato mydlenka, ta se teda nerozflakne ani omylem ![]()
@MUFICE píše:
Já bych doporučila Hornbach nebo Ikeu, tam mají docela výběr. A mrkni i na Tchibo, tam občas taky mají koupelnové doplňky.
Diky Mufi
V Ikee toho keramickýho moc nemají. Obi a Hornbach jsem taky koukala a nic se mi moc nelíbilo. Pak ještě taky Kika nebo Lutz. To jsou takový ty obchoďáky. Já sháním něco jednoduchýho a ne drahýho, nějaký normální tvary, nejradši čistě bílý, bez zdobení. Asi si moc vymýšlíme ![]()
Já bych chtěla dózu na tekutý mýdlo, kelímek na kartáčky a nějaký dózičky s víčkem na tamponky a na tyčinky, klidně třeba víčko ze dřeva. Tak když něco objevíš, tak dej vědět.
Ahoj, zkus se podivat tady http://www.koupelny-sen.cz/…o-domacnosti mame odtud keramickou sadu a jsme spokojeni
Tú keramicku dlaždičku- mydlenku sme mali v kúpelni- strašne nepraktické. Zle sa to čistí a takmer stále v tom bol bazén.-( Som fakt rada, ž som sa jej zbavila.
@beruskalienka píše:
Tú keramicku dlaždičku- mydlenku sme mali v kúpelni- strašne nepraktické. Zle sa to čistí a takmer stále v tom bol bazén.-( Som fakt rada, ž som sa jej zbavila.
My jí měli hoooodně dlouho a byla super.
tasa: jen bych reagoval na to, že se ti nelíbí nerez a chrom. O.K. A jak se díváš na povrchovou úpravu „antracitová černá“? To je taky povlakovaný povrch, dobře se omývá a dneska už v té barvě jsou k sehnání nejen vodovodní baterie…
@Jura007 píše:
tasa: jen bych reagoval na to, že se ti nelíbí nerez a chrom. O.K. A jak se díváš na povrchovou úpravu „antracitová černá“? To je taky povlakovaný povrch, dobře se omývá a dneska už v té barvě jsou k sehnání nejen vodovodní baterie…
určo záleží na barvě koupelny. Nemáš odkaz?
Odkaz nemám, jen jsem takové doplňky zahlídl v domácích potřebách v Brně na Masarykové. Takže určitě to nebude nějaká zakázková práce…