Oprava sprchového koutu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2630
31.5.12 19:19

Oprava sprchového koutu

Zdravím všechny kutily, nebo vás, který máte kutila doma :)

Máme problém, podařilo se nám rozbít jednu část dveří, vysklila se(není tam rám, který by se dal zasklít a hotovo). Nemůžu nikde na netu najít, že by se daly koupit jenom ty dveře, prostě jen celej sprcháč nebo nic… A to fakt nehrozí :oops:
Máte s tím někdo zkušenost? Nevíte, jestli se dají někde koupit? Nebo co s tím? Na vaničce je napsaná německá firma, s těma se asi nedomluvím na opravě :lol:

O víkendu se chci obejít nějaký ty obi nebo tak, ale kdybyste měly radu, tak bych vám byla mooc vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
laylinka35
31.5.12 20:03

Ahoj, manžel je vodo-topo, ale momentálně v Norsku, takže úplně přesnou radu ti neposkytnu :D Dveře určitě koupit jdou, ale vykašlala bych se na OBI a podobné a zašla do nějakého instalatérského obchodu.Kvalita bývá většinou úplně jinde a podle katalogu ti najdou a objednají co potřebuješ…

• Citovat
  • Upravit
454
31.5.12 20:24

ahoj. nám se to stalo taky, že při skládání se nám jedno sklo rozbilo a normálně jsme ho pak přiobjednali. máme takový ten sprchovací box.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
1.6.12 09:52

Uff, to jste mě uklidnily :kytka: Jsem si říkala, že to nějak musí jít, ale jak jsem to nenašla na netu, tak jsem znervóznila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný