Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já malovala temperama v kelimku, kryjou skvele. Jak to bude drzet nevim, mam to par tydnu ![]()
Ja malovala temperama a drzelo to paradne
a kazdemu se to moc libilo
kreslila jsem hromadu snecku v prirode ![]()
@Misula.vdf I temperama je to hezký…já si myslela, že to musí být takové vybledlé, ale není![]()
Jinak obrázky máte super!!
@jessamin píše:@Misula.vdf I temperama je to hezký…já si myslela, že to musí být takové vybledlé, ale neníJinak obrázky máte super!!
Já myslím, že pokud na obrázek doslova nepaří sluníčko od rána do večera, tak to snad ani nebledne. Děkuju, je to taková moje zábava
Taky jsem malovala, ale když na něj syn sahá, tak tím zamaže zeď okolo. Co s tím?
@Ajka22 píše:
Taky jsem malovala, ale když na něj syn sahá, tak tím zamaže zeď okolo. Co s tím?
Ahoooj, pridavam se k tomuto prispevku.
RADA bych sve dceri zutulnila pokojik ruznymi pohadkovymi motivy na stene. A resim co pouzit za barvy nebo pres kresbu, aby to nespinilo ruce a pak se nakonec neznicilo to veledilo ![]()
MOC DIKY za rady.
Já malovala na zeď klasickýma barvama na zeď, koupila jsme si ty klasické malé barevné lahvičky, bílou jsme doma měli, tak jsem mohla míchat. ![]()
Kamaradka malovala vodovkama nebo i kridama a pak to prestrikala lakem na vlasy. Nevyhoda je, ze se to pak musi seskrabnout, neda se to premalovat.
Zkoušel to někdo? Vydrží to? Díky