Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny kutily, nebo vás, který máte kutila doma ![]()
Máme problém, podařilo se nám rozbít jednu část dveří, vysklila se(není tam rám, který by se dal zasklít a hotovo). Nemůžu nikde na netu najít, že by se daly koupit jenom ty dveře, prostě jen celej sprcháč nebo nic… A to fakt nehrozí ![]()
Máte s tím někdo zkušenost? Nevíte, jestli se dají někde koupit? Nebo co s tím? Na vaničce je napsaná německá firma, s těma se asi nedomluvím na opravě ![]()
O víkendu se chci obejít nějaký ty obi nebo tak, ale kdybyste měly radu, tak bych vám byla mooc vděčná ![]()
Ahoj, manžel je vodo-topo, ale momentálně v Norsku, takže úplně přesnou radu ti neposkytnu
Dveře určitě koupit jdou, ale vykašlala bych se na OBI a podobné a zašla do nějakého instalatérského obchodu.Kvalita bývá většinou úplně jinde a podle katalogu ti najdou a objednají co potřebuješ…
ahoj. nám se to stalo taky, že při skládání se nám jedno sklo rozbilo a normálně jsme ho pak přiobjednali. máme takový ten sprchovací box.
Uff, to jste mě uklidnily
Jsem si říkala, že to nějak musí jít, ale jak jsem to nenašla na netu, tak jsem znervóznila ![]()