Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám dotaz jde někde koupit stejný koberec ,povlečení,tapeta, dekorace ,látka,dekuji.abych mohla vse doladit dekuji
Já si myslím, že nějaké jednoduché základní barvy by se asi sehnat daly, ale obávám se, že by to vypadalo jako pěst na oko ![]()
A musí to být stejné? My třeba nedávno dělali nový obývák, máme modrý koberec, k tomu černošedou obývací stěnu, fialové stěny, sedačku modrou a černý konferenční stolek a vypadá to perfektně.
Jednu barvu bych asi nedávala ![]()
Také souhlasím, že by to nemělo být stejné - před mateřskou jsem se designem také zabývala a většinou jsem volila styl " tón v tónu" - tj. např. hnědá barva v různých odstínech doplněná pak nějakými výraznějšími doplňky anebo pak vzorem, který se např. opakuje na závěsech a třeba na polštářích u sedačky.
Dekuji za odpovědi ,myslela jsem ne uplně vše stelné,ale abych mohla vybrat ,co potrebuji se stejnym dekorem
Tak to netuším. Možná by se spíš dal sehnat stejný dekor na nějakých látkách a ty pak použít na doplňky
.
@myšanda26 píše:
Tak to netuším. Možná by se spíš dal sehnat stejný dekor na nějakých látkách a ty pak použít na doplňky.
Určitě ty látky - dají se použít na vše ![]()