Keramické koupelnové doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
2.6.12 08:04

Keramické koupelnové doplňky

Potřebovala bych sehnat doplňky do koupelny

• keramické, příp. jiný materiál - bambus apod.
  • NE nerez, NE chrom nebo jak se to jmenuje (prostě se mi to nelíbí, když je to stříbrný, připomíná mi to chirurgický sál)
  • NE umělohmotné
  • pokud už nerez, tak v menší míře než ten zbylý materiál (např. dvě třetiny keramika,jedna třetina nerez)

Konkrétně:
mýdlenku, tj. držák na mýdlo-super je ta, co se přidělává jako dlaždička, vlastně to je dlaždička s vymodelovaným nástavcem na mýdlo
dávkovač tekutého mýdla
držák na mýdlo zabuduvaný už do kachličky
držák ručníků, růrné druhy
držák kartáčků a pasty
držák WC papíru - na právě používanou roli
držák WC papíru - zbylých rolí

Nejlépe Praha. Nikde nic nevidím. Díky.

Příspěvek upraven 02.06.12 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6077
2.6.12 08:51

Ahoj.Jen takovou malou radu. Když ti např. keramická mýdlenka spadne na zem na dlaždice, rozbije se. A celá sada je v pr… Jinak zkus Obi, tam jsem kdysi keramický viděla.(pokud myslíš, ty co já) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
2.6.12 08:54

Já bych doporučila Hornbach nebo Ikeu, tam mají docela výběr. A mrkni i na Tchibo, tam občas taky mají koupelnové doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.6.12 09:09
@veny1 píše:
Ahoj.Jen takovou malou radu. Když ti např. keramická mýdlenka spadne na zem na dlaždice, rozbije se. A celá sada je v pr… Jinak zkus Obi, tam jsem kdysi keramický viděla.(pokud myslíš, ty co já) ;)

ta co se pridelava jako dlazdicka, tato mydlenka, ta se teda nerozflakne ani omylem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.6.12 09:10
@MUFICE píše:
Já bych doporučila Hornbach nebo Ikeu, tam mají docela výběr. A mrkni i na Tchibo, tam občas taky mají koupelnové doplňky.

Diky Mufi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
2.6.12 09:23

V Ikee toho keramickýho moc nemají. Obi a Hornbach jsem taky koukala a nic se mi moc nelíbilo. Pak ještě taky Kika nebo Lutz. To jsou takový ty obchoďáky. Já sháním něco jednoduchýho a ne drahýho, nějaký normální tvary, nejradši čistě bílý, bez zdobení. Asi si moc vymýšlíme :mrgreen:
Já bych chtěla dózu na tekutý mýdlo, kelímek na kartáčky a nějaký dózičky s víčkem na tamponky a na tyčinky, klidně třeba víčko ze dřeva. Tak když něco objevíš, tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
2.6.12 09:28

UTFG :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
2.6.12 09:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.12 09:30

Ahoj, zkus se podivat tady http://www.koupelny-sen.cz/…o-domacnosti mame odtud keramickou sadu a jsme spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
2.6.12 09:38

Tú keramicku dlaždičku- mydlenku sme mali v kúpelni- strašne nepraktické. Zle sa to čistí a takmer stále v tom bol bazén.-( Som fakt rada, ž som sa jej zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.6.12 09:40
@beruskalienka píše:
Tú keramicku dlaždičku- mydlenku sme mali v kúpelni- strašne nepraktické. Zle sa to čistí a takmer stále v tom bol bazén.-( Som fakt rada, ž som sa jej zbavila.

My jí měli hoooodně dlouho a byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
2.6.12 09:54

@tasa ked ti to vyhovuje- tak je to ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.12 10:02

tasa: jen bych reagoval na to, že se ti nelíbí nerez a chrom. O.K. A jak se díváš na povrchovou úpravu „antracitová černá“? To je taky povlakovaný povrch, dobře se omývá a dneska už v té barvě jsou k sehnání nejen vodovodní baterie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.6.12 10:47
@Jura007 píše:
tasa: jen bych reagoval na to, že se ti nelíbí nerez a chrom. O.K. A jak se díváš na povrchovou úpravu „antracitová černá“? To je taky povlakovaný povrch, dobře se omývá a dneska už v té barvě jsou k sehnání nejen vodovodní baterie…

určo záleží na barvě koupelny. Nemáš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.12 11:20

Odkaz nemám, jen jsem takové doplňky zahlídl v domácích potřebách v Brně na Masarykové. Takže určitě to nebude nějaká zakázková práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný