Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak takovou bych si osobne nikdy nekoupila, plno znamych jich ma a ty polstare se v ocich nici
ztraceji tvar a nejen, ze to nevypada vubec hezky, ale taky je to po case nepohodlne ![]()
@alsem píše:
tak takovou bych si osobne nikdy nekoupila, plno znamych jich ma a ty polstare se v ocich niciztraceji tvar a nejen, ze to nevypada vubec hezky, ale taky je to po case nepohodlne
[/citac
![]()
tak tak
Máme a nestěžujeme si.
Polštáře se dají normálně narovnat do původního tvaru, když bude třeba, můžu svléknout potahy a hodit je do pračky. Nikm nám neujíždí a člověk si je přizpůsobí, jak zrovna potřebuje. ![]()
Ahoj, máme takovou sedačku asi 5 let a nevidím rozdíl oproti „klasice“ ![]()
Taky máme a vyhovuje. Líbí se mi, že má oproti klasickým i širší tu sedací část, často mi na ní usne mimčo a nebojím se že hupsne dolů, nebo s chlapem na ní ležíme oba celkem pohodlně.
@veverunka11 píše:
ahojky holky,chtěla bych vědět zda je dobrá pohovka,kerá má opěradla ve formě polštářu
Mam a jsem s tim nespokojena, dalsi uz takovou neporidim.
Máme variantu této: http://www.ikea.com/…s/S89902850/
stála v akci 10tis. a jsme spokojení. Děcka si vyhrají i za poštáři (dělají si domečky), je rozkládací 2 dospělí se na ní v pohodě vyspí. Polštáře nedrží úplně původní tvar jak po tom děcka hopsají, ale jsou tvárné a já si můžu vždycky sklonem toho polštáře nastavit opěrnou plochu pro ležení, pololežení, sezení apod. Takže jsme s polštářovou spokojení, ale pokud někoho rozčiluje, že děcka ty polštáře přenáší ![]()
Jinak na této látkové polštáře nesjíždí (jak někdo píše) drží tam kde je dáš.
Ahoj, my máme ty polštáře přišitý k opěře po celém obvodu, vidět to není,takže super, ty volně položený bych si nepořídila, sjížděj a propadaj se…
@HARPER píše:
Ahoj, my máme ty polštáře přišitý k opěře po celém obvodu, vidět to není,takže super, ty volně položený bych si nepořídila, sjížděj a propadaj se…
Dám foto, je ze Sconta…
@Tamaris píše:
Máme variantu této: http://www.ikea.com/…s/S89902850/
stála v akci 10tis. a jsme spokojení. Děcka si vyhrají i za poštáři (dělají si domečky), je rozkládací 2 dospělí se na ní v pohodě vyspí. Polštáře nedrží úplně původní tvar jak po tom děcka hopsají, ale jsou tvárné a já si můžu vždycky sklonem toho polštáře nastavit opěrnou plochu pro ležení, pololežení, sezení apod. Takže jsme s polštářovou spokojení, ale pokud někoho rozčiluje, že děcka ty polštáře přenáší
Jinak na této látkové polštáře nesjíždí (jak někdo píše) drží tam kde je dáš. [/citace jo toé jo něco na náš způsob
ahojky holky,chtěla bych vědět zda je dobrá pohovka,kerá má opěradla ve formě polštářu