Polštářová sedačka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veverunka11
1.6.12 13:46

polštářová sedačka

ahojky holky,chtěla bych vědět zda je dobrá pohovka,kerá má opěradla ve formě polštářu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
1.6.12 13:49

tak takovou bych si osobne nikdy nekoupila, plno znamych jich ma a ty polstare se v ocich nici :zed: ztraceji tvar a nejen, ze to nevypada vubec hezky, ale taky je to po case nepohodlne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.6.12 13:50
@alsem píše:
tak takovou bych si osobne nikdy nekoupila, plno znamych jich ma a ty polstare se v ocich nici :zed: ztraceji tvar a nejen, ze to nevypada vubec hezky, ale taky je to po case nepohodlne :zed: [/citac :pankac: :pankac: tak tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
1.6.12 13:52

ne, ty polstare dost odjizdi, i u kozene ;)

• Citovat
  • Upravit
7182
1.6.12 14:00

Máme a nestěžujeme si. :mrgreen: Polštáře se dají normálně narovnat do původního tvaru, když bude třeba, můžu svléknout potahy a hodit je do pračky. Nikm nám neujíždí a člověk si je přizpůsobí, jak zrovna potřebuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
1.6.12 14:24

Ahoj, máme takovou sedačku asi 5 let a nevidím rozdíl oproti „klasice“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.6.12 14:25

Taky máme a vyhovuje. Líbí se mi, že má oproti klasickým i širší tu sedací část, často mi na ní usne mimčo a nebojím se že hupsne dolů, nebo s chlapem na ní ležíme oba celkem pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.12 14:41
@veverunka11 píše:
ahojky holky,chtěla bych vědět zda je dobrá pohovka,kerá má opěradla ve formě polštářu :)

Mam a jsem s tim nespokojena, dalsi uz takovou neporidim.

• Citovat
  • Upravit
620
1.6.12 14:50

Máme variantu této: http://www.ikea.com/…s/S89902850/
stála v akci 10tis. a jsme spokojení. Děcka si vyhrají i za poštáři (dělají si domečky), je rozkládací 2 dospělí se na ní v pohodě vyspí. Polštáře nedrží úplně původní tvar jak po tom děcka hopsají, ale jsou tvárné a já si můžu vždycky sklonem toho polštáře nastavit opěrnou plochu pro ležení, pololežení, sezení apod. Takže jsme s polštářovou spokojení, ale pokud někoho rozčiluje, že děcka ty polštáře přenáší :nevim:
Jinak na této látkové polštáře nesjíždí (jak někdo píše) drží tam kde je dáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
1.6.12 15:25

Ahoj, my máme ty polštáře přišitý k opěře po celém obvodu, vidět to není,takže super, ty volně položený bych si nepořídila, sjížděj a propadaj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
1.6.12 15:33
@HARPER píše:
Ahoj, my máme ty polštáře přišitý k opěře po celém obvodu, vidět to není,takže super, ty volně položený bych si nepořídila, sjížděj a propadaj se…

Dám foto, je ze Sconta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
1.6.12 18:12
@Tamaris píše:
Máme variantu této: http://www.ikea.com/…s/S89902850/
stála v akci 10tis. a jsme spokojení. Děcka si vyhrají i za poštáři (dělají si domečky), je rozkládací 2 dospělí se na ní v pohodě vyspí. Polštáře nedrží úplně původní tvar jak po tom děcka hopsají, ale jsou tvárné a já si můžu vždycky sklonem toho polštáře nastavit opěrnou plochu pro ležení, pololežení, sezení apod. Takže jsme s polštářovou spokojení, ale pokud někoho rozčiluje, že děcka ty polštáře přenáší :nevim:
Jinak na této látkové polštáře nesjíždí (jak někdo píše) drží tam kde je dáš. [/citace jo toé jo něco na náš způsob
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný